Mamici de sept-oct 2006 (79)
Raspunsuri - Pagina 12
eloise spune:
Nu, nu, Lili, zi ca te-ai prefacut doar ca l-ai aruncat! Las' ca era bun! Ma bazam si eu pe previziunile tale pentru mai tarziu (in caz ca nu dau de un dr care se lasa convins safaca cezariana la rece, ci doar 'la cald')
Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe
katia spune:
MamiLili, eu zic sa nu arunci globul....ca poate ghiceste si el ceva pana la urma!
Am uitat sa va zic - subscriu la Bucurii de septembrie-octombrie. Nu mai stiu cine a fost cu ideea - felicitari!
39+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Mini il trimisesem eu lui Scumpik pe prima pagina,imi ceruse ca avea masuratorile dar nu stia daca bebe e bine,ce faza...
IO38+Matteo
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Sephora eu stiam ca bb este bine, ca dr mi-a spus ca el a screscut bine pana acum si cat trebuia, dar nu stiam ce inseamna acele prescurtari care mi le-a scris in carnetel (LF si DBF). De doar sunt cam toanta, nu?
35+ Luca
Varsta_bebe_
poze
hainute[bebe]
katia spune:
Fetelor, la voi copilu misca? Ca eu nu pot sa spun ca misca ci joaca fotbal la mine in burta si merge pe bicicleta. Se spune ca in luna a noua se linisteste da' de unde....impinge in toate partile cu picioarele ca nu mai pot...parca e prea activa!
39+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
nicole2005 spune:
fetele de vreo jumatate de ora simt niste intepaturi ascutite la mijloc si in partea inferioara a abdomenului? e in regula asa ceva? sa fie oare inceputul sfarsitului???
nicol
40+ Antonio
sofimic spune:
Nicoledeci si tu tot pe net? Hai ca mai putin si
tre sa iasa si bebii nostri
Flavia Ramona tu zici sa fiu atenta la miscari, adica sa
miste e bine, nu? Eu asa stiu
Katia si mie mi-se pare ca e prea activa bebelusa mea. Desi
vad ca multi asa sant acum la final
40 fix+ Sofia Ana
katia spune:
Nicole, cred ca putem sa incepem galeria si pentru tine!!! Sa dea Dumnezeu sa fie asta si sa-ti fie bine ca e tare greu acum la sfarsit!
39+ cu bb Katia
Pozici cu noi
nicole2005 spune:
Pai ce sa fac si eu daca baiatul nu vrea sa iasa. Il ademenesc cu netul poate poate . Oare Cucuoancea ne-a parasit? ne-o fi luat-o inainte?
nicol
40+ Antonio
sofimic spune:
Nicole sa spui daca incepem galeria
Eu pana una alta ma duc in pat. Cred ca de la atata somn cat am s-a
lenevit si fetita mea de nu iasa afara
40fix + Sofia Ana