40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 19

soni spune:
Sa fie asa cum zici tu Oana .Cit despre crema (nu uita ca am facut 15 ani fisioterapie ) las-o ca nu reuseste nici una sa junga la oase1 dca are molecula mica sa traverseze epiderma maxim la muschi sa-i incalzeasca!!(pietrele calde si nisipul bunicii!!!)Ceea ce fac alea bani cu Stone massage!!!hi hi caramizile bunicii!!Au descoperit america cu pitrele calde 1Lasa ca trec ;<Tu stii ca adoua zi cu cinci coaste ručte eram la volanul masinei unei tipe care a avut accident cu mine si ma duceam sa-mi caut masina!!!!NOEMI sintem in duoa fara rotele la ceas!!!Oana mai bine zi cum stai tu cu moraňlu ca costele mele -----is acolo!

oana cretu spune:
Eu cu moralul stau foarte bine, citind povesti ca asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84709, ma gandesc ca am dreptate sa zic ca ce traim noi e nimic. Va sfatuiesc sa cititi aici, e o lectie de viata data de un bebe mic.
AUGUST SEPTEMBRIE

doibebei spune:
intradevar o lectie de viata impresionanta, care se intimpla din pacate foarte des in Romania ,ma refer la comportamentul medicilor.
in comparatie cu asta, problemele mele par asa de mici.....
noapte buna fetelor!
Doina

nematics spune:
Lu - felicitari!!!!!!!!!!
Kuki - bine ai facut, si ca ai facut revizia si ca n-ai uitat de tine!
Doibebei, mie imi place nick-ul tau - daca te uiti la noi aici pe prima pagina poti sa faci click la {Cap 21) si citesti si paginile de dinainte
Lu, Oana - dar oare Consulul onorific al Romaniei la Nisa nu poate face nimic? Sau senatorul - deputatul ala de origine romana? Daca il luatzi pe moshulica ala simpatic de la Asociatia Ro-Fr si mergeti sa vorbitzi cu ei poate va dau un sfat! Ar trebui sa fie una din grijile consulului sa se ocupe de situatia romanilor de acolo.
Week end placut la toata lumea

doibebei spune:
multumesc nematics, intre timp am descoperit si eu....(gaura la macaroana...)!
dar voi sunteti asa de vorbarete.... iar eu in timpul saptaminii nu am timp decit seara un pic si atunci abia reusesc sa va citesc de raspuns...., uneori nici nu deschid calculatorul asa sunt de terminata....serviciu, lectii la rom si mate clasa a doua, apoi cu ala mic ca tre' sa stau si cu el..ajung acasa frinta.mi-ar fi bine daca as avea la serviciu internet, dar acolo nu avem voie ca serv. meu e mai special...ma rog, chiar daca intru mai rar tot imi place mult de voi si incerc macar sa vad ce mai faceti voi, ce mai tainuiti...
va pup pe toate, merci de indicatii si ne "auzim" miine

oana cretu spune:
Consulul onorific de la Nice am inteles ca nu are inca consulat si eu nu stiu de unde as putea sa il iau (Lulu stie mai multe) ca si legat de acea asociatie, tot Lulu activeaza pe acolo. Dar merci de sfat, oricum, daca e nevoie, ajung si la consulat la Marseille sa ma ajute, merg pana in panzele albe daca e nevoie. I-am spus si lui William azi, prefer sa ma trezesc expulzata, sa pierd si masina, si tot ce am adunat noi in 6 ani, dar sa stiu ca nu am renuntat sa lupt pentru a imi realiza visul. Nu accept sa las armele, orice mi-ar spune avocatii, asociatiile, daca un bebe ca Alex a putut sa lupte cu moartea si a invins, eu sa nu pot lupta, ca-s sanatoasa cu autoritatile? Dupa un lant de ghinioane, am avut o bucurie, venirea pe lume a lui Seb, care ne-a luminat viata, ne-a facut mai puternici, acum sa nu sper ca vom mai avea parte si de alte bucurii? Bine, sa nu imi dea acte, dar sa ma lase domnule in plata Domnului, sa ma chinui in continuare sa supravietuiesc aici, cu minimul posibil, sa ne cautam in continuare singuri de lucru pe ici, pe colo, cu anunturi, cum putem noi, sa mai suferim pana va veni ziua aia cand totul va fi bine pentru noi. Dar sa MA LASE SA RAMAN AICI CU FAMILIA MEA. Nu cer mila nimanui, nu cer bani, nu cer nimic, dar sa nu imi ia dreptul asta nimeni, dreptul copilului meu, care a avut norocul sa se nasca intr-un oras superb, Cannes si care merita sa isi continue viata aici. Fetelor, va rog din inima, nu va suparati pe mine ca nu incetez cu astfel de mesaje, dar nu stiu unde sa ma descarc, sa scriu, pe mama si soacra-mea le-am indispus total, stau si plang, saracele, nu vreau sa le mai sun si sa plang la telefon si sa le fac rau. Dar daca va fac voua, spuneti-mi si incetez! Voi continuati sa scrieti ca inainte, amuzati-va, spuneti-va si voi offurile, ca am impresia ca problema mea va impiedica sa o faceti. Va rog, continuati-va discutiile. Va pup dulce!
AUGUST SEPTEMBRIE

nematics spune:
Oana, am editat ca sa-mi sterg parerea personala - prietenii o stiu, oricum
Oana, nu te sfii, de asta suntem aici, fiecare are cite un necaz si-si mai descarca oful din cind in cind fiindca stie ca are aici prieteni de nadejde. Si eu am avut un moment greu in martie-aprilie si fetele m-au ajutat enorm sa trec prin el, eram la fetele din US pe atunci - Llaura, de exemplu, a fost una din cele care au avut un cuvint de incurajare si asta conteaza enorm in astfel de momente...

oana cretu spune:
Doina, nu e nici o problema daca scri mai rar, fiecare dupa posibilitati, si eu cand mai lucrez nu scriu, sau cand sunt cu bebe, eu de fapt stau cu el, ma joc, desenam etc si intre jocuri mai arunc un ochi, mai scriu un mesaj.:) Eu nu am decat un jucaus mic inca.
AUGUST SEPTEMBRIE

oana cretu spune:
Si fi atenta ca nu mai stiu care era parerea ta personala. Mai scri-o odata si sterge-o.
Brr, ce memorie de caca am.
Asa este, ajuta mult sa sti ca cineva iti este alaturi si te incurajeaza sa continui, sa nu cazi.:)
AUGUST SEPTEMBRIE

cicina spune:
Doina, ti se pare ca am zambetul amar, e ca nu stiu cum sa ascund gaurile dintre dinti si scot un fel de zambet sa maschez.HA,HA glumesc. N-am de ce pentru ca ma consider acum fericita dupa multe sapaturi arheologice.
Chestia cu mielul, si alte retete italienesti adreseaza-te lui Soni ca ea e experta, eu la pus picioarele sub masa si sters gura cu servetelul.
Oana, cert e ca sant femei si de genul asta pe pamant si multumesc lui D, dar eu as face pe Bill Laden si as pune bombitza la toti doctorii care se comporta sa, se uita mai intai la ce-i dai si pe urma se sinchiseste sa se uite la bolnav. Dar noroc ca nu sant toti la fel.
cicina