Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 12
William spune:
Numai scrie nimeni nimic? I am alone. Ce faceti dormiti? Nu v-am mai vazut postand de mult? E las ca am spart eu gheata. Ce ziceti, ce faceti? Sper sa vad postari pe aici
ana_maria222 spune:
azi am fost la al doilea interviu..am gatiti..am avut o meditatie..si cica ar trebui sa stau la pat...am mancat de sta burta la inaintare batzoasa...am facut salata beouf si ciorba de perisoare(sarumana lu mama ca mi-a adus ingrediente)......
sunt in suspans..astept raspunsul!!!!
nuschu spune:
Buna seara...
Da, Will, am zis eu ca ajung curand-curand sa sting lumina pe-aici .
Ana, pai daca dr-ul zice sa stai la pat, tu de ce te apuci de gatit ?! Si nu orice, chestii destul de complexe , ciorba de perisoare, salate... Sper sa te aleaga pe tine !!!
Azi a fost randul meu sa merg la targ de Sf. Parascheva, multa pastrama de oaie, legume de toamna si asa, un iz de demult. Imi pare rau ca n-am luat camera cu mine sa fac poze. Am cumparat turta dulce "taraneasca", sau "home-made", nu stiu cum ii zice. Stiti voi, colorata cu rosu si sub diverse forme, stelute, rotite, inimioare, caluti...
O zi superba de toamna !!!
Noapte buna, copiilashi !
Li
ana_maria222 spune:
gata..sunt un om angajat...11 milioane(400$)....e ok din punctul meu de vedere...de luni gata..la munca!!!
Ana-Maria21 spune:
Felicitari Ana..ma bucur pentru tine.Meritai asa un job bun.Te pup.
Si pe voi pe toti ..nu prea am chef sa scriu.Weekend placut.
ingerash spune:
hello, dragi copilashi :)
ce faceti? felicitari pt. joburi, celor jobuitzi si distractie celor care sarbatoresc ;)
Eu am renuntat la cursul facultativ pt. ca ajungeam la aprox. 40 ore/saptamana si nu vroiam , si asa am ferestre intre ore si stau toata ziua la scoala :(
Trebe sa o las mai moale cu netul, forum & mes asa ca o sa itnru mai rar sa scriu, dar promit ca o sa citesc, nu va supartai pe mine plz, dar atunci cand am timp liber abia astept sa dorm ca un !
va pup pe absolut toti
Ana-Maria21 spune:
Ma bucur sa te revad Pisi..imi pare rau ca nu v-ati inteles cu proprietarii...deabia astept sa ne spui cum e in noua casa.
pisicuta si matei spune:
Hallo!
Ce mai faceti tineri cu sex-appele?
Eu ma mut din nou de data asta sper pentru mai mult timp/Din pacate nu ne-am inteles cu ceilalti proprietari care erau absolut imposibil si ne cereau si o groaza de bani.Acum am gasit o garsoniera foarte draguta cu 250euro care sa zicem ca este ok pt noi.Si ceea ce este cel mai bine:avem si net acolo.yupii.in seara asta ne mutam(acum sunt la o Icaffe) si sper sa vorbim mai mult.
Felicitari tututoro pt toate reusitele si multi pupici.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
nuschu spune:
FELICITARI, ANA, PT JOB !!! Sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de colegi draguti si sefi intelegatori si mariri de salariu si tot ce astepti tu de la jobul visurilor tale .
Pisi, multa bafta cu mutatul si toate celalalte !
Pfi, zapacit e forumul asta !
Lou, Ingerash, Ana1 .
Eu am fost azi la Muzeul Satului, tare-mi place, mai putin aleile betonate. Hm, oare daca aplic pt un job de ingrijitor la ei, ma iau ?!
Fetele din Ro, aveti grija ca maine se raceste vremea. In Buc, 13 grade si ploaie . Sa nu plecati dezbracate de-acasa. Si cand ma gandesc cum era acum o saptamana jumate...
Lou, pe la tine cum e vremea ?
Gudu nait, everybody !
Li