Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 8
Raspunsuri - Pagina 11
Ana-Maria21 spune:
eeee nu mai conteaza acum cine ma suparat..important e ca ma suparat.Mi-a trecut deja dar poersoana nu o uit si de aici inolo ii dau ignore de cand o vad.
Va pup.
Mai fetelor toata noaptea am muncit....in somn...
louisea spune:
Ana1 cum vrei tu.. Data viitoare ma abtin sa mai zic ceva ca am impresia ca tu te certi cu mine
O zi/ seara faina sa ai
ana_maria222 spune:
Lou...iti dau cata energie vrei tu.......
acum am venit de la meditatii...si cutreier forumul...am pus niste obiecte micutze la bazarul lui alex...sper sa iasa ceva!!!
nuschu spune:
Hello, cupii !
Lou, depinde de prof, aia mai batrani si mai comunisti iti dai seama ca ar ramane sa nu-i domnesti in sus si-n jos si apoi sa vezi la examen . Cei mai tineri, sunt mai ok, mai deschisi, dar pt. ca nu stii prea bine cum ii "coafeaza", o dai in diverse, nu-i zici nici cum .
Ana1, mai bine ca visai ca muncesti, decat sa muncesti si sa visezi ca dormi .
Ana2, spor la treburi in continuare.
Ingerash, Pisi, Him .
Atata inspiratie am avut.
See ya !
Li
ingerash spune:
ceau copii
va scriu acum rpd ca vreau sa ma intind un pic in pat, apoi am de invatat. am un orar mega incarcat, mai fac un curs facultativ + ca trebe si de sport sa ma apuc. profii unii sunt misto rau, altii au bagat deja frica in noi .
scuze daca nu mai scriu asa des, citesc macara pe diagonala, da' n-am timp sa raspund (in we m-am tot vazut cu prietenii )
v-am pupacit!!!!!!!!!!!
Ana-Maria21 spune:
quote:
Originally posted by louisea
Ana1 cum vrei tu.. Data viitoare ma abtin sa mai zic ceva ca am impresia ca tu te certi cu mine
O zi/ seara faina sa ai
Mai Louisea tu glumesti?
Cum sa ma cet cu tine?Da nu am spus nimci sa te superi.Daca am spus ceva sa te supar imi cer iertare dar nu imi dau seama ce.
William spune:
Hello hello, ce face lumea ce ati mai facut vad ca va kilariti pe aici:P. Eu am fost la Otaku festival si a fost super marfa, am fost la disco si tot asa, acum astept telefon sa vad cand incep trainingul la un job:P in rest ce pot sa va zic va pop si mai vb
ana_maria222 spune:
Am revenit.....
am fost la un interviu azi....a fost ok....ma anunta luni....vrea sa se decida intre mine si un tip...asa ca sa-mi tineti pumnii ca am nevoie de slujba asta ca de aer. e vorba de un post la o agentie de turism in marriott.
cat atat de la mine....mai vin!
nuschu spune:
Ana, tinem pumnii stransi , sa fii cea mai buna !!!
Will, nu se kilareste nimeni, a fost o neintelegere.
Fetele, va de noapte buna pe toate, aveti grija de voi .
Li