Mamici de sept-oct 2006 (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

OanacnSau daca nu gasesti glicerina boraxata/echivalentul, atunci merge si cu apa cu bicarbonat de sodiu (1l apa 1 lingurita de bicarbonat). Cel mai bine intrebi la farmacie, ii spus simptomele si sigur isi dau ei seama de ce ai tu nevoie. Intr-adevar mai bine n-o lasa sa treaca de la sine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

sofimic, cristina m-ati speriat acum, o sa ma duc maine la farmacie cum ma trezesc , daca nu stiu cei de acolo o sa merg la pediatru.
Multumesc de raspunsuri.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si felicitari noilor mamici.
Nu am reusit sa mai intru ieri asa ca azi am citit pe sarite.

Intrebare pentru mamicile cu fetite:Pentru criza hormonala de la titici puneti ceva? Medicul pediatru mi-a spus sa ii pun comprese cu rivanol dar nu am gasit in nici o carte asa ceva. In Capraru scrie ca doar daca are scurgeri si se inrosesc f tare se pun comprese sa nu se pateze atit, ca trec de la sine.

Si alta intrebare: Voi dati sin la bebe la cerere sau i-ati facut program. A mea doarme cam mult si 4 ore dar in principiu 3 si parca nu-mi vine sa o trezesc mereu la 3 ore.Parerile in carti sint impartile in privinta orarului mai ales in prima luna. Ce sa fac ????

In rest sintem cuminti.Plingem doar daca ne este foamica sau am facut pe noi. Doar sintem domnisoara si nu putem sta murdara

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Vesti de la MIRABELA: azi face cezariana. Contractiile au inceput de marti, dar fara dilatatie. Ne da ea vesti cand isi revine dupa operatie.

MIRABELA

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Sephora, tinem pumnii sa ai o nastere usoara!
Oana, poti da cu glicerina pe sani inainte de alaptare sau daca folosesti biberonul poti da si pe tetina
Si eu ma simt mai tot timpul obosita parca nu mai fac fata la nimic nu stiu cum o sa ma obisnuiesc cu ritmul asta..bebeii vostrii se scoala noaptea din 3 in 3 ore?? eu ma trezesc noaptea de vreo 3-4 ori..

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Sephora si Mirabela nastere usoara si revenire cat mai rapida.

Oana, se pare ca intradevar e candidoza. Sa o dai cu glicerina neaparat ca poate cobora la putza si e mai rau atunci. O prietena a patit asa.

Monique_new si al meu mananca cam la 3 ore, dar daca doarme eu nu il trezesc, ca se trezeste el de foame. De exemplu azi noapte a dormit de la 12:30 la 06:00 si ar fi fost culmea sa-l trezesc, daca dupa nu ar mai fi dormit.

Legat de oboseala si eu sunt la fel. As iesi mai mult afara, dar momentan nu reusesc decat la plimbarea cu el si mai pana la farmacie sau dupa paine. Si eu am avut ajutor zilele astea si ma gandesc cu groaza cum va fi de saptamana viitoare cand mami merge la lucru.

Sofimic, rabdare ca mai ai putin. Sa fii atenta la miscarile lui bb.

Lakioana, bine ati venit acasa.

Flavia si gombotzul Bogdan.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am primit si eu acum de la Mirabela un mesaj..se pare ca trebuie sa intre in operatie din moment in moment!
Hai Mirabela...inca putin si iti vezi minunea!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Neata' burtici!!!!

Nastere usoara SEPHORA si MIRABELA, tinem pumnii!!!!!!

MamiLili...am zis eu ca tre sa fie obosit globul tau totusi eu ma bazez pe el si duminica ma postez la spital

Itzy, am si eu o 'prietena' binevoitoare care de fiecare data cand ma prinde ma ia cu vai ce groaznic e sa nasti natural (si dr meu nu face epidurala iar eu am incredere in el) si imi povesteste de cutare sau cutare pentru ca ea bineinteles nu are copii..... Asa ca inteleg perfect!!!

Fetelor raceala mea se pare ca nu se joaca...m-a luat serios de tot. Ma doare gatul, urechile, nasul infundat. L-am sunat pe dr si mi-a zis sa iau paracetamol...am luat si acum astept efectul.

poate mai reusesc sa intru azi!

39+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neata!

Oanacn, poate ti-a mai raspuns cineva intre timp, eu acum citesc din urma si-ti zic: ceea ce are fetita ta este o ciuperca, multi bebelusi fac ciuperca in gurita, deci nu-i ceva de speriat. In Ro se trateaza cu o solutie de glicerina boraxata si stamicin, se prepara in farmacii, nu stiu daca exista ceva industrial la noi in tara pentru ciuperca. Cu atat mai putin nu stiu in Canada ce medicamente aveti. Cel mai simplu ar fi sa mergi la o farmacie si sa intrebi, sau eventual suna-ti dr si cere-i un sfat.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sephora, Mirabela, nastere usoara!

Cred ca-i obosit globul meu de cristal...l-am aruncat pe geam...poooooooooooooc!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput