Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns William spune:

fetelor...va scriu de pe contul lui dragos....ma gasiti la adresa de mail...si daca imi trimiteti un mail va mai spun unde gasiti toate spuma DC-ului de odinioara!

va pup dulce si va iubesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Will, multumim pentru rolul de mesager .

Ana, imi pare rau pentru decizia ta, dar o inteleg foarte bine. Ne va fi dor de tine si de celelalte .

Lou, sunt explicatii pentru plecarea Anei.

Si mie mi-ar placea sa te iau cu mine maine . La Muzeul Taranului e mai putin frumos ca la Muzeul Satului, ca e gen expozitie, la Muzeul Satului e in aer liber, pe "ulite". Problema e ca e deja toamna si vremea poate face figuri.

De fapt, numai baia am lasat-o fara apa calda, ca am manevrat robinetele pentru alimentarea masinii de spalat si am comutat rece pe cald si invers. Haios e ca alterna, cand apa rece, cand calda, fara niciun avertisment, te bagai sa te speli si cand sa dai clabucii jos, apa bocna !! Am patit si eu asa . Ce sa mai, sunt de coma lumii ! Aseara mi-am dat seama, cand de luni dura toata situatia. Nu va spun ca eram gata sa ma duc la administrator sa fac scandal ca e bataie de joc !

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Cum se face ca io´s ultima care afla (ca de fapt nici n-am aflat motivele )
Daca te-ai suparat pe cineva, Ana, nu inteleg de ce-i dai satisfactie si pleci.

Oricum o sa-ti ducem dorul. Pupici

P.S. Poate mai vb pe mail ca YM eu nu am..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare!

INtru si eu sa vad ce mai faceti si ce gasesc:Ana ne-a parasit
Ana2 nu cunosc care sunt motivele tale,dar intrebarea mea este:chiar nu erau persoane pe aici care tineau la tine si care sa conteze pt tine astfel incat sa nu iti inchizi contul?Oricum alegerea este a ta si in plus poti oricand sa te razgandesti.Eu iti spun aici,caci sper ca macar ne mai citesti,ca am trimis cv-ul Cristinei si sper sa fie bine.Sa ma anunti daca este sunata pt interviu

Nuschu iti urez succes cu masterul.eu pana la urma nu mi-am mai depus dosarul pt ca am intrat in training si nu am avut cum sa il pregatesc.Ma consolez cu gandul ca daca mai suntem pe aici ma insciu la anul.Oricum acum ma gandesc ca nu stiu cat as fi facut fata cu toate-vedeti cate argumente mi-am gasit ca sa ma consolez

Lou sa porti implinita toate hainutele.Noi nu am mai fost la shopping,dar sper sa recuparam.Cum merge cu facultatea?

Eu sunt in regula,destul de obosita,dar supravietuiesc.Am fost la oftalmo si dr mi-a zis sa dorm mai mult decat sa imi fac ochelari .In rest nimic intersant,ne gandim sa iesim la Zoo si sper sa si reusim

Ana1 ce mai faci?nu ai mai dat nici un semn.Ne este dor de tine.

Ingerah tu esti asa ocupata cu scoala?cum este?te-ai mai obisnuit?

Him multi pupici si sper ca esti bine

Will tine nu pot decat sa iti urez distractie placuta la numeroasele party-uri la care participi si felicitari pt emisiune.

Va pup si revina mai pe seara.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

imi pare rau sa fiu eu cea care va anunta ca i-a fost sters contul si lui Will pentru ca a lasat-o pe Ana sa ne transmita mesajul de mai sus
no comment!

Mergi la inceput

Ingeras chiar ca no comment yucssssss

In rest tu ce mai zici? Mi-a fost dor de tine

Pisi e bine cu facultatea.. cat de cat..
Am in curand de predat niste lucrari da oricum e mai usor de scris decat de vb. in limbaj de specialitate

Cat despre cumparaturi eu cred ca curand nu mai ies. Dau faliment daca continui asa

Iata poze cu chaizlongul si cu tablourile
Pantofii rosii cand am vrut sa-i incalt azi, am obs. ca au o zgarietura si parca sunt 2 nuante de rosu Ii duc inapoi, si poate au alta pereche ca´s tare faini.. si comozi..
Mai nou am probleme cu degetul de la piciorul stang (pe care l-am scrintit iarna trecuta - degetul nu piciorul :) si nu pot umbla in pantofi/ cizme cu bot ascutit Tre sa dau o tura la doctor curand

Vezi ca ti-am trimis un e-mail cu explicatiuni care le-am primit si eu de la Li sa te dumiresti si tu ce se intampla :(((

Li merci de mail :)
Mi-ar place cand o sa ajungem in .ro (la anu probabil) sa dam o tura pe la reperele date de tine, mai ales ca´s cu sotulache. Din pacate de care ori am ajuns in Buc. (inainte sa ma mut aici) a fost tot cu treaba si n-am apucat de vizitez prea multe. Poate recuperez putin
Ai fost comica rau cu apa calda Mai naspa daca te duceai la administrator .. saracu´

Io ma pregatesc de petrecerea deseara. Se tine la restaurant asa ca o sa pap ca o piggy Sper sa nu se vada burtica dupa prin rochita

Daca nu mai intru va doresc o seara frumoasa alaturi de cei dragi si o duminica placuta

la toata lumea.. Si celor care din pacate nu mai pot scrie din diverse motive :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

'na seara...

Lou, cred c-aveai dreptate, suntem din ce in ce mai putini, acum, ca dupa Ana, a plecat si Will...

Am vazut sezlongul, e f ! De altfel, cred ca aveti o casa f. frumoasa, asa, doar din detalii mici si arata f. cu gust.

Merita sa-l duci pe sotul tau la Muzeul Satului, ca e in aer liber si e tare fain vara (daca mai prindeti si un targ cu mesteri si cantareti din fluier...). Ce nu-mi place mie sunt aleile betonate, dar nu cred ca se poate altfel.

Sper ca te distrezi la party .

Pisi, ce tot spui tu cu "daca vom mai fi pe-aici ?" Aveti de gand sa schimbati codul de tara mai spre vest sau mai spre peste ocean ?

Cu masterul, asa e, mai ai timp berechet. De fapt, si eu voiam cam altceva, dar am pierdut inscrierile, asa ca de la anul, poate voi fi dublu-masterand .

Sa ne spui cum mai e la Zoo.

Eu am fost aseara la opera, Cosi fan tutte, Mozart. A fost fain, cu decorul si niste costume nu prea m-am impacat chiar atat de bine.

Si inainte de asta, mi-am facut cadou o rochita si o fustita, de toamna, ambele, dragute. (De cand zic ca fac poze si degeaba...)

Ah, da, azi am fost la cursuri. In Politehnica veche, la Polizu, un amfi mare si decrepit (candva a fost frumos, se vede) si, mai ales, INGHETAT, fratilor !! Am stat 2h 30' acolo si am inghetat ! Se pare ca a fost o pb de inceput de an , sper sa fie ULTIMA, ca altfel ma retrag ! Altfel, interesanta prelegerea, a fost numai intro azi.

Dupa care mi-am luat o camasa rosie .

Si am venit acasa, am spalat prin casa ce s-a gasit (rufe, podele, faiante...).

Maine nu e targ, am gresit, era un program pe 2005, asa ca imi gasesc eu ceva de facut.

cu drag pe toata lumea, cu mentiune speciala pentru "plecati".

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!

LOu vizionat sezlong minunat.Ne-a placut si mie si lu Bogdan .Spor culucrarile.Cum a fost la party?

Nu ne-am gandit deja si ne-am hotarit sa schimbam codul peste ocean;dar intre timp mai avem nitel de asteptat,din pacate.Imi este si mie tare dor de opera,dar cum nu are cine sa stea si cu Matei ;cred ca mai multe costa o bona pt cateva ore decat biletele la opera.Poate vreodata conving vreo prietena sa stea si cu MAtei sa mai iesim si noi pe undeva.

La Zoo nu am mai fost ieri;am amanat pt azi la 13 plecam.

Eu va doresc o zi cat mai placuta si mai vb.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau copilashi, eu sunt bine
Incerc sa ma descurc cu faculta & toate cele . Imi pare super rau ca au fost inchise conturile prietenilor nostri ...
Aseara am iesit cu gasca la festivalul vinului si am petrecut ca pe vremuri ... a fost super :), in seara asta mergem la Voltaj ;)
Pisi, ma ofer eu sa stau cu Mateiashu'
Lou, ce face Bandit? meu a fost ieri la vaccin, habar n-ai ce chin e... e o salbatica si jumatate, acum ma chinui cu deparazitarea, i-am pus pastilutza in mancare si ea nu manca
Nu, si eu am camesha rosie ... sunt fan ROSU
Ana, cum mai e cu lucru...
pup pe toata lumea, nominalizati sau nenominalizati

Mergi la inceput

Ziua buna

Ingeras ce bine ca mai treci si tu pe la noi si ca esti bine.
Ati degustat ceva vin?

Si mie imi pare rau de conturile inchise. Ana, ea l-a cerut dar acum si Will ... (un avertisment as mai fi inteles...)

Si eu ma declar fan rosu. Am observat ca se poarta (cel putin pe la noi)..

Pisi ma bucur ca v-a placut chaizlongul :)
A fost bine la party (mancare buna, atmosfera faina, muzica, dans ). Am stat pana la 2 noaptea (de la 6 seara)
As mai merge la unu curand :)

Distractie placuta la Zoo.

Li eu n-am fost niciodata la opera :)
Am vrut sa mergem acum 2 saptamani la balet, unde a fost o reprezentatie a teatrului Balsoi din Moscova, insa mi s-a parut cam mult 90 euro biletul (deci 180 pt amandoi).

Naspa cu frigul de la amfiteatru. Tipic romanesc (scuze )

Ce harnicuta ai fost. Nu vi si pe la mine?

Noi am fost la o plimbare (un soare superb, chiar daca cam batea vantul) prin padure si cu bicicletele si numai ce am ajuns acasa s-a pus pe plouat.

Pupici pt toata lumea

Mergi la inceput