Mamici de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 28
elyanne spune:

Am tras chilu' cateva zile ![]()
Sunt bine... adica tot in pat (cat pot io de mult... nu chiar toata ziua
)... n-am mai avut contractii de vreo 3 zile... continua scurgerile maronii (dar f. putin)... dar deja m-am obinuit ![]()
Si acum s-o iau pe rand...
Mari-lu eu la prima sarcina beam lapte din acelasi pahar cu motanu' lu' mama ... prea zdravana n-am fost... Mie imi iesise ca am anticorpi la toxo. Dar ori si cat... Dar de spalat farfuriile... io stiu... doar le spala cu detergent si apa... nu cred ca ar fi probleme...
Raluca22 va tine in suspans... Eu nu mai am rabdare sa aflu' ce sunt bb-ii... La inceput nu eram asa de curioasa... dar cu cat se apropie data ecografiei morfologice... cu atat sunt mai curioasa...
Tzuna ai grija cu agitatia... Daca nu reusesti acum cu masterul... ai timp... Eu ma "chinui" de vreo 3 ani cu liceta... a venit bb1 pe nepregatite si n-am mai fost in stare de licenta... iar acum tot pe nepregatite bb-ii urmatori... As fi vrut sa dau licenta in vara urmatoare... insa cu 3 bb pe cap nu cred ca am sanse... Sa inceapa mandra gradinita macar... Si dau eu si licenta...
Alionushca ai grija de tine 
Kisstherain999 si eu am placenta inserata jos... si am sangerat... Acum trebuie sa stau cuminte in pat. Si pe mine m-a incurajat dr. ca se va ridica... La mine e inghesuiala mare cu 2 bb-ii si asta ar putea si cauza ca nu s-a ridicat...
Despre elevit... daca ti-a zis 15 pe luna ai putea sa iei jumatate de pastila pe zi... ca sa iei in fiecare zi...
A... si felicitari pt. domnisoara din burtik.
Mada, Roxanici... despre eco morfologica... dr. mi-a zis ca se face intre 18-22 sapt. Eu am programare la 19s (ca la 20s era dr. in concediu si pana la 21s nu mai aveam rabdare... si asa mai am o luna de asteptat).
Monica m-am gandit ieri la tine... Asteptam sa ne dai o veste cand esti acasa 
Aurasa felicitari pt. bb2 baietel
. Nici nu vreau sa ma gandesc daca voi avea 2 baieti cum va fi ca soacra... prea usor de suportat de nurori nu cred ca o sa fiu ... nu stiu de ce ![]()
La multi ani, Tzuna! 

Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
arissa spune:
Buna dimineata!
Tare imprevizibile sunt sarcinile! Pana acum, nu am avut decat aproximativ o luna si jumatate cu greturi, dar erau mai mult stari de discomfort decat greturi. Azi - premiera: am mancat un mar care nu i-a placut puiutului si l-am dat afara cu tot cu cina ci micul dejun. Ma simt foarte ciudat, avand in vedere ca sunt multi ani de cand nu am mai avut stari de rau cu voma.
Aurasa, felicitari pentru baiat!
roxanici spune:
La Multi Ani Tzuna!!! 
Aurasa, felicitari ptr baietel!
Elyanne, sa stai cuminte in pat...e bine ca ai moralul ridicat.
Eu ma distrez aproape in fiecare dimineata cu 'ridicatura' din burtica(v-am mai povestit ce se intampla). Acum apare, o mangai si pleaca. ![]()
roxana & the baby
ralualexandrei spune:
Buna
dutelor!
L a noi s-au intors gretzurile asa ca de sambata tot tzip cu wc in bratze si fii-mea pe langa usa de la baie imi tzine isonul cu "de ce vomitzi,mami?"
Aseara am avut si niste crampe nenorocite insa pana dimineatza mi-au trecut si m-am trezit cu o foame de lup asa ca direct in bucatarie m-am oprit.
Vineri mergem la control si ma gandesc ca poate vom afla daca avem o fetita sau un baietel.
Va pup si sa aveti o zi minunata!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
15+ album no1 album no2 albumul no3
Rebiana27 spune:
A-propos de greturi si la mine se pare ca isi fac loc sa revina. Ce naiba se intampla ca eu credeam ca am scapat de perioada aia aiurea... De doua zile nu ma mai hranesc cum trebuie si ma tem ca acest lucru sa nu-l afecteze pe bebe. De pranz am servit un borcan cu gogosari murati si... parca as mai lua unul. E normal sa revina greturile dupa ce cateva saptamani am "domnit-o" (adica nu am mai avut)?
Tzuna La multi ani!
Si petrecere frumoasa!!! 
roxygeo spune:
Buna ziua!
Noi azi am fost la doctor, si avem urmatorul rezultat: produs de conceptie unic, CRL=44mm - 11 sapt si 2 zile pliul nucal 1.2 mm, BCF=164/min, si i-am ascultat bataile inimii

Mi-a dat trimitere la Triplu test pt. 31.10. si mi-a spus sa cer la dr. de familie lista cu analize
Azi pe scurt...va pupicesc

paula75 spune:
Buna ziua la burtici!
Fetelor de ieri am o greutate care ma apasa undeva f.f. jos mai mult pe dreapta si care nu ma lasa nici sa ma ridic din pat sau sa ma asez. N-am nici o scurgere....totul o.k pe slip dar pantecele e f. tare si eu nu pot face nici un pas. Am tratament de sustinere si am in ceput sa mai iau cate un Nos-pa care ma linisteste un pic.
Ce o fi? Azi merg la dr. sa vedem ce e.....
Tot ieri am simtit ceva in burtica ca un ochi de apa si de atunci ma apasa de mor.....
Paula 18+
kisstherain999 spune:
Tzuna 

LA MULTI ANI!!!
Roxygeo de ce trebuie sa faci triplu test?
Elyanne multa sanatate. Cred ca pt minunatile din burtica merita sa sacrificam cateva luni si sa stam in pat. Ideea cu Elevit-ul f buna, am sa o pun in aplicare daca reusesc sa le rup sau le iau o zi da si una nu.
O zi buna fetelor.
kiss 
13+ 
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
kisstherain999 spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Drum bun Amma!
si sa ne aduci Roquefort din ala bun
roxana & the baby
Nu e voie ca e cu mucegai.
kiss

13+ 
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...