Mamici de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 26
kisstherain999 spune:
Buna fetelor!!! 
Am fost la ecograf si sunt suparata pt ca placenta este anterioara jos inserata de gradul 0, adica este lipita de col si exista riscuri de sangerare.
Vestile bune sunt ca vom avea o fetita care dupa masuratori are exact varsta ca dupa UM.
O duminica frumoasa si calduroasa.
kiss 
12+ 
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
arissa spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri, fetele. Krissy, m-ai speriat putin, ma bucur ca nu am luat decat o pastila. Vad ca azi ma simt mai bine, dar maine aterizez la medic.
Rebiana, bine ai venit, sarcina usoara!
Kiss, sa-ti traiasca fetita! Nu te necaji, am citit ca placenta inserata jos se poate ridica in timp. Presupun ca trebuie sa eviti orice efort.
Pupici, o zi buna!
mada_rozz spune:
Rebiana,bine ai venit printre
.Sarcina usoara.
Eu sunt bine,maine ma duc la eco si la control.
Bebe misca de o saptamana in fiecare zi.Doamne,parca imi vine sa il pup...tare drag imi e de el.Este un mic
.Toata ziua il simt in burtica...da cate un sut.
Kisstherain felicitari pentru
.
Pupici,
Mada
17+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
kmi78 spune:
Buna fetelor,
incep sa simt si eu tot mai des miscarile lui bebe, pana acum erau prea usoare si nu eram sigura, la inceput ca o bula de aer dar acum simt cum se ridica usor burta si misca ceva acolo, ma tot gandesc oare ce va face, si de fiecare data simt in alt loc, cred ca acolo sunt picioarele inca are destul loc sa se invarta prin burta; mi-e mi se pare destul de mica burtica, sunt pers care nici nu si-au dat seama ca sunt
;
si eu simt uneori cum se intareste burta si imi vine sa o tin cu mainele mi se pare grea, dar dispare imediat senzatia; si de asemenea am intepaturi mai ales cand stranut;
18+4
Rebiana27 spune:
Fetelor, m-au emotionat mesajele voastre despre miscarile bebelusilor vostri. Abia astept sa le simt si eu. Eu sunt in saptamana a 14-a deci trebuie sa mai astept putin, nu? Oricum la ultimul echograf pe care l-am facut l-am vazut miscandu-se... avea doar 4,2 cm si isi misca manutele si piciorusele. Imi venea sa pup ecranul de fericire. Imi imaginez cum voi simti prima data si daca voi sti ca sunt miscarile bebe-ului meu... cred ca voi sti pur si simplu, nu? Va
!
mari-lu spune:
Salutare burtici!Bun venit noilor mamici!
Arrissa ia paracetamol pt durerile de dinti si neaparat du-te la stomatolog,insarcina se agraveaza multe probleme stomatologice.
Vad ca sunteti multe pisicoase...Eu am un birmanez al soacra-mi si pt ca locuim impreuna am observat ca spala farfuria lui de mancare in chiuveta de la bucatarie!Sa lesin,nu altceva.Desi e un motan care nu iese din casa, in ultimul timp il lasa in scara blocului,pe unde mai trec si alti caini chiar maidanezi.E tare dragut,dar nu vreau sa risc mai ales ca aveam inainte de sarcina Ig G negativ.Apoi nu stiu ce inseamna vaccinare pt toxoplasma la pisici,cat de des se face,al nostru n-a facut vreun vaccin in ultimii 3 ani.
