Mamici de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Ieri am simtit pentru prima data cum misca broscuta mea. A fost mai mult ca o adiere, dar s-a repetat si am observat ca atunci cand e multa agitatie simt din nou cum misca. Oare simte ce se petrece in jurul meu?
Din nou sunt ingrijorata ca dr. meu nu-mi prescrie nici vitamine, nici analize, tot imi spune ca totul e ok! Are o reputatie foarte buna si imi place de el, dar am aproape 36 de ani si cand citesc ca toata lumea face analize, ia vitamine si eu nimic.....De simtit ma simt bine si analizele de sange si urina de la inceputul sarcinii au fost ok, bebe se vedea f vioi la eco, dar ...stiu si eu....parca nu sunt chiar impacata ca dr e asa de lejer.
Va pup pe toate burticile!!!
Kitty 16 mama lui Raul 25 mai 1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupici si de la noi, mamaaa da ce ati mai scris, fuge omul 4 zile din bucuresti si cand revine ....., noi vesti nu am asa ca citesc in continuare sa recuperez

Alexa15+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Salutare,gravidute!
N-am mai scris de vreo sapt ca n-am avut noutati....nici acum nu prea am,dar m-am gandit sa dau un semn de viata (nu ca mi-ar simti cineva lipsa....)

eu ma simt tot adormita,si eu ca alte gravi nu ma pot concentra la nimik,uit tot mereu,dar asta nu stiu daca e de la sarcina,ca si inainte,stateam cam prost cu memoria!

Despre "galma" de care tot vorbiti,ma tot pipai pe burtik sa vad daca simt ceva ,dar nimika,in schimb simt ceva in burtik mai ales cand fac putin efort.De ex ieri l-am ajutat pe sotul meu la carat niste lemne,si iar am simtit.Nu stiu cum sa descriu,ca ieri si sotul m-a intrebat:Te doare? Eu zic:Nu! El zice:Da atunci de ce te strambi asa? N-am stiut ce sa-i raspund,ca nu ma doare,dar nici prea placut nu e.....si doar intr-un singur punct,nu toata burta.Stiti voi cumva ce este?E cazul sa ma ingrijorez?

Azi am fost si eu ceva mai harnica,ne-am apucat de acoperis (vrem sa-l izolam si sa schimbam tigla) si am ajutat si eu (adica am lucrat in rand cu lumea)si acum cam stau ca pe spini ,sper sa nu sangerez!

Despre poze as vrea sa mai spun ceva,eu as vrea tare mult sa vad poze su burticile voastre cat au crescut....nu suntem prea multe care se lauda cu burtica,oare de ce?

Dupa analizele de la bitest (daca asa s-o numi) n-am fost inca,probabil merg luni...tot aman ca mi-e cam frica de raspuns....

OOOOO,ce de-am scris ,si ziceam ca n-am nimik de spus....
AAAA,uitai,MONICA,iti urez si eu mult succes luni...

13+6 zile

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Multumesc mult pt. incurajare Elyanne
si noua ne-a zis foarte multa lume ca nu suntem sanatosi la cap, ca suntem prea tineri pt un copil si pt responsabilitati. Important e ca noi ne-am dorit din tot sufletul sa fim parinti tineri si uite ca Dumnezeu ne-a dat aceasta sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

salutare dragele mele burticute

Andreea bun venit in grup - mamicuta tinara si curajoasa.

Of fetelor ma simt de ieri si azi ca - am inceput, mai bine zis reinceput sa beau pastilele de fer - am vomitat din cauza lui de doua ori ieri si azi de doua ori, in autobus mi s-a facut rau, cind m-a vazut mama in ce hal eram era sa lesine si ea linga mine - acum nu stiu cum si ce sa fac dar fer nu mai beau - am urmat instructiunile intocmai si tot rau imi este- voi beti fer sau doar mie mi-a dat - hemoglobina e perfecta, dar ferul e la limita minima - nu stiu ce sa fac.

De contractii - cred le simt si eu de doua zile - parca m-apuca o durere ca la ciclu, ma stringe toata ghem si in citeva secunde ma lasa - ca imi spunea mama sa iau no-spa - nu reusesc sa o beau ca imi trece - dar ma ingrijoreaza chestia asta- daca mai am si mine contractii sun medicul.

Mda am uitat sa ma laud cu ce trebuia mai intii - o sa avem un baietel - bebe Calin, nu ascund faptul ca mi-am dorit o fetita cu fundite, dar bebe cred a simtit aceasta dorinta si intentionat ,,s-a facut,, baietel - asa ca puneti va rog si la mine un carucior albastru

Si ca sa fie datele complete - medicul meu este Sirbu Zinaida, voi naste la Maternitatea nr.1, or Chisinau (prin cezariana, da asta-i alta tema de discutie)

15+ bebe Calin

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Offf, sper sa fie ok. Doctorita mi-a zis, la inceputul sarcinii, ca daca am drumuri lungi de facut sa opresc la fiecare 200km sau la fiecare 2 ore. In rest nu mi-a interzis. Acum ma gindesc daca s-a gindit ca ar putea de atat de lung drumul.
Voi ce ziceti? Cum sa fac? Merg numai eu cu sotul , deci as putea si sa ma intind pe bancheta din spate.
De fapt, de ce poate fi periculos drumul lung? Pentru bebe sau pentru circulatia singelui la mama? Are vreo influenta asupra bebelui?

