Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Dana, nici eu n-am stiut ce-i aia testare pe calculator pana ieri. So...mi s-a dat un text in engleza si am avut la dispozitie 5 minute sa scriu cat mai mult si cat mai corect, apoi sa creez un fisier, sa salvez textul si sa dau print. Mare faaaas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Carmen,sa-ti traiasca pasaroiul!!!!!!!!!!si sa va bucurati impreuna de pasarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen sa traiasc afericit pasaroiu o mie de ani...cu tine of corz! distractie placuta!
muahahahah Robi ce tare testul ala pe calculator....giiiiz! nici nu merita sa te duci la ei, sincer! tu esti fata prea desteapta.
Dana-speel inteleg faza cu nervii....acu ce sa facem....ne conformam. sper sa treaca si la voi mai repede.
gata fug ca scriu sub presiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Roxi, !
Dana, la noi faza cu adormitul era urata, daca venea sa adoarma la mine in brate era bine, dar la noi se manifesta prin urlete, rostogoliri tot patul, nervi daca trecea ora de somn! De asta-i o fericire acum ca adoarme singur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Ala e test pe calcalator?????? Pai asta face si un cupil de clasa a 2-a... Fratemiu cand a dat test de calcalator la Connex l-au testat freo 2 ore cu formule in excel si merge de documente...
Hai ca plec la Baby expo
Ne auzim deseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Asaaa...sa fac si eu o pauza de cafea..cu voi.
La multi ani duomnu'Pasaroi! Dci Ionu' a inceput pin' la urma gradi! Mai baga si tu niste poze!
Cristalinule tu fi macinata de invidie mami..ca voi acolo mai aveti cite un ajutor..mai o tanti maria..mai o mama ..mai o socrela...dar aici..noi ne descurcam signurei...si macar sa dorm si eu ca lumea....adeka..sa nu ma mai trezeasca noaptea!Va doresc o noapte fara de Domnu'tata am inteles cum este dar doamna mami?
Eu nu vreau copil care se culca singurel ca mi-e drag de el ...cum se lipeste de mine..Si mai nou citim , povestim....apoi imi spune dintr-odata...NANI..adica sa sting lumina si sa pun cartea sa faca nani...in 5-10 minute..este adormit!
Lumi bine ai revenit..si munceste mai putin. Spor la mutat...cind o sa fie evenimentul?
Vad ca toate sinteti peste cap de ocpate la job..in ce lume traim!
Dana nu mi-ai raspuns..unde este gradi?
Roxa cind pleci la congres?
Robi bine ai facut ca nu te-ai dus..Tin pumnii cu Canada...totul este sa nu astepti foarte multe cind ajungi acolo....ca birfa si nepotismele...curg si aici!
Andrea felicitari pt inceputul gradi!Tu ce probleme ai?
Daria eu din capitoul dulciuri...il pacalesc cu fructe mici (afine, zmeura, mure..etc)..apoi mai cumpar un amestec de tot felul de alune, migdale, seminte de floarea soarelui si stafide....astea-i plac teribil!
Mihaela...vad ca si voi sinteti cu BOBO....
Alice sigur nu esti sagetatoare?Daca nu dai foc la casa si nu darimi blocul..tot este bine!
Ma duc sa mai citesc pe Dc..mai vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Andreea, La Multi Ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie... si sa ii faci un fratior sau o surioara lui pupi

Amironeanu, Stefi se comporta exact ca Bia, si ei i-a placut la inceput la gradi pana s-a prins ca trebuie sa mearga acolo vrand nevrand si sa stea fara mami... dar dupa ce ai povestit tu, se pare ca se va adapta f. repede, deci nu dispera... stiu cum e ca si eu am fost extraordinar de stresata in prima luna... nu se intelegea nimeni cu mine.. da copilu era ok

carmen, LMA pasaroiului tau iubit! Pai ce se supara daca primeste urari de la atatea cucoane?!

Dana-roller, ma bucur ca bona nu e asa grav, si pentru ea dar si pentru voi... io zic sa-l mai lasi pe vic inca acasa, ca deja ai doua variante, bona si soacra... de gradi o sa aiba timp...parerea mea

am de lucru da n-am nici un chef.. sa-mi dea careva un sut in fund sa ma trezesc la realitate...

Mergi la inceput

Anca ia de aici un sut!Si treci la treaba ...sa nu ma simt singura!
Am fugit ..la munca.....iar?

Mergi la inceput

Irrinuca ...felicitari! Il pastrezi ,nu? Daca da....sa fie cu noroc..Daca nu...este decizia ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Buna seara,

Nu vreau sa va mai tin in tensiune.
Am facut testul si e, bineinteles....

POZITIV!

Nu stiu daca sa rad sau sa plang, inca nu ne-am mutat impreuna, si apoi, casatoria mea in Caraibe, cred ca o vad asa in zare, cum se duce pe apa Sambetei!

Intr-un fel mai vroiam unu mic, dar parca nu acum-acum. Si nici protectie nu folosesc, din motive de .. pilulele nu-mi fac bine!

Ar trebui sa aibe aproape 1 luna. mi se face parul maciuca.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput