Mamici de martie - aprilie 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

este a 4 oara cand scriu si pica netu( tot la 5 minute)am niste nervi!!!

in primul rand La Multi Ani! Ramiha

loina In si eu sunt in aceasi situatie ca tine!eu B III Rh neg si sotu O1 si Rh poz.

va pup si aveti grija de voi
daca imi trec nervii pana plec de la servici mai intru si bineanteles daca merge NETU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,
Multumesc tuturor pentru raspuns si sfaturi in leg cu baile in cada, acidul folic si vopseaua de par.Hai ca mi-am facut o idee.As mai vrea sa va intreb ceva.Voi faceti sport de gravidute?V-ati apucat?Stiam ca poti face gimnastica dupa 4 luni, asta dc nu ai probleme sa-ti interzica medicul.
Pentru Roxygeo:Eu analizele le-am facut pe la 9-10 saptamani.Alea obligatorii date de medicul de familie.au fost gratuite si se pot face cam pe unde vrei.M-a trimis la o clinica privata.A fost K.Dr sa stiti ca nu m-am aruncat si la altele decat la ce;e indicate(Eu n-am facut rubeola, toxoplasmoza, citomegalovirus).Voi le-ati facut?Au fost obligatorii?
Cu greturile si eu am mai scapat.De cateva zile n-am mai vomat nici macar dimineata, insain tp zilei cam ma ia uneori cu greta.Aseara chiar am si vomat un pic.Asta e!In mare dispar dupa a 12-a saptamana, dar nu chiar in totalitate.V-as mai intreba ceva?Asta pentru ca am mai discutat cu mai multe persoane si parerile sunt impartite.Ar avea vreo influenta negativa echografia adupra fatului?Eu am citi ca nu.Eu merg la un medic ff bun din Medigidia(eu sunt din Constanta, dar merg acolo ca e k si vreau sa nasc tot acolo ca maternitatea arata super), am fost prima data la 7 sapt , apoi am mai fost inca o data la 11, la o luna si acum merg pe 16 oct, tot la o luna.De fiecare data imi face control si echo.Adevarul este ca nu as suporta sa nu-mi vad strumful, sa nu vad eu cum da din picioruse si din manute, ce-ar mai fi!Aum va las!Si mai astept stiri de la voi.Cate km ati luat voi pana acum , ca doctorul meu mi-a zis din star ca n-am voie mai mult de 10.Am luat 2 pana acum si sunt in 14 sapt.Va pupic!

Adina

adina 10+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

In primul si in primul rand... Mihaelaaa vrei putina bataie? Cum adica sa nu-ti simtim lipsa... Chiar ieri ma gandeam la tine si la Paxela (nu stiam ca erai plecata ) si ma intrebam de ce n-ati mai dat nici un semn de viata...
Da' cred ca vrei mai multa bataie... mai cara tu lemne... ca mie-mi pare ca ai avut parte de o contractie...

Contractiile nedureroase... nu dor... e o senzatie ca se intareste burta, de disconfort... ca se contracta ceva... Habar n-am cum sa explic... La prima sarcina m-am prins greu care erau contractiile (ma tot intrba dr. daca am contractii). Acu' deja cunosc senzatia...

Carmen ti-am vazut "cei 3 bb-ei" ... bagi lumea in sperieti

Kitty felicitari. Eu cred ca simt ce se petrece in jur. Mandra mea avea program de zbenguieli (asta mai tarziu... dupa vreo 25s), iar cand puneam eu sau tac'su mana pe burtik misca... daca punea altcineva imediat se potolea...

Andreea eu zic ca la fel de bine v-ati descurca la 20 de ani ca si la 30 ... poate chiar mai bine la 20, ca aveti mai multa rabdare (cel putin asa m-a incuraja bunica mea la primul bb).

Mada daca au trecut repede cu no-spa e f. bine. Mare lucru n-ai ce sa le faci... sa stai linistita si no-spa. De multe ori n-au legatura cu efortul... uterul se antreneaza pt. contractiile cand se naste bb.