Amma23 ... daca te ajuta cu ceva iti pot spune ca eu nestiind ca sunt gravida am plecat in vacanta.... si a fost o vacanta cu masina...traseul a fost : Romania-Ungaria-Austria-Germania-Elvetia-Italia si intors ....acum situatia e diferita , eu eram in 2 luni...parerea mea este ca nu are ce sa fie rau...mai ales ca nu te duci undeva cu sufletul intors...ci...din contra o sa fii vesela si bucuroasa de drum... calatorie placuta si fara peripetii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Salutari la toate burticile si sper sa aveti un week-end linistit!

Alionushca, vreau in primul rand sa te felicit pt baietel. Ma adresez in special tie pentru ca doresc sa iti raspund referitor la anemia de care se pare ca suferi si de aici episodul nefericit cu fierul...baubil ?! Vreau sa iti sugerez tratarea aceastei carente minerale printr-un tratament naturist, cu sanse mari de rezolvare. Stiu cu siguranta ca functioneaza salata de sfecla rosie (fiarta, data pe razatoare, asezonata cu lamaie, ulei de masline si sare), si produsele apicole (polen + miere de albine). Pt mai multe informatii utile uite link-ul urmator: http://www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Aparatul-circulator-bolile/Sange/Anemii-BM-COM.php. Totodata poate gasesti sa cumperi "Fier biologic" (naturist) produs in Romania: http://terapeut.ro/commerce/fier-biologic-p-557.html?osCsid=4820b7295bbcf434c03520a5508e6ae3. Multa bafta!

Eu nu am mai scris de mult pt ca nu am timp (serviciu cu raspundere + master + familie), dar nici nu am avut noutati. Am implinit 16w (am pus burtica pe album) si o sa merg marti la doctor si probabil o sa aflam si sexul bebelusului. Ma simt acum plina de energie, nu mai am greturi si nici somnolente - doar din pricina programului f incarcat. Am si eu uneori crampe, nu foarte dureroase, mai mult intepaturi si stare de discomfort in zona uterului, toate numai in partea stanga. Sper sa nu fie nimic serios, doctorul da vina pe modificarile fiziologice si pe intinderi de ligamente.

Cam atat, numai bine tuturor si sa reveniti toate cu vesti bune!

Krissy 16+

Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Buna fetelor,

In primul rand vreau sa va multumesc ca sunteti pe pozitie de fiecare data cand intreb cate ceva si voi imi raspundeti repede, multumesc!
Ieri am fost la doctor si mi-a zis ca vede un "muguras", deci...s-ar putea sa fie baiat, insa e prea devreme sa spuna asta eu fiind in 14 s jumate.M-a trecut pe vitamine. Aaaaa, uitasem, am dubla incompatibilitate cu sotul meu , el avand rh pozitiv si grupa de sange B, eu rh negativ si grupa 01. Luni ma duc la Institutul de hematologie.Mie nu mi-a masurat...cum ii zice?!...am laspus... stiti voi ce...insa mi-a zis ca intre 7 si 10 oct sa ma duc sa fac triplu test. De cteva zile ma simt rau...ameteli, greturi cu toate ca am fost aseara la doctor si m-a felicitat pentru cum decurge sarcina...
De 2 zile vomit rau, lucru care nu mi s-a intamplat pana acum. Sa fie din cauza ca am fost stresata un pic cam mult aceste zile? (am facut credit si in fiecare zi ma suna ca mai vor cate ceva)..
Pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna, mamicutelor!
Aliona, vreau sa-ti spun ca si eu am patit la fel cu Fe. De 2 ori am incercat sa-l iau si l-am dat afara dupa 15 min. Am zis ca nu mai iau ca oricum eu iau vitamine care au si Fe peste necesarul zilnic. Si in plus nu-mi place sa vomit. Eu ma sperii numai la ideea de a 'hrani ratele'. DE cateva ori simteam ca-mi vine sa vomit, si mi se contractau muschii la stomac de nu puteam sa stau.

Nu stiu ce sa ma mai fac cu gazele din stomac. Orice as manca, imi provoaca gaze in stomac. Cred ca norocul meu e ca le elimin ca daca ar ajunge in intestin cred ca as innebuni.
Nu prea pot sa dorm noaptea, iar daca ma lasi dimineata in pat iti dorm pana la 11( de, eu stau acasa, asa ca nu tre sa ma trezesc pentru servici). Mama rade de mine, si-mi zice sa nu am noroc si de bebe tot asa, ca o sa-mi rod unghiile noaptea.
Va pupacesc pe toate si felicitari mamicilor care au aflat ce culoare tre sa aiba hainutele bebelusilor.

13s+3z

Sa fiti iubite(iubiti)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

gataaaa m-am calmat. am fost la ecograf si l-am vazut pe BB. e bine, l-a masurat, e in grafic, ceea ce este cel mai important. cat despre durerile de burtica, in timpul ecografie tocmai a vazut dr. clar o contractie. m-a intrebat daca doare si i-am zis ca nu fff tare. mi-a dat sa iau nos-pa. sunt atat de ca e bine incat as suporta si o mie de contractii..
absoluta apropo de incompatibilitati: eu am BIII cu Rh negativ si sotul are 01 cu Rh pozitiv. o sa incep din octombrie sa fac dozari de anticorpi. dar o sa trecem noi peste toate "incompatibilitatile" si o sa fie bine.

cu

Mergi la inceput