Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Lou...lucrez 8 ore pe zi/5-6 zile pe saptamana..depinde.....e ok zic eu...

Mai am si meditatii 4 zile pe saptamana....oare o sa mai dorm?

Pisi
......nasol cu apartamentul..asta e...inseamna ca nu a fost sa fie...sa fie intr-un ceas bun cu garsoniera!!!

Liana, sper sa nu fie asa frig...noroc ca am serviciul aproape..in Dr. Taberei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ce multe ore Ana. Mai ai timp sa dai si pe la fac.?
Probabil iti va fi mai greu in sesiune cand si munca si invatat
Iuhh eu ma gandesc ca se apropie sesiunea de iarna imi vine sa cand oi avea timp sa mai si invat ?

Uitai sa va zic ca-mi primi si eu salariul (de ceva timp) si desigur mi-au trimis hartia acasa cu detaliile. Am platit aprox. 47 % din salariu impozit si tot felul de taxe si contributii Peyy se merita sa muncesti?

Pisi las ca poate o sa va fie mai bine aici. Si bine ca ai net.. Acum nu mai ai scuza sa nu intri

Ana1 cu optimism pt tine.
Sper sa-ti iesi din starea care te-a luat.

Eu ma duc sa fac glazura la praji Asta sa vedeti ce m-a apucat pe mine la 9 seara

Mergi la inceput

da..e destul de munca..maine ca si miercuri...plec la 9 (asa in prima zi ca in rest pe la 8.15)....stau pana la 16.30 la serviciu...apoi o ora pe drum spre foisorul de foc unde stau 3 ore la meditatii...si apoi acasa ..pe la 22....

joi serviciu pana la 17 si meditatii de la 17.30 (noroc ca la mine acasa)...

sambata meditatii......

Mergi la inceput

.....azi serviciu si 2 meditatii..sunt franta..mi-e frig..ma doare capul.....cred ca fac un dush si ma culc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

HAllo.

Va scriu oficial de "acasa"

Am rezolvat si cu net-ul si avem si platit pana la sfarsitul lunii si nu din banii nostrii,asa ca ne-am scos .

Eu din pacate sunt franta,azi am avut analizele pt angajare si a trebuit sa merg la Medicover de pe Plevnei si nu stiam exact unde este si am mers pe jos de la Basarab pana aproape de Serban Voda si asta pe o ploaie.... si ca sa fie totul ok lu'205 ii schimbasera traseul si in loc sa ajung la serviciu am ajuns in pustiu si am intarziat 1h si 30min la serviciu pe care trebuie sa le recuperez.In concluzie am inceput bine saptamana si sper sa nu tina numai asa

Ana2 felicitari pt job,unde te-ai angajat?

pt toata lumea si multumesc pt urarile de garsoniera "noua" si eu sper sa fie bine aici si sa nu mai trebuiasca sa ne muatam decat atunci cand va fi definitiv din tara

Noapte buna!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Buna dimineata, tuturor !!

Pisi, ce aventuri. Ma bucur ca sunteti OK cu garsoniera, insa.

Ana, ai grija cu programul asta super-incarcat, oboseala se descarca pe ficat, pe bila, pe organele genitale. Ai grija sa nu fortezi prea tare (ca tot ziceai zilele trecute ca trebuie sa stai la pat).

Lou, ne-ai pastrat si noua praji ? Eu am facut aseara orez cu lapte si ma gandeam sa pun si cacao, ca sa scutesc de "topping" .

Ana1, tu ce mai faci ?

Ingerash, Will, bafta cu scolile si arta !

Tare frig afara .

Va :))))

Li

Mergi la inceput

Slaba activitate pe aici,se vede ca toata lumea este ocupata cu serviciu si alte activitati

Eu sunt franta de oboseala,ma pregatesc sa ma culc si nici nu am inspiratie momentan,asa ca ma iertati

si noapte buna tuturor

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

M-am angajat la o agentie de turism din Dr. Taberei....

Pisi, se mai fac angajari la tine acolo? Te poti interesa te rog frumos??? Si daca da, care sunt cerintele..... Multumesc anticipat!!!

Liana, da.....ar trebui sa am grija..cu sanatatea toate proaste....se apropie targul de turism de aici...apoi cel din Italia..cu putin noroc plec si eu!!!

Va pup si probabil ne auzim maine seara!!!

Mergi la inceput

Ana2 inca se mai fac angajari ca suntem in extindere.NU se cere prea multe lucruri:student sau abslovent;atentie,rabdare,capacitate de memorare,orientare spre client etc.Daca vrei imi poti trimite mie cv pt persoana care este interesata si il depun eu pe intern.Ma anunti pe pm daca este
Ma bucur ca ti-ai gasit un job in domeniul tau si iti doresc multe succese si impliniri aici

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza copii

Iete si eu scriu dimineata ca is in vacanta, care de fapt a inceput de luni iar eu fusei la servici

Pisi m-ai facut de rad cu analizele. Inca se mai practica in .ro :)
Sper sa va simtiti bine in noua casa. Ce mai face Matei?
Cum e la munca?

Li sigur ca v-am pastrat
Ma intreb de ce s-a intarit putin de cand am bagat-o la frigider. Ca doar altfel nu rezista cateva zile.
Iami- iami cu orez. Am incercat si eu sa-mi fac dar parca nu mi-a iesit asa gustos. Cred ca din cauza laptelui care nu avea decat 1, 5 % grasime :)

Ana ce dor mi-ai facut de Italia :) Sper sa reajung si eu curand pe acolo.
Eu nici nu stiam ca stiudiezi ceva in turism. Fain domeniu.

Eu ma car la rezolvat probleme juridice Iar apoi cu o prietena la shoping si papa la pranz. Eu as vrea numai o fustita dar sa vad cu ce ajung acasa
Ieri m-am uitat prin vre-o 2 magazine dar nu mi-au placut deloc fustitele ce le aveau. Prea multe negre sau cu 1001 de volane , ce ti-e si cu moda asta.

Pupici la toata lumea

Mergi la inceput