Mamici de sept-oct 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Scormonici zici?
Da mai...nu am pomenit asa ceva...eu nu fac asa nimanui ...si ma enerveaza cu atat mai mult cu cat eu sunt super calma ...poa' sa dea si bomba ca ...nu stiu inexplicabil ...nu sunt inca panicata....si imi vine cate o faza din asta de iti vine sa le zici vreo 2 de numa numa...

Raman inca pe baricade cum spuneam

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Sephora,eu credeam ca am descoperit America!

mini_me 37+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Itzy, ohhhhh ce enervant! Da-i cu flit! Ce metoda stupida de a te incuraja. Eu de aia am zis ca intru in "silenzio stampa" si nu spun nimic despre nastere, ca sa nu ma trezesc cu sfaturi binevoitoare care sa ma enerveze. Din acelasi motiv am zis ca n-o sa spun numele copilului pana cand va fi declarat la primarie, sa n-aiba nimeni motiv sa mai strambe din nas si sa-mi sugereze alt nume. Ohhhh ce oameni!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

I-am dat ...cand eram pe messenger si apoi m-a sunat pe telefon si a luat-o de la capat... cica ea ma punea in garda

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Ce marfa povestea Mini,aici in Romania v-ati casatorit?
Itzy vorba doctoritei,dop nu putem sa bagam,doar sa vorbesc cu el si s-a ne intelegem cu vorba buna,ca altfel bataia promisa e a lui....
Eu as vrea sa fac cununia religioasa odata cu botezul,eu nu sunt adepta nuntilor mari,cu imbracat in mireasa etc,as vrea doar sa ne citeasca si noua preotul acolo sa fim uniti si in fata Domnului.Deja am stabilit data botezului,va fii 3 noiembrie (atunci pot venii rudele din Italia).
A pe data de 23 sept e Sf Matteo in Italia,ar fii bine sa vina atunci cum a zis Mini.
A si ar mai fii o chestie ca nu vreau sa nasc mai devreme,trebuie sa-mi aduca tata de la finu (cel care mi-a adus lucrurile lui bebe din Italia)carutul,scaunul,etc.Iar ai mei se intorc din Grecia vineri,asa ca trebuie sa astepte NU?

Io38+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Itzy mie mi s-a intamplat sa dau peste o "desteapta" care sa imi tot spuna ce sa mananc. La inceputul sarcinii, fortati de imprejurari (o obligatie de-a sotului meu) am luat masa in oras cu un grup de cunostinte si cu respectiva si sotul. La tot ce se servea la masa ea imi zicea "mananca, e foarte bun pentru tine". I-am spus elegant de vreo 2 ori ca stiu ce sa mananc si ce sa nu mananc. La un moment dat s-a adus si un platou cu ficatei de pui, pe care eu i-am evitat in sarcina pentru ca mi-a spus dra sa stau departe de asa ceva. Ea a sarit prima: "aaa, asta e foarte bun! Tu ar trebui sa mananci tot platoul!" Mai rapida decat mine a fost o doamna canadiana care i-a spus sa nu mai recomande nici unei femei gravide asa ceva! Vreau sa-ti spun ca a tinut-o cateva minute, dupa care a inceput iar!
Pana am terminat de mancat toata lumea o trata cu IGNORE.

mini_me 37+
poze

Mergi la inceput

Sephora ...pai hotaraste-te vrei pe 23 sau facem pereche pe 24?

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Mini si nu i-ai spus vreo 2 cucoanei? Eu tac tac ..dar si cand ma calci pe coada uit de diplomatie...

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare burtici si mamici!!!
Intai de toate tuturor proaspetelor mamici FELICITARI!!!
Eu am pierdut 2 capitole si nu mai reusesc sa recuperez.
dar uite cat mai reusesc sa mai trag cu ochiul am prins numai informatii importante..nici eu nu stiam daca sa port sau nu burtiera..am optat sa nu din acelasi considerent sa las muschii sa munceasca si vad ca bine am facut..nu stiam ce biberoane sa cumpar..vad ca s-a votat pt avent eu luasem unul de la Chicco dar e imens...cred ca o sa ma orientez pe avent si eu.
Cred ca s-a mai discutat dar mai intreb si eu oadat nu va suparati pe mine:tetine de latex sau silico?retinusem ca de silicon sunt mai bune ca tragemai greu din ele...si suzetele si biberoanele tb sa fie la fel?sa nu zapacim bebeul?eu momentan am o suzeta si un biberon..daor suzeta o folosim biberonul inca nu...mie mi-e frica sa ii bag biberonul..prefer sa stau toata ziua acasa si sa ii dau san..
si acum vine o alta intrebare:voi cum va descurcati..cu casa-curatenie,mancare..eventual cu celalat copilas?ori sunt eu cea mai putin eficineta persoana din lume sau cea mai plangacioasa..ca mi se parea imposibil..si pe langa asta sa mai apuc sa mai citesc si pe net?aveti ajutor?ca eu am senzatia ca nu o sa apuc sa fac fata niciodata..
Am citit si eu despre propunerea ca la clubul scutecelor copilasii nostri s afie bucurii si mi se pare o idee excelenta..ca atatea bucurii am mancat in sarcina!!!!
Eloise imi pare tare rau ca pleaca dr..stim amndoua de ce am optat pt ea tocmai pt momentul nasterii..eu nu am nascut cu epidurala cum am vrut,tu nu o sa nasti cu ea...acum ma intreb daca au meritat toti nervii din timpul sarcinii daca la momentul final nu avem parte de ce ne-am dorit..

Mamica fericita

Mergi la inceput

Sephora, ne-am casatorit in Romania, la biserica Sf. Spiridon (la fosta Opereta). Preotul a fost nemaipomenit, iar slujba a fost o placere. Ne-am mirat cand s-a terminat, ni s-a parut ca a fost scurta (a fost doar impresia noastra), iar vorbele preotului ne-au mers la inima. A spus vorbe din suflet, nu s-a limitat doar a citi. I-am tradus sotului tot ce a spus preotul.

mini_me 37+
poze

Mergi la inceput

Lullabay ...din pacate nu e nici o mamica acum cu noi online...vad ca intrebarile tale sunt adresate mamicilor mai mult...de sapt viit intram si noi in legalitate

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput