40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 15

kim222 spune:
Ziceai ca ne arati ce mai cosi tu...ziceai ca la-i avut si ca l-ai sters...sau ti-a fost sters...
Despre RAR...vreau sa stiu daca se poate inscrie legal in circulatie in Ro, o Mazda 6, 2006 made in US (deci fabricata aici ..asta este f important). Trebuie sa am un raspuns oficial...ca sa ne putem hotari daca ne aducem sau nu masina in Ro. Stiu ca trebuie respectate anumite norme..Ma poti ajuta? Merci mult.

craciunitza spune:
Il intreb maine pe prietenul meu, ca acum e 2 noaptea aici, ok?
Pana atunci pot sa-ti spun ca noi am primit cadou o masina fabricata in anul '52 in USA, o Frumoasa AMericana, si am inmatriculat-o aici anul trecut.
Referitor la ce mai cos eu, nu am terminat bluza maramureseanca, m-am incurcat in dantela de la gat si am lasat-o deoparte, sa n-o stric. Acum tricotez cu spor :)
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

kim222 spune:
Eu nu mai inteleg nimic..pai si cum ramine cu Euro..nu stiu cit? merci si fugi la nani!
Am terminat si io pe ziua de azi! Un we placut va doresc!

polux spune:
Mai fetele cu "limbarita manuala"...hehehe Iulia asta a fost totala. Va lasa omul inainte de lunch la pagina 7 si va gaseste la pagina 10 in cateva ore.
Adrienne si tie multam de idee...numai ca nu vor websituri ca au destule...sau mai bine zis au destui amatori care sa faca asta. Si sunt sute de acest gen peste tot. Oricum multam de idee, daca tine ...mai vorbim si negociem. Si cum e cu accidentul baiatului?
Iuliana Maria a fost cu ideea sitului, dar din acesta avem, si exemplele care le-am dat acolo sunt din cele deja facute in anii trecuti. Hai spune pretul, caci tu fiind in domeniu sunt sigura ca ideea ta face banii.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

polux spune:
Iulia, da Adela are un set intreg de caciulite, un set intreg de vestute etc, toate facute de maica-mea. Adevarul e ca se pricepe si sunt frumoase, dar nu vreau sa o invete infofolita...ca mie nu mi-a racit niciodata desi o tineam imbracata mai subtirel,ca pe noi, noi fiind cam "in calduri" tot timpul amandoi. Hmmm e bine sa fi in calduri dupa 10 ani si mai bine de casatorie, asta inseamna ca nu s-a ruginit prea tare sandramaua. Ce a facut ficiorul la meci, cate "goale" a aparat, caci parca portar era nu?
Simona schimbare majora in viata ta profesionala, si nu ai spus nimic. Pai Colegiul national din Sibiu nu e nr 1 acolo, asa ca as fi fost dezamagita daca imi spuneai ca nici acolo copiii nu stiu ce vor, si asculta numai manele si vor sa ajunga Guta.
Nomi iubita e semptembrie...stiu ca nu ati terminat de facut totul prin casa, dar nu ar fi timpul sa-l trimit pe domnul la DPS....hai ca fetita va asteapta.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

polux spune:
Uite eu tac toata ziua dar cand ma apuca limbarita aia manuala, ma apuca bine.
Olivia si mie mi-a placut ideea sotului, doar ca ...hai ca iar dau pe afara, el cu ideile si eu cu partea financiara, adica facutul ei. Simona inca suntem colege de "suferinta".
Gabitza sa-ti spun si tie La multi ani, pardon Un nou an fericit? Hai uite de pup dulce sa treaca caci nu ai ajuns azi la sinagoga.
Cicina tie chiar iti place sa schiezi...te invidiez ptr asta. Si mie imi place dar nu am mai pus schiurile in picioare de....mai bine de 15 ani.
Laura la 21 de grade cu geaca? Numai daca ma impusti. Uite la mine sunt acum 14, s-a mai incalzit si eu stau cu maneca scurta si geamul deschis la maxim in spatele meu. La noi iarna , vara geamul e deschis. Pai si aerul conditionat cum il suporti, sau pe acolo fiind frig nu au asa ceva?
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

polux spune:
Nomi eu nici macar in patura nu ma invelesc, iarna, vara ma invelesc cu cearceaful...si asta numai la mijloc, caci asa mi-a spus mie mama, ca niciodata mijlocul sa nu fie gol, ca de acolo te ia raceala. Ce patura...nici nu exista prin casa asa ceva. Hehehe si in ce priveste luatul de mana tot ce se poate ca si eu ador sa dorm...asa cum m-a facut mama. Ce pijama, ca nici de asta nu am, dorm in bikini si un tricou.
Ufff Oana uite plang pentru tine, caci te inteleg foarte tare. Nu pot sa-ti spun fi tare, caci e usor de zis si greu de facut, dar trebuie sa luptati. Chiar nu inseamna nimic cei sase ani ptr francezii acestea?
IUliana multam de idee, din punctul meu de vedere e una okay, doar ca cine trebuie sa o aprobe e o "matraguna de om" care nu are nici in clin nici in maneca cu matematica. A si noi nu avem campus, caci e chiar in down town, printre zgarie nori collegul, dar am o multime de firme si restaurante prin jur. Multam de idee...hai spune repede cat face, de fapt stai ca negociem daca mi-o aproba scorpia. He si in cazul acesta trebuie sa negociez si cu Adriene sa-mi spuna cum fac un web site.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

nematics spune:
Liliana, cind iti iei tenure faci chef si la Cicago si la Bucuresti cu fetele din RO. Asta e pretzul!
uite aici si inspiratie
http://www.cs.colostate.edu/~rmm/mathChallenge/
nu e mare lucru sa faci pagina web, iei Seamonkey sau Mozilla composer, scrii acolo ce vrei, salvezi si prezinti la adminul vostru sa va faca pagina publica si vizibila pe saitul vostru - nu stiu cine e "Matraguna" dar daca bagi textele la inaintare gen "increase Departmental visibility", raise undergrads interest for math, etc etc apai ii bagi galushca (a se citi BS-ul, nicely "wrapped up") pe git.
Craciunitza, Kim, inca mai dau apa la soareci dar probabil e din cauza vremii ...
Aia mica, las' ca vine Mos Craciun cu sacul, tu sa vii cu vinul rosu!
mai era ceva, da' nu-mi amintesc acum...

polux spune:
Iuliana multumes de ispiratie si de idei. I-au notite chiar acum.Si cu cheful se rezolva. Uite te intrebam intr-un mesaj anterior ce zici de un Thanksgiving la Chicago? Si nu am primit raspuns. Ei ce zici?
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

nematics spune:
Lu, vrem reteta de placinta - am mincat la Marina asta vara, buna rau
si nu mi-ai zis daca blette e "frunzele de sfecla"
si ma uitatsem la intrebarea ta dar habar nu am raspunsul - am o prietena la primarie la Pitesti, daca vrei iti fac legatura cu ea s-o intrebi poate stie ea
Kuki - as pune poze dar m-am mai plins ca nu stiu cum si am mai avut o incercare dar mi-au iesit microscopice
Soni - SONIIIII - spune-mi si mie cum sa fac cu Bucaneve - am luat o punga, sunt paste din Puglia, frumos colorate si cu o forma din Star Treck - cum sa le pregatesc??
Liliana - de Thksgvng as vrea sa ma duc la baiatul meu si deja se incurca cu o conferinta la care ar trebui sa maduc in acelasi timp, in Tampa; mai trebuie sa ma duc in toamna/iarna asta si in Texas, in Arizona, in Ohio si Washington si deja mi se zburleste parul ca lui Carmi cind ma gindesc, fiindca nu am chef
si parul meu sa stiti ca e celebru, sta ca ala din poza lui Carmi de cind am venit aici, din cauza uscaciunii aerului
Adrienne, sunt saituri profesionale care sa faca ce spui tu, facute de edituri de mate din State, cu tot ce ii trebuie lui Bula, vin gratis cu manualul - daca il cumpara universitatea respectiva; e o adevarata filozofie la ce se face la saiturile astea, metodologia predarii, cum sa definesti un anume concept, cum sa faci filmuletz sa te invete sa derivezi - era unul cu un tip care arunca mingea de tenis cu racheta si de acolo scoteau formula limitei de ex samd samd samd...
Simona, ce predai? Felicitari pentru CN, stiu ca sunt copii buni pe acolo
mai era ceva, da' tot nu-mi amintesc
si-s necajita fiindca am 2 degete (inelarul si cel mic) de la mina stinga amortite din aprilie si nik, nu isi revin de fel...
Llaura, pe unde esti? Tu de ce nu-ti dai drumul pe pilnie?