Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

azi e vineri deci bem?????
roxana iar pleciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??? asa cevaaaaaaa
IRINUCO sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara si bebelsh (cum zