Mamici de sept-oct 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor

Lexi & Flaviaramona felicitari pentru copilasi!!!
Ionica zilele astea comandam decoratiile pentru printesa: cateva aranjamente de baloane si funda superba pe care mi-a aratat-o Sephora.
Flaviaramona ce probleme ai avut tu la coloana de nu a fost posibila anestezia (rahi sau epidurala?). Si eu am ceva probleme cu niste vertebre lombare.
Izty pe unde bantui?
Sephora eu cred ca tu nasti dupa 23 septembrie. Am eu o presimtire.
Si eu cred ca este o idee buna denumirea "Bucurii de septembrie-octombrie".
Cecilia multumesc de raspunsul tau. Cred ca cel mai mare secret al nasterii este un psihic tare si un doctor de incredere.

mini_me 37+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

MamiLili poti sa ma ajuti te rog: am luat o suspensie anti-colici (preventiv - ca bebe nu a venit inca) care se numeste DENTINOX, este produs in UK,iar ingredientul activ principal este dimeticone (engleza). Stii cumva cat de eficienta este? E singurul medicament anti-colici care il au aici.

mini_me 37+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mini, dimeticone este substanta activa din preparatele anticolici de pe la noi, gen Sab Simplex, Espumisan, Ceolat. Fetele care au deja bebici iti pot spune cat e de eficient. Teoretic medicamentul tau are aceeasi eficacitate cu cele enumerate mai sus.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna seara fetelor am venit un pic in vizita pe la voi desi nu sunt o viitoare mamica ci doar o viitoare matusica care cand nu stie nimic de sorsa Sephora pentru ca nu raspunde pe mess vine si va spioneaza!!!
Va pe toate si sa stiti ca si eu va fac galerie!!!

NUNTA IZA

Mergi la inceput

MamiLili multumesc. Probabil ca e aceeasi Marie cu alta palarie.

mini_me 37+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Bine v-am regasit mamici si gravidute....In sfarsit de aseara avem si noi internet acasa..ne-am mutat si-a fost un balamuc aici pana acum.primul lucru a fost sa intru sa vad cine a nascut pana acum...si surpriza, am vazut ca deja stiati de mine.Mia...mersi mult pentru ca le-ai spus fetelor.Vreau sa va multumesc tuturor pentru urari si felicitarile de ziua mea si pentru Teodor, m-am gandit mult la voi si mi-a fost tare, tare dor de voi chiar daca nu scriam eu prea mult.
Vreau sa felicit si eu toate mamicile care au nascut...sa va traiasca bebelusii, sa va bucurati din plin de ei si la gravidute, sarcina usoara mai departe si nastere super-usoara.
O sa revin mai tarziu cu noutati despre noi,.....cu poze si povesti.
Vreau doar sa va spun ca suntem bine...am stat doar 24 ore la spital..Teodor a avut 3.970 si 54 cm la nastere, scor 10, l-am nascut la 39 sapt si 2 zile, pe 1.sept la ora 12.20PM, nastere naturala fara epidurala ca n-am mai avut timp de ea.O sa va povestesc mai incolo....acum trebuie sa merg dupa Andrea la gradinita.
Pupici si numai bine...

Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Mini, da, e aceeasi Marie. Depinde de fiecare tara ce importator agreeaza.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Sunt aici,m-a gasit sormea.Eram sa bag ceva la burdihan.Si cum merge calculatorul non-stop,ea a sunat si n-am raspuns si s-a panicat.
Oricum va urmareste si ea,va stie pe aproape toate.
Mini ce bine ar fii sa fie asa,ce m-a bucur ca ti-a placut funda,asa o sa am si eu numai ca pe bleu.

Io38+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Fetele care ati nascut deja, ce vaccinuri au facut bbii vostri in maternitate?

mini_me 37+
poze

Mergi la inceput

Sephora multumesc inca o data. Ai reusit sa vezi pozele?
Ieri am pus pe perete tabloul cu Winnie the Pooh, am facut poza si dupa 5 minute a cazut. Eu am asamblat piesele de puzzle si le-am pus pe perete cu burete dublu adeziv, dar nu a rezistat. Trebuie sa gasesc alta solutie.

mini_me 37+
poze

Mergi la inceput