Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns William spune:

Neatza ce faceti, ce mai ziceti? Eu imi caut de munca, incerc dar nu am gasit nik si sunt disperat. Astept Halloweenul, chiar voi il sarbataoriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

lou..nu studiez turismul la facultate ci comunicare sociala si relatii publice dar am vreo 2 diplome in turism si vreo 3 ani experienta (oficiala)...si imi place tare mult....

dragos, lasa sarbatoritul si cauta-ti de munca ca nu te iau la munte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Hello, hello !

Italiaaa , ma invita o prietena, dar eu am multe de facut la birou, nu-mi pot lua liber .

Vreau si eu in turism (da' sa ma plimb ).

Daca tot suntem la cap. praji, sora-mea a facut niste trufe (bomboane, nu ciperci ) yummy-yummy.

Lou, ce-ai gasit la shopping ?

Will, Sf. Andrei e un fel de Halloween la romani, sarbatorim atunci, cu foc de tabara .

Eu am capul prastie, de 4 zile revizuim acelasi document tampit, facut in lb romana a anilor "70, cu alte cuvinte, cea a letopisetelor .

Spor in toate si nu va surmenati .

Li

Mergi la inceput

fetelor, adresa mea de mail e anutza1985 @ yahoo.com (nu se stie niciodata!)

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86491

Mergi la inceput

Neatza, ce face lumea, nuschu sf. Andrei nu se compara cu sarbatoare Halloween, care e super marfa,sunt pe un forum despre si numai Halloween, si sa vezi acolo case decorate si tot asa, oameni care schimba retete la ce filmede groaza sa se uite si tot asa e super marfa:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Iete ca trecu si vacanta si eu n-am apucat sa ma bucur de ea

Will da ce esti asa nerabdator cu munca? N-ai bacul anu asta?

Li cumparai: bluzite (fac colectie :), o camasuta alba, o rochita si 2 perechi de pantofi (unii negrii si unii rosii). N-am gasit nici o fustita mai eleganta (nu de zi cu zi, ca merg la un party maine seara); asta nu pt ca nu erau, dar pt ca 34 si S erau putin cam mari pt mine (cine zice ca e bine sa fi slaba :), desi slaba eu nu ma vad ci ca arat numai bine :)
Si am mai cumparat un chaizlong din piele negru si 2 tablouri. Chizlongul l-am plasat in sufra in coltul in care am geamurile mari, iar tablourile pe perete (desigur) in sufra.
Sotul meu facuse o mutra cand l-a vazut Dar tare ii place :)
Am sa fac poze si va trimit :)

Te inteleg cu limba veche Am citit si eu niste paragrafe in daneza de la 1683 si n-am pricipit o boaba

Cat despre trufe eu nu ma bag. Suna complicat iar eu ma tin la distanta de chestii complicate in bucatarie

Ana2 ok.. acum pricepui si eu. Oricum un pas mare de la comunicare la turism nu e, si daca iti place asa mult, numai bine :)

Pisi, Ana2 pe unde sunteti?

pt toata lumea si week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Neata tuturor.

Lou, sa porti si sa stapanesti sanatoasa tot ce ti-ai luat. Hm, imi trebuie si mie rochite de toamna, dar nu prea am vazut.

Trufele nu-s deloc complicate, imagineaza-ti ca e prima "realizare" a sora-mii in bucatarie, deci iti dai seama ce grad de dificultate au (practic, o crema pe baza de unt, cacao si cafea sau cafea instant). Aseara a facut tort. Nu mai pot s-o opresc , pacat ca nu face si mancare, face numai desert.

Ana, vad ca e ceva vanzoleala, ai dreptate, nu se stie niciodata. Adresa Louisei o am, si pe cea a lui Ingerash, cred ca si Pisi si Him.

N-am inteles ce e cu linkul, ca ma trimite la pagina de start (o fi f'un topic trimis la container ?).

Will, asa e, sarbatorile americane is mult mai glamour, dar mie-mi plac mai mult cele romanesti, chiar lipsite de decoratiuni. Fiecare natie sarbatoreste cum se pricepe.

(En plus, pe mine ma cheama si Andreea ).

Actually, maine ma duc la targul de Sf. Dumitru la Muzeul Tarnului Roman (cel din piata Victoriei), sa-mi iau turte dulci (yummy) si, eventual, niste chestii taranesti.

Am descoperit aseara ca din vina mea n-am avut apa calda 4 zile .

Maine ma duc si eu la cursuri , de la 11.

V-am pupaaat pe toata lumea (Pisi, Ingerash, Him, Ana!)!

Li

Mergi la inceput

Am un mesaj de la ana222 si-a inchis contul si mi-a zis ca o gasiti la adresa de email anutza1985 @yahoo .com - fara spatiile de rigoare naspa dar asta ce sa facem decat sa o plangem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu n-am inteles de ce Ana si-a inchis contul. Si mie linkul dat de ea ma duce la "toate forumurile"
Ana poate te razgandesti.

Li pai la tine e adevarata cura de ingrasare Yami yami.
Cum ai reusit sa lasi casa fara apa calda?

Nici pe mine nu ma prea pasioneaza sarbatorile americanesti Dar desigur fiecare cu placerile lui.
probabil cand oi avea copii :)

Deci pana la urma incepi masterul. Sa vi cu impresii

Ce as veni cu tine la Muzeul Taranului Roman. N-am ajuns inca pe acolo, si imi imaginez ce atmosfera e in jurul sarbatorilor

Mergi la inceput