Mamici de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 29
roxanici spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999quote:
Originally posted by roxanici
Drum bun Amma!
si sa ne aduci Roquefort din ala bun
roxana & the baby
Nu e voie ca e cu mucegai.
kiss13+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
si ca e din lapte nepasteurizat...dar nu mananc oricum
roxana & the baby
absoluta spune:
Ajutooooor 
De joi de cand am fost la doctor pe langa vitamina e si utrogestan mi-a mai dat sa iau elevit si tardyferon( zicandu-mi ca mi-a mancat bb tot fierul din mine). Din ziua aia vomit tot ce mananc...dar absolut tot... pana acum aveam greturi dar nu vomitam...sa fie din cauza unuia din medicamentele pe care le iau de joi??? ce ziceti sa fac?????
roxanici spune:
Absoluta, Aliona se plangea de aceeasi problema din cauza unui medicament (cred ca cel care contine Fe).
roxana & the baby
raluca22 spune:
Tzuna !

Elyanne ai grija de tine si de puiutii mici.
Pe mine ma cam doare burta de ieri am luat no spa dar se pare ca si azi ma doare , incerc sa stau cumintica dar ma omoara statul pe scaun la servici si urcatul a trei etaje de cate ori este nevoie.
18+
roxygeo spune:
La multi ani Tzuna!

kisstherain999 Mi-a dat sa fac triplu test ca dr. meu zice ca asa le da el la toate gravidutele
Pupici

Lumi_Nag spune:
Buna fetelor! Eu nu am nici o poza cu burtik dar am pus cateva fotografii cu mine ca sa facem cunostinta. Am pus pe vechiul martie_aprilie_2007, sper ca e acelasi nu?
Daca nu mai este asta spuneti-mi va rog unde ar trebui sa le pun
Saptamana trecuta am gresit sapt de sarcina....banuiesc ca si eu am avut ca si unele dintre voi probleme cu memoria![]()
Deci abia acum sunt
15+4
It's easy living with eyes closed
Sori1980 spune:
Salut fetele
-ute
In primul rand LA MULTI ANI Tzuna si tot ce iti doresti tu de ziua ta!
Elyanne, n-au intrat zilele in sac cu licenta, e fain sa fii mamica tanara si acum vei avea si gemeni
. La fel si Tzuna, gandeste-te ca bebe-le e important sa creasca frumos in burtica, si tu ia-o usor.
Eu m-am maritat cum am terminat facultatea, si dupa aia am facut master, dupa care am asteptat sa imi gasesc servici permanent. Mi-am dorit intotdeauna sa fiu mamica tanara, dar mi-a fost frica pana acum, nu m-am incumetat. Sotul meu ar fi facut bebe si acum un an, eu am fost fricoasa. Oricum dupa standarde canadiene, la 26 de ani lumea aici nu se gandeste nici la casatorie, d-apoi la bebe. Asa ca ma consolez ca inca ne incadram in categoria parinti tineri
.
Arissa, ai dreptate cand zici ca sarcina e imprevizibila. Abia m-au lasat greturile cat de cat, si acum am mancat si eu putina zacusca, ca mi-era asa o pofta, si am avut niste arsuri groaznice aseara, nu stiam ce sa mai fac. ![]()
Am o intrebare… imi place sa beau ceai de tei, ma linisteste cate o cana seara la culcare. Are vreo contraindicatie? Stiu ca menta nu e bine sa bem, cauzeaza contractii, dar nu stiu nimic despre tei, desi cred ar trebui sa aiba un efect calmant.
Pupici la
-ute
Sori
11+4
kmi78 spune:
LA MULTI ANI TZUNNA ! MULTA SANATATE ITI DORESC.
Din cate stiu teiul nu are contraindicatii in sarcina, sunt alte plante interzise care le-am gasit pe acest site undeva;
Paula75 oare ce ar putea fi intepaturile pe care le ai, sper sa fie doar ceva trecator, sa ne spui si noua ce a zis medicul, sper sa fie totul ok, multa sanatate; si eu am simtit aseara chiar la incheietura piciorului drept un fel de intepatura care m-a tinut ceva vreme, dar nu prea i-am dat importanta gandindu-ma ca poate are legatura cu piciorul si ca nu vine de la burtica;
18+