40 cu + sau - (cap.22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Nema am inteles .daca mai ai putin rabdare am telefonat la bari dar nu raspun de fostul logodnic al surorii cele mai mici ,cu care toate celelalte am ramas in raprt de prietenie , Cred ca doarme , cind se scoala sigur ma suna .M-am uitat prin retete nu sint f multe fara clasicul sugo di pomodoro dar sint . Cind ma cheama am sa-ti dau una bareza!!! Bun sfirsit de saptamina la cine nu poate intra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Dragele mele dragi, VA INVIT LA O CUPA DE SAMPANIE!!

Mi-a fost acceptata cererea de finantare pentru cursurile pe care vreau sa le incep in noiembrie!!!
Asta, impreuna cu un rezultat pozitiv la examenul pe care l-am dat pe 1 septembrie ar face posibila inscrierea mea la cursuri!

Era una din conditii, de doua saptamani astept cu sufletul la gura raspunsul acesta, cu teama, fiindca dosarul meu nu era prioritar pentru ei, cu speranta, fiindca dosarul era, totusi, bine constituit...
Am plans de bucurie adineauri, nu va imaginati ce pas inainte inseamna pentru mine, si am vrut sa impart aceasta bucurie cu voi. Cursurile astea, nu as fi putut sa le suport singura (fincanciar), iar acum, daca ii induiosez si pe cei care-mi corecteaza lucrarea, pot sa spun ca steaua mea norocoasa incepe sa se trezeasca, chiar daca deocamdata inca se mai freaca la ochi.

Una rece, una calda... ma gandesc la Oana.

Va pup

..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Felicitari Lulu! Ma bucur tare pentru tine!!!!!!!!

M-ai facut sa plang cu mesajul despre noi, cat de real este.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Hop si eu mai tarzior.
Am lipsit motivat, am fost cu masina la service, schimb de ulei, filtre, verificat frane etc...m-a costat prea mult pentru buzunarul meu peticit, dar asta e.
Si de ciuda ca am lasat atatia bani la service, combinata cu o usoara inconstienta, m-am oprit intr-un magazin si m-am imbracat de toamna si anume o fusta + 2 bluze.
Acum trebuie sa trag tare sa acopar paguba :))

Lulu, felicitari. Esti mai aproape de un vis. Bravo tie !
Dar sa nu zici tu nimic de pelteaua de coacaze, tz, tz, tz...

Nomi, sanatate multa mamei tale.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Neatza fetelor!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...

Ajut-o pe Barbye

ZIUA MEA

Pozeeee

Mergi la inceput

Kuki, a ajuns pupicul!

Neatza, fata tanara cu parul balai, pai se poate, nu ai dormit azi noapte?

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Kuki, sa-ti fie de bine cu hainele, bine ai facut! Poze cu ele, dar nu pe canapea.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by lu.more

Dragele mele dragi, VA INVIT LA O CUPA DE SAMPANIE!!

Pana la lacrimi mi-e draga viata.
Bravo!

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Lu,felicitari!Doamne, cit imi place!Este asa de frumos!

Kuki,multumesc.Te rasfeti?Bine faci!Si bugetul il vei echilibra tot tu.Ce mai conteaza? Sa fii fericita.Astea sint mici bucurii pe care daca nu ti le faci,totul devine asa de tern si mohorit.Multa vreme mi-au lipsit chestiile astea,iar acum,cind ma mai scap,ma mai ia si cu mustrari de constiinta. Citeodata stau si ma intreb cit sint eu de intreaga la bila? Nici o sansa la aflarea raspunsului corect!

Oana,.

Si pe toata lumea(Si mie mi-e dor Craciunitza,desi am petrecut atit de putin timp impreuna) Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

He, he, Craciunitza e o fiinta absolut speciala. Mie mi-era dor de ea de cand nici nu se urcase bine in masina sa plece inapoi spre Bucuresti.

Si Craciunitzo, zau ca nu zic ca sa te perii

Mergi la inceput