Maria
19+
Maria si minunea din burtica
Sori1980 spune:
Mari-lu, mie de la 14 ani mi-au luat ai mei o birmaneza in ROmania si am adus-o si in Canada. A dormit la mine in pat (pe perna) ani de zile. Acum e la mama, nu o mai am eu. Vreau sa iti zic ca am fost surprinsa cand mi-a zis dr. ca analiza mi-a iesit bine pt toxoplasma, nu am fost niciodata expusa... eu credeam ca de la atata stat nas in nas cu matzica mea ani de zile, as avea imunitate. Dar uite ca nu. Oricum, acum stau mai departe de ea, cand merg in vizita la ai mei, am grija sa ma spal pe maini des si sa nu ma joc prea mult cu ea, asa din precautie... ![]()
Si pe mine ma emotioneaza mesajele voastre, abia astept sa creasca si bebele meu mai mult sa il simt cum misca. ![]()
Pupici la toate
-utele si bine ati venit printre noi cele noi.
Sori
11+2
raluca22 spune:
Buna fetelor!Am fost joi la doctor si suntem bine dar bebelul meu n-a vrut sa ne spuna ce este asa ca mai asteptam 1 luna pana mergem iar la contol .Si la mine se simt mai des miscarile lui bebe ,mai impinge din cand in cand .E asa ciudat dar frumos sa simti cum misca minunea mica in burtica.
17+6
alionushca spune:
Salutare burticute
Eu azi sunt furioasa - dupa cum am spus - daca plec la nashi am sa stau doar afara si o sa revina cistita - pai am pachetul intreg - am simtit azi niste taieturi jos de nici nu puteam respira + la asta raceala mea care era pe duca a revenit in forta - ei cui sa-i lamuresc acum ca nu-mi trebuia sa risc si mai bine stam acasa la calduirca si ma tratam - sunt foarte furioasa 
Miine merg sa fac urocultura- la laborator mi-au spus ca trebuie sa aduc urina trei zile la rind - mda pina la urma tot io ma chinui cind fac pe placul altora si nu asa cum trebuie.
Mda, dupa cite vedeti eu azi vreau i-ar sa bat pe cineva - si cred ca am sa-l trag pe Marchiz de coada poate o sa-mi treaca si daca reusesc sa ma fac putin mai desteapta - data viitoare fac asa cum trebuie nu cum vor altii
Kisstherain999 felictari pentru fetita 
Arissa ai sa faci bine daca mergi la un doctor cu maseaua ta - tu ai intrat deja in trimestrul 2 deci medicul poate face unele interventii, chiar si anestezie iti poate face(daca trebuie) dar fara adrenalina - sotul meu asteapta sa trec de 16 saptamini si merg sa vada ce fac dintii mei ca ma incerca si pe mine-acasa refuz sa deschid gura- ii zic ,, sa nu amestecam viata personala si cu cea profesionala
,, - unele prietene ma intreaba - de cite ori trebuie de mers in vizita la stomatolog - eu le zic,, nu stiu cum voi - dar eu ma intilnesc cu el in fiecare zi
,,.
Eu ieri am gasit inca un ,,avantaj,,
ca va fi baietel - sotul isi face planuri cum vor face impreuna curat in acvariu, vor da mincare la sopirle (am sa pun poze), cum vor alege viermii pentru mincarea lor, vor merge impreuna sa cumpere mincare pentru pesti - sa fi fost fetita sta la fusta mamei - da eu vreau si o fetita sa stea la fusta mea![]()
15+
bebe Calin
Aliona
tzuna spune:
Buna fetelor! Ce mai faceti? Vad ca din ce in ce mai multe va delectati cu miscarile bebelui. Eu si sotul eram convinsi ca l-am simtit pe strumf pe la 16 saptamani dar cum nu prea s-a mai repetat experienta acum ma intreb daca era chiar bebe.
Eu trebuie sa merg la control saptamana asta sau cel tarziu luni. Si apoi astept cu nerabdare ecografia morfologica sa-l mai studiez pe bebe ca mi-e tare dor de el.
Eu sunt destul de agitata cu lucrul si saptamana asta incep si cursurile la master.... Ar fi ultimul semestru dar cine stie daca apuc sa-l termin. Oricum bebe e cem mai important.
Aveti grija de voi si de burtici.
17