Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 3
MamiLili spune:
Fetelor, azi mi-ati suprasolicitat globul de cristal, l-am stors de previziuni. Ehhh daca nu se potriveste ce v-am zis nu ma reclamati la OPC, nu?
Eloise, daca tot vin ai tai in w-end la tine, incarcati ca Mos Craciun, zi-le sa-ti ia de la "Bristena" niste President, Amalia (astea-s mai deosebite) si ce altceva ii mai inspira. Stii tu despre ce e vorba...iar daca ai uitat, zi-mi si-ti povestesc iar prin PM.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu
MamiLili spune:
Flavia Ramona, bine ai revenit printre noi!
Fetelor, si-a luat careva biberon anticolici? Am vazut la Avent. O fi eficient sau doar vorba de el?
Mamicile cu epiziotomie, va mai doare / jeneaza?
Lili sapt 36 cu
adameasca spune:
MamaLili, noi folosim biberoane Avent. Sunt excelente. Intai le-a folosit fi-miu vreo juma de an, apoi le-am dat imprumut finutzei mele care si ea le-a folosit tot vreo juma de an si acum au ajuns inapoi la fi-mea. Sunt in stare excelenta, am schimbat doar tetinele, nici vopseaua nu s-a luat dupa ele. Chiar daca sunt mai scumpe, sunt extrem de rezistente. Nu stiu cat de anticolici sunt, din pct meu de vedere nu exista nimik anticolici, daca e sa aiba copilu', poti sa stai si-n cap ca nu scapa de ele.
Mai fetelor, sincer, m-ati disperat cu bomboanele voastre, nu mai sunt gravida dar MOR DE POFTA!!!!!!!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Sephora spune:
MamiLili eu am luat si biberon si suzeta,sa vadem ce-o fii,m-am intrebat si eu ce-or avea in ele.Sper sa functioneze.
Io38+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
scumpik_lui spune:
Intrebare pentru fetele care au facut cezariana: dupa operatie ati purtat burtiera sau v-ati strans cumva sa nu ramaneti cu burta?
35+ Luca
Varsta_bebe_
poze
hainute[bebe]
adameasca spune:
quote:
Originally posted by scumpik_lui
Intrebare pentru fetele care au facut cezariana: dupa operatie ati purtat burtiera sau v-ati strans cumva sa nu ramaneti cu burta?
35+ Luca
Varsta_bebe_
poze
hainute[bebe]
Nu. Am intrebat 3 medici si toti mi-au dat aceeasi explicatie: e bine ca burta sa fie lasata libera sa poata muschii sa fie folositi. Dc ii strangi in burtiera nu mai lucreaza la capacitati maxime si-si revin la forma initiala mai greu.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
MamiLili spune:
Ileana, Sephora, multumesc pentru raspuns!
Geeeeeeetyyyyyyyyy, pe unde esti? Ce noutati ai?
Lili sapt 36 cu
gripo spune:
LEXIIIIIIIIIIII, FELICITARI, SI (PENTRU CA TU TII FFFF MULT LA ASTA) O BEBELINA CUMINTE, SANATOASA SI MANCACIOASA!!
CUCUOANCEA, si eu am vazut pozele tale, impresionanta burtica, dar mami tot slabuta a ramas, bravoi ei!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=c8care2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
katia spune:
Cucuoancea, Maruca e un nume frumos....mie imi place! Nu te uita in gura altora.
MamiLili.....crezi ca mai rezista la o prezicere globul tau de cristal? Sau se sparge? Acum daca tot am raspuns la apel.......
LEXI Felicitari!!!!!!!!!!!!!!
39+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite