Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)
Raspunsuri - Pagina 7
irrinuca spune:
Ahh, problema cea mai mare este ... ce fac eu cu colectia de pantofi cu toc???! Va spun sincer, chiar ieri am cumparat 3 perechi + 1 pereche de cizme (in Sales), toate cu tocuri "cui" sau inalte. Am o colectie de 150 perechi pantofi de la care trebuie sa imi iau adio, ca deja mi se umfla picioarele. Este groaznic. Hobby-ul asta cu pantofii se trage de pe vremea lu Ceausescu, cand o pereche de pantofi pe an era motiv de sarbatoare in familie. CA sa nu mai zic de facultate, unde dadeam o bursa intreaga pe o pereche si mai erau si nashpaclii! Acum ma refulez.
N-are nimic, pantofii mei or sa stea degeaba, in timp ce eu o sa merg in papuci ortopedici pana se face copilul de 6 luni, ca asa s-a intamplat si data trecuta.
ANDY: am vazut ca v-ati trimis copilasii pe la bunic la ferme. Si Andy a fost la tzara la bunicii mei, este innebunit dupa animale. Se asaza pe vine si vorbeste cu ele. Este obisnuit cu animalele, l-am dus aici apropae saptamanal la safari sau ferme locale. Este fascinat de trenurile romanesti si gara i se pare cel mai interesant loc!
In legatura cu dulciurile si ce mai mananca: De fapt mananca ORICE. Mananca si dulciuri, dar cel mai mult ii plac fructele! Mananca fructe de cand il stiu, e innebunit dupa struguri, prune, capsuni, mere, pere, orice. La fel cu legume si branza si cash proaspat.
Probbail ca nu va mai amintiti, in perioada cand toate incercam sa trecem copiii pe solide, va spuneam ca a sarit de la lapte si mar cu biscuite direct la legume fierte intregi si manacare de adulti, in special ciorba de vacutza pe care o mananca de la cel putin 6 luni. Nu a vrut piureuri si mancaruri de bebi. Mi-a fost teama la inceput, dar n-am avut ce-i face. Asta manaca si gata.
Nu vreau sa supar mamicile de copii scarandivi, dar si in prezent daca ii place ciorba tare, manaca un castron si mai cere jumatate.
Dintre dulciurile din Romania s-a invatzat la Pingu. Aici ii dadeam stafide invelite in iaurt, nu stiu daca se gasesc acolo, ar fi bine, ca sunt sanatoase.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Poze recente si nu prea mic
Andreas
speel spune:
Ha ha ha,Irinuca,cea mai tare faza cu pantofii tai.Hai sa-ti spun ceva:cind am ramas insarcinata cu Ricardo,cred ca la doua trei zile dupa ce am facut testul,ma duc la sotul meu in birou si discuta cu designerii noua colectie pentru primavara urmatoare.Si vad schite cu costume si intreb ce culoare or sa fie?raspunsul:albe,toate modelele albe1Am crezut ca morrrrr de inima,toata viata aim dorisem un costum modelul acela(era extraordinar de feminin cu reverele peste umeri,ceva de vis)si acum cind se intrevedea indeplinirea visului eu sa nu pot purta asa ceva.Si parca atunci ,in anul acela a facut Mario cele mai frumoase haine din istoria DD-ului,numai ca sa-mi faca mie inima rea. Acum,sa-ti zic si finalul,eu am slabit foarte repede dupa nastere,dupa o luna aveam iar 48 de kile ca inainte.Stii unde m-am oprit?In Paris derect,tot ce mi-a poftit sufletelul mi-am cumparat.haine pe care nici in visele mele cele mai ascunse nu am crezut ca o sa am ocazia sa le port vreodata!Asa ca ,daca e numai treaba cu pantofii,iti iei dupa bebe doi 200 de perechi!
irrinuca spune:
Speel, wow, sotul tau e in businessul cu moda? Wow, cum de n-am gasit si eu sotz asa . Trebuie neaparat sa ne vizitam :-)))))
Diana, am citi acum povestea de pe prima pagina, povestea nasterii Iancai, am plans, am fost impresionata. Este o poveste din inima, mi-a placut tare. Bravo.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Poze recente si nu prea mic
Andreas
philip spune:
saru manutele la toata lumea, sunteti de nota zece, numai scurt sa va multumesc si ma duc sa-mi sarbatoresc familia micuta
irinuca, sa fie cu noroc si sarcina usoara
philip&andreea
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by kim222
Anca ia de aici un sut!Si treci la treaba ...sa nu ma simt singura!
Am fugit ..la munca.....iar?
Aha... deci d-aia ma apucasem io asa cu sarg de lucru intre timp.. acu gasii explicatia ... multumesc Olivia
Irrinuca, felicitari... deci sa inteleg ca vrei bb-ul.. 'poi atunci nu e nici o problema, pantofii te asteapta..
da am si io o intrebare.... unde ii tii?... ca asta ar fi dilema mea, altfel de cumparat no problem
roxanaz spune:
buna dimineatza!
avand in vedere ca eu maine plec....au inceput ploile (Ina cred ca ma spanzura cand ma vede )
Irina felicitari! aveai tu un feeling de tot intrebai cine mai e gravi...sa fie intr-un ceas bun. las ca refaci tu colectia de pantofi, ce conteaza....sau poate ii porti! eu una am purtat pantofi cu toc pana la 7 luni....dispera doctorita cand ma vedea hihihihi.
Oliv iubita maine plec. de dimineatza...pana duminica viitoare.
Mitzu, Cristal, sper ca sunt ok piticii!
Danule, Mihaela, ce ati vazut la baby expo ieri? ceva interesant sau aceleasi lucruri?
fug sa termin din treburi....revin!
sa aveti o zi frumoasa!
g_ioana spune:
Neatza,neatza,am creierasii pusi pe bigudiuri,pe unde merg toata lumea face gauri sau taie tzevi asa ca mai am un pic si ma duc in padure,unde-i linnniiiste!!!
Cristalina sanatate "soldateilor",si refacere rapida,ca sa mai aiba si ei grija de tine si de samburica!!!Apropo,Irrinuca felicitaaari!!!Mama da,creste pe zi ce trece numarul mamicilor cu bb2!!Cine mai pofteste,cine mai doreste??
Roberta,bine ai facut,macar daca te frecau niste tinerei alta era treaba!!Sa stii ca ma bate si pe mine gandul sa depun acte pentru Canada deja avem 3 perechi de prieteni foarte buni care o duc destul de bine acolo!
Mitzu,pupam muciosul,eu una pentru nas nu folosesc decat ser fiziologic si seara la calculare ii pun pe o batista pastilutza de Karvol(un dr.oftalmolog ne-a zis ca-s cam periculoase picaturile la varsta lor,iar noi pe listutza"atentie poate da convulsie"am primit si picaturile Olynt!)si cred ca este un moment bun sa-l invetzi sa sufle nasul,eu am invatzat-o la mare asta vara si se distreaza tare cand o pun sa-l sufle!!
Am uitat ce am cetit,mai revin pupici
edit,ca mi-a venit o idee:Irrinuca cat porti mama la picior,ca poate ne faci cadou neshte pantofi din colectia ta,ca peste vreun an nu mai sunt la moda maica!!
gorodeii
aripile mele
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Dupa o noapte in care am dormit cu mandra sunt super odihnita, tare bine am dormit Si am pupat-o de cate ori am vrut
Intru pe scurt sa urez sarcina usoara Irrinei
Sa intreb de MadamSpeel daca e cu okisori starea aia de rau
Sa va doresc un we fain !!!
Daca vreti sa vedeti o capra mica impopotzonata:
http://family.webshots.com/album/553554290wJQQJg?start=36
Pupici la trupa, sunt prin zona in munci, dar va cetesc cu interes
Daria & Giulia (2004 08 16)
roberta04 spune:
'Neatza!
Irrinuca , felicitari, las' sa fii tu sanatoasa si bebe la fel ca de pantofi cu toc ai timp toata viata! Noi avem magazine de incaltaminte si iti inchiui e colectie am si eu (nu i-am numarat), dar la mine-i invers, eu am un fel de platfus si ma dor ingozitor picioarele de la tocuri iar sotul meu ar vrea sa ma vada doar cocotzata de cuie de 11 cm!
Ioana, hai impreuna in padure, ca si la mine in bloc e mare galagie!
despre Canada, ce sa spun, acum 2 luni mi-am facut evaluarea on-line si ne acceptau, dar inca nu-l conving pe Petro. Dar mai sper!
roller025 spune:
Neatza!
Olivia, gradi este la 10 minute de casa noastra, in Drumul Taberei, pe prelungirea ghencea. Unde era camp acu vreo 5 ani, acu s-au plantat vile...
Roxa, la baby expo sunt si lucruri vechi si fitzoase si lucruri noi. Io am cautat mai ales hainutze si incaltari si am gasit vreo 2 firme pe care nu le-am mai vazut pana acum. Au venit unii care distribuie Cocodrillo (hainutze de calitate super si frumoase), sunt cei de la hokido pentru incaltari, mai sunt unii noi care aduc haine din Austria si incaltaminte din Spania, a aparut mon amour - firma care distribuie numai haine de marca. A fost frumos.
Edit, ca uitai: Irina, felicitari! Sa fiti voi sanatosi, ca pantofi se mai gasesc!
O zi buna.