Paxela bine ai revenit!

Alionushca eu am luat la prima sarcina fier, dar luam pastile... tardiferon parca... Aaaa... felicitari pt. bb Calin. Lasa ca data viitoare o sa fie o fetita

Krissy ma uita cum si la pozele tale

Loina_ln bine ca te-ai linistit... ai vazut ca totul era bine! Si pe mine ma apuca uneori... daca am o zi fara o contractie ma gandesc ca ceva e in neregula ... cum fara contractii asa de-odata... in loc sa ma bucur ...

Legat de poze cu burtici... eu uit de fiecar data sa ma pozez ... ca de vreo 2 sap. am si io burta de . A crescut destul de mult, asa de repede.
Dr. m-a averizat ca totul se va intapla mult mai repede... si ca o sa am mici probleme din cauza asta... ca sarcina asta va fi total diferita de prima (care a fost floare la ureche). Chiar ma gandeam pana sa aflu ca vor fi doi bb-ii ca deja stiu cum va fi, ce va urma... ca n-o sa mai fiu stresata ca prima data... si doar imi spunea mama ca nici o sarcina / nastere nu e la fel cu cealalta...

si we placut

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna dimineata fetelor(adica asa-s eu mai somnoroasa)

Krissy multumesc foarte mult pentru sfat- sa stii ca am sa-l urmez, deja stiu de unde am sa iau polen, ca mierea de albine o maninc cu lingura cea mare toata ziua Multumesc

BiancaM eu dion cauza fierului vomit ,, mai violent,, - imi crapa si capilarele in jurul ochiului, si e regula sa nu vomit doar o doata din cauza asta - ci de 2-3 ori - poate mai tirziu am sa-l iau, m-am gindit sa iau prenatale - dar mii frica sa nu vomit si de la ele - adica suflu si in iaurt.

Eu azi tot am slabiciuni mari - dar cred am sa las slabiciunile acasa- mergem la nashi la frigarui, imi fac putin griji ca cafara e frig si sa nu sa reintoarca cistita mea - am tratat-o naturist si nu mai am dureri - initial am refuzat sa mergem dar cind spune nasha DA eu nu pot zice nu- intentiile sunt foarte bune ale lor - dar eu stiu ca raceala de afara are cu totul alte intentii, offf

Uitasem sa va spun, adica sa ma ,,laud,, - am slabit 2kg si vreo 300gr. - de unde sa astept eu burtica sa creasca.

15+ bebe Calin

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mihaelaaa bataita pt cuvintele tale si pt caratul lemnelor.
Andreea si eu am avut primul copil la 20 de ani si sa stii ca ne-am descurcat super (vezi albumul)si acum cand el are 10 ani si eu 30 si toata lumea ramane cu gura cascata ce baiat mare si frumos are mama,sunt mamica tanara si ma mandresc cu asta chiar daca nu a fost usor.Gandeste-te cum este de ziua ta sa te ia baiatul de mana si sa-ti puna un inel pe deget sau duminica sa te trezeasca cu un trandafir ,al meu asa a facut duminica trecuta ,asa ca atunci cand esti tanar bucuriile si satisfactiile sunt mult mai mari.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 15+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Salutare,salutare....
Vad ca sunteti toate puse pe scandal ,vreti sa-mi dati bataita,aiii?
Da ce pot sa fac,ca toti prietenii ne-au uitat (asta numai de cand ne-am apucat de treaba). Chiar am auzit povestindu-se ca unul dintre ei a spus ca nu mai vine sa ne ajute ca noi il chemam numai la lucru nu si la o bere (ce sa mai spun ca in putinile dati cand ne-a ajutat l-am platit si inca foarte bine la cat de tare a tras mata de coada).Ce sa faci,cam astia sunt prietenii nostrii.....asa ca eu vreau sa ajut cu ceva,incerc sa nu fac treburi prea grele,toti ma menajeaza si inca in asa hal de parca as fi handicapata....
Totusi dupa ziua de ieri si dupa cea de azi am dureri de spate de abia merg,da cel mai greu e cand ma ridic de pe scaun sau din pat.
Stiu ca merit bataita ,si inca una serioasa,da n-am ce face,cum am zis nu vor prea multi sa ne ajute (numai cativa din familie),si chiar ca n-as putea sta cocotata in varful patului cand 5 oameni isi rup oasele la casuta mea de dimineata pana seara....Om gata si noi odata si odata cu renovarile,si atunci o sa tragem noi chiulul...

Maine dimineata o sa fac poza la burtika mea de 14 sapt + 1 zi.Mi se pare ca a crescut ceva,Cred ca deja sapt viitoare o sa pot imbraca pantalonii de la verisoara mea (nu de mult am spus ca sunt prea mari,acum sunt aproape ok)

Eu mai astept inca poze de burtici

14

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, fetelor! Revin cu problema mea, ca prima oara nu mi-a raspuns nimeni; poate totusi vreuna din burtici care mai au copii au avut necazuri de genul asta. Joi m-a durut infiorator un dinte, sau mai precis un rest de dinte si spre seara am luat de la farmacie, dupa consultarea prospectului, un Aulin. Este un antiinflamator contraindicat doar doar in trim 3 de sarcina. Sper sa fie ok si sa nu-i fi facut rau lui bebe, dar am plans de durere atunci, nu mai puteam. Necazul e ca toata falca stanga a ramas sensibila, putin umflata si iar ma incearca. Nu am avut cand sa ajung la doctor.

Are cineva idee de ce pastila/tratament se poate lua in timpul sarcinii? As mai lua un Aulin, sa-mi tina durerea in frau pana ajung la medic, dar ma tem.

Alionusca, felicitari pt baietel; si eu mi-am dorit fetita si mi-a zis doctorita ca o sa fac un golan. Tu, cel putin, te-ai gandit la nume, eu sunt in ceata in privinta asta, pentr ca pana acum nu am avut in cap decat nume de fete.
Mihaela, n-ar trebui sa stai tu mai cumintica?
Va pup, sa aveti o duminica frumoasa.

16 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Arrissa tu nu ai telefonul medicului care iti urmareste sarcina,sa-l intrebi pe el sau macar la farmacie puteai sa intrebi.Eu nu am luat aulin in sarcina asa ca nu pot sa-ti spun nimic,presupun ca ai citit prospectul asa ca stii mai multe decat mine.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 15+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Arissa, in primul rand cred ca ar trebui sa nu mai amani mersul la dentist, dat fiind ca durerea e serioasa si inflamatia indica infectie! Orice remediu, fie el Aulin, or naturist, asa cum iti sugerez in link-ul de mai jos, va trata doar efectul, nu cauza! Cat despre Aulin, nu cunosc daca afecteaza sarcina, dar nu stiu daca mai vrei sa iei un medicament care este interzis in multe tari datorita efectelor adverse asupra ficatului (vezi spre exemplu "Medicamentul Aulin provoaca hepatita" din http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62621). Pt orice dureri si febra in sarcina sunt considerate "safe" medicamentele din grupa acetominofenului: Paracetamol sau Tylenol.

Pt tratarea naturista a durerior de dinti: http://www.boli-medicina.com/tratamente/sanatoase/dureri-de-dinti/DURERILE-DE-DINTI-BM-COM.php

Multa sanatate!

Krissy 16+

Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Salut toate mamicile! Citeam pe forum ca sunt 86 de pentru martie-aprilie 2007... de fapt suntem 87 pentru ca ma inscriu si eu in randul fericitelor mamici cu burtici. DN 19.06.1979; UM 30.06.2006; DPN 6.04.2007. Citesc cu interes toate mesajele voastre pe forum si trebuie sa spun ca pana sa-mi iau inima in dinti si sa ma inregistrez si eu am aplicat unele sfaturi ale voastre, atunci cand a fost cazul. Ma bucur ca pot apela la voi pentru sustinere si sfaturi... asa ca la niste prietene bune! Pe curand!

Mergi la inceput