Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Andreea,pup mare la tine si,tot binele din lume si toata fericirea!
Deci sunt si copiii care adorm ca fulgul,no,al meu nu frate!
Roxa,da avem si patut nou dar mai nasol cu nervi mei ca mi s-a cam luat sa-mi petrec serile asa.Si ochisorii nu sunt ca tocmai sunt pe felie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

CARMEN, sa traiaca Domnul Pasaroi! Petrecere frumasa!
Si noi ne peterecem azi, e ziua finului nostru de cununie si speram sa ne lase Matei sa ne simtim macar un pic bine!

ALICE, eu m-am saturat sa-i tot cant si sa-i spun povesti, asa ca i-am zis de cateva ori- "Dormi, bine, nu dorimi, treaba ta" si am plecat din camera, dandu-i ignore total si a functionat.
In schimb, inca se trezeste de minim 5 ori pe noapte, asa, sa fiu eu zombie dimineata.

Carme, asa-i cu piata locurilor de munca, dar sa va povestesc cum a fost, sa nu ziceti ca-s eu dusa cu capul- anuntul era pentru economist dept.comercial, marketing, m-au testat ieri, am trecut cu brio examenul la engleza, test de calculator si unul de cunostinte generale, salariul era cam mic dar programul super, cu week-end-ul liber de vineri de la ora 13.
Azi m-au chemat la intrevederea cu conducerea de top, doi mosnegi cu burta gen "numai noi stim tot", care ma intrebau de genul "aaa, ati lucrat in presa, sa nu prindem picior de ziarist in firma noastra!" sau- eu zic ca sper ca exista si posibilitati de avansare- "eiiii, doar daca iesim noi la pensie o sa avansati" . Sau - "daca ati plecat de la firma X care-i puternica, aveti ceva de ascuns". Am iesit cu un nod in gat, mai aveam putin si-i pocneam!
Asta-i Moldova noastra draga, Canada scrie pe mine, desi ma chinui de un an sa-mi conving barbatul sa o taiem de aici, pana la urma reusesc eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Robi, nashpa rau cu mosii astia care se comporta de parca ei ar fi inventat mersul pe jos !!! Din pacate, multe firme se incadreaza in tiparul acesta !Dar doar traim in Romania, nuh ?
Cit despre dormitul singur, mai ca incepe sa paleasca invidia care ma cuprinsese subit la citirea mesajului tau, asta pentru ca desi Andrei al meu adoarme numai cu unul din noi, nu se mai trezeste noaptea de foarte multa vreme ! Macar aici sint un om fericit !!!
Gata, plec si io acasa, trebuie sa trec si pe la posta sa pun un plic pentru Barbye, asa ca va doresc o dupaamiaza minunata !
Pupici tuturor !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

ROLL eu merg acusu la baby expo daca vi ne vedem ce zici?

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Robi, imi pare rau. Daca firma are actionariat roman, de regula cam asa e... Am si io o curiozitate (care ma roade de multa vreme): cum e ala test de calculator? In ce consta?
Despre adormit cupii: io n-am reusit cu kestia aia cu "dormi, bine, nu, stai treaz" ca se da jos din pat si vine la mine in brate si adoarme (ultima data eram la computator si s-a catarat la mine in brate si era sa dea cu capul de masa cand a adormit).
Mihaela, eu plec la 5.30 de la job si ajung pe la 6. Crezi ca mai esti pe acolo?

Edit: Carmen: La multi ani pasaroiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

d`lui sotz` de Carmenp

Am tras un chiul in oras si i-am luat mandrei caciuli, ciorapi si briz-brizuri de par sa se poata maimutari in fata oglinzii (am uitat sa va zic ca are mania asta, isi pune caciulile, cordelutele pe cap si prinzatoarele de par in loc de bratara si asa defileaza)

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

tocmai plec, ma gasesti ca stau pana la sf.; iti las nr. de tel. pe Pm daca vi cand ajungi suna-ma

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dacva nu pomeneai de mosnegi puteam sa jur ca-i ala de la firma mea las` ca data viitoare e cu noroc

quote:
Originally posted by roberta04
Carme, asa-i cu piata locurilor de munca, dar sa va povestesc cum a fost, sa nu ziceti ca-s eu dusa cu capul- anuntul era pentru economist dept.comercial, marketing, m-au testat ieri, am trecut cu brio examenul la engleza, test de calculator si unul de cunostinte generale, salariul era cam mic dar programul super, cu week-end-ul liber de vineri de la ora 13.Azi m-au chemat la intrevederea cu conducerea de top, doi mosnegi cu burta gen "numai noi stim tot", care ma intrebau de genul "aaa, ati lucrat in presa, sa nu prindem picior de ziarist in firma noastra!" sau- eu zic ca sper ca exista si posibilitati de avansare- "eiiii, doar daca iesim noi la pensie o sa avansati" . Sau - "daca ati plecat de la firma X care-i puternica, aveti ceva de ascuns". Am iesit cu un nod in gat, mai aveam putin si-i pocneam!
Asta-i Moldova noastra draga, Canada scrie pe mine, desi ma chinui de un an sa-mi conving barbatul sa o taiem de aici, pana la urma reusesc eu!

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bey, dac-ar sti pasaroiu` ce publicitate ii fac io pe-aici sigur mi-ar merge fulgii multumesc de urari

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

eu am scris un mesaj azi dimineata, dar acuma nu-l vad pe forum. asa ca reiau:

la multi ani andreea!
Sa-ti traiasca pasaroiul, pasarico! zise vrabiuta

multam fain pentru urarile de buna calatorie. intre timp am primit vesti bune: am scapat de mersul la dubai nu ma intelegeti gresit, vreau sa merg la dubai, da' nu sa zbor cinci ore ca sa stau in intalniri doua zile, sa vad dubaiul prin geamul masinii si pe urma sa mai zbor inca cinci ore pana acasa. si ce e mai greu e ca nu aveam cu cine sa imi las puiul sambata seara (tati e la pozat) - vorbisem cu cumnatica mea, dar cred ca ar fi fost tare dificil si pentru ea si pentru bebe. deci, ramane pe alta data, cand o sa pot sa plec sa stau macar vreo saptamana.

deci sunt available pentru party de pitici. putem sa facem treaba aia cu herastraul daca vreti. sau sa mergem pur si simplu la un spatiu de joaca, fara rezervare. ne prezentam si gata (booboo jungle, sau arlechino, sau altele, sunt deschise sambata, nu?)

astept propuneri.

cele mai frumoase

Mergi la inceput