Mamici de sept-oct 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei aici sunt nu am livrat inca cum spunea Sephora. Te astept cum am vorbit nu? dar vad ca mamilili ti-a prezis alta data...om vedea.

Sephora si Mini am bantuit si eu prin casa si un pic pe afara ca nu pot sta ...eu tot mancarici in talpi am...mi-e ca nasc pe strada cum imi spunea o prietena.

Adameasca mey ce frumoasa e Ilinca, o scumpete...mie asa imi plac bebelusii astia dolofani, cu falcute si cu gurita aia mica mica si papacioasa....Ma uitam si la Daria Roxanei01 ce falcute are...dar deh la 4,450 grame ce sa mai zici Niste dulci toti bebeii ...sa vad ce pishik o sa fac si eu...

Lexi felicitari!!!!!!!!!!!! Sa va traiasca bebelina si sa va bucurati de ea.

Si mie imi place ideea cu Bucurii de sept-oct. La cat ne-ati innebunit cu bucuriile voastre cred ca este cea mai portivita denumire.

Pupici si numai bine

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Fetelor am gasit un link interesant cu masuratori pentru bebe:
http://babymed.com/pregnancy-tools/calendar/calendar.asp

mini_me 37+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Miniam reusit sa le vad,dar i-am trimis soramii albumul si la ea se vedea,asa ca mi-a trimis inapoi cate un album deschis deja de ea.O adevarata combinatie.Super miresica ce ai fost,pacat ca sunt numai doua poze.
Pune-i pe spatele tabloului cu adeziv un fir de guta,bate un cuiut si poate sta asa.

Io38+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Itzy bine ai revenit,am crezut ca m-ai uitat si mai ales la ziua pe care am avut-o azi,zic gata te urmez.Eu sper totusi sa astepte pana pe 24.

Io38+Matteo

Mergi la inceput

Mini tu vad ca tot scormonesti pe net si ne mai documentezi si pe noi...bravo

Aaaa sa vedeti azi...ma abordeaza o prietena pe messenger si ma intreaba una alta, cand nasc, cum vreau...i-am spus ca optez pt naturala cu epidurala in principiu dar daca e nevoie...nu exclud cezariana, cum e mai bine pt bb.

Nu va spun ca incepe si imi spune: Aaaaaaa sa te astepti la dureri groaaaaaaznice! Eu nu am suportat si am cerut cezariana si m-am felicitat pt asta...daca doare sa ceri si tu ca doar nu mai suntem pe vremea bunicii...Zic: hai ma asa ma incurajezi tu ce naiba...lasa ca om vedea noi...eu sunt focusata asa asa ramane...ea nu si nu...ii dadea intr-una....si de o prietena care a nascut natural si a regretat apoi etc...Pana la urma i-am spus sa nu mai imi povesteasca nimic si ma trezesc la 2 minute ca ma suna la tel si o ia de la capat......Am cam repezit-o un pic...dar asta e...

NU ma stresez eu...nu ma disper, sunt super calma dar au altii grija sa ma dispere...imi vine sa ... sunt culmea mai frate...Ea voia sa fie bine intentionata si sa ma puna in garda cumva dar....nu asa...

Hai ca m-am descarcat si eu...

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Sephora o sa lipesc bucatile intre ele si le pun un fir de guta. A propos de nunta: ma pocneste asa o nostalgie cand ma uit la pozele alea...
Imi aduc aminte ca in timpul slujbei mi-a cazut o floare din buchet. Sotul meu a luat-o de jos si a pus-o in buzunar. Preotul ne-a spus ca e semn ca primul bebe o sa fie fetita. La sfarsitul slujbei ne-a spus:" copii, eu stiu sa cunun, dar sa stiti ca eu stiu sa si botez!". Mai am putin si nasc si bebe e intr-adevar fetita. In vara vom ajunge la acelasi preot sa o boteze pe bebelina. Floarea care a cazut din buchet am pastrat-o in albumul de nunta.

mini_me 37+
poze

Mergi la inceput

Cum Sephora am zis ca facem pereche ...apai facem...tine-l pe Mateo bine in burtik ...

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Mini il trimisesem eu lui Scumpik pe prima pagina,imi ceruse ca avea masuratorile dar nu stia daca bebe e bine,ce faza...

IO38+Matteo

Mergi la inceput

Itzy eu scormonesc internetul si gasesc ce nici prin gand nu-ti trece. Cred ca pana la urma trebuia sa imi aleg nick-ul "scormonici"
Ma bucur ca esti inca pe baricade cu mine si cu Sephora.
Eu am zis ca pana la urma incerc naturala cu epidurala. La mine va fi o mica problema cu epidurala pentru ca am ceva probleme in zona lombara si trebuie sa ma vada anestezitul intai. Daca nu se poate si nu rezist altfel, cer cezariana.
Ce prietena insistenta ai. Esti sigura ca vroia sa iti faca un bine?

mini_me 37+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Itzy, ohhhhh ce enervant! Da-i cu flit! Ce metoda stupida de a te incuraja. Eu de aia am zis ca intru in "silenzio stampa" si nu spun nimic despre nastere, ca sa nu ma trezesc cu sfaturi binevoitoare care sa ma enerveze. Din acelasi motiv am zis ca n-o sa spun numele copilului pana cand va fi declarat la primarie, sa n-aiba nimeni motiv sa mai strambe din nas si sa-mi sugereze alt nume. Ohhhh ce oameni!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput