Mamici de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 27
mada_rozz spune:
Buna
dutelor,
Vad ca azi nu prea a fost activitate...Unde sunteti?
Noi am fost la doctor si este totul in regula.Nu mi-a facut eco,mai astept putin sa fac direct eco morfo.L-a ascultat pe bebe prin burtica si radea ca il simtea miscand.A fost tare frumos.
Va pup si astept vesti de la voi?
Mada
17+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
mada_rozz spune:
Roxanici,vezi ca e interzisa branza roquefort acum...am citit asta mai peste tot...asa ca mai bine uita...gandeste-te la altceva.
Doctorita mi-a spus ca se face la 22 de saptamani eco morfologica,dar eu mi-am facut miercuri programare si la Iosup,deci fix la 18 saptamani.Eu am incredere in doctorita mea...dar curiozitatea...nu imi da pace...asa ca...astept cu nerabdare ziua de miercuri.
Pupici,
Mada
17+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
kisstherain999 spune:
Buna seara burtici!
Multumesc tuturor pt urari. 
Doctorul meu m-a incurajat si a spus ca vazut multe placente ca a mea si cu siguranta se va ridica. A zis ca "maimuta" sta cu capul in jos. I-am vazut fatuca si seamana cu cu extraterestru
. Ceva ce ma uimit a fost faptul ca mi-a zis sa iau Elevit numai 15 zile pe luna.
Voua vi s-a facut examen vaginal de cand sunteti insarcinate?
Noapte buna.
kiss 
12+ 
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
roxanici spune:
Tzuna si Mada, la ce varsta a sarcinii faceti eco morfologica?
Ambele aveti 17 sapt si mai asteptati pana sa o faceti. Eu am prg ptr cand voi avea 18 sapt...sper sa nu fie prea devreme
roxana & the baby
Amma23 spune:
Fetelor,
eu am intrat doar sa va tzuc si sa va spun "Numai bine" pana peste vreo doua saptamani cind ma intorc. In Romania avem net, dar nu stiu cit o sa am timp de el. Asa ca sa fiti cuminti, sanatoase( si voi si pruncii)si sa aveti grija de voi.
Tineti-mi pumnii sa fie ok cu drumul. 

Mihaelaaa spune:
Amma,drum bun si de la mine.Te asteptam cu vesti,da?
Sa opriti cat de des si sa faci cumva sa stai cat mai comfortabil in masina.Si eu am fost in ro la inceputul sarcinii(5-7 sapt)si n-am avut probleme(chit ca toti mi-au spus sa nu merg)in afara de faptul ca mi s-au umflat tare picioarele si la dus si la intors,dar eu am mers cu autobuzul,si n-am putut sa fac prea multe miscari,si soferii au oprit tot la 4 ore sau mai mult....sigur de aia s-au umflat asa,ca in rest nu mi s-a mai intamplat....O sa vezi ca o sa fie bine,eu o sa-ti tin pumnii,ai grija de tine(de VOI!
)
Am pus si eu in album poza la burtik de 14 sapt,ati vazut-o??A crescut ceva burtica mea si sunt asa de mandra
.....pacat ca acum vine frigul si tre sa o acopar cu multe haine groase,ca tare as mai arata-o si la lume......ce sa zic ca sunt tot in oglinda si o admir....
14+3
Mihaela
roxanici spune:
Branza d-aia poftesc oricand, phiew, ma ia cu transpiratii numai cand ma gandesc la ea. ![]()
Da, Mada stiu, tocmai de aia ma trece cu calduri.
Nu am mai mancat branzeturi din lapte nepasteurizat de cand cu bebe in burtica.
Bafta miercuri atunci, sa ne arati poze ca sigur o sa ai cateva faine.
Mihaela, io am vazut burtica ta, a crescut si a luat o forma foarte frumoasa rotunda. Tine-o tot asa.
roxana & the baby
Aurasa spune:
Buna dimineata!
Revin si eu cu info noi. Am fost aseara la echo morfologica. Bebe 2 este bine, sanatos si este....BAIAT. Voi fi intr-un viitor destul de indepartat soacra cu doua nurori
.
Totul merge bine. Spre deosebire de prima sarcina(cand am mancat 4 luni numai grefe si Activia, raaaar cate un pic de carnita fiarta), la primul semn de greata urmeaza si "evacuarea" extrem de rapida, nu conteaza ca am mai mancat alimentul respectiv. Bebelinul asta mic este foarte capricios. Sper sa inceapa sa miste curand, poate scap de chestia asta aiurea.
Catalin deja spune la toata lumea ca are un bebe al lui si arata spre burtica lui (este mic, dar i-am spus deja ca vom avea un bebe care va fi tovarasul lui de pozne).
Joi merg la dr. sa vada echo si saptamana viitoare sa-mi recolteze pentru triplu test, desi nu cred ca vor fi probleme. Pliul nucal este de 1.5 mm. Data trecuta am facut doar alfa-fetoproteina care a iesit ok.
Iau in continuare Acid folic si Thrombo Ass (cred ca o sa trec imediat dupa controlul de luna asta de la Fundeni pe Clexane, dar nu ma sperii). No-spa, doar la nevoie - adica destul de rar.
Chiar daca scriu rar, dar citesc ce se scrie cam la 2 zile.
Pupici si sarcini usoare, deja aproape am parcurs jumatate de drum
Aurasa
DPN 21.03.2007 si
Catalin (3.06.2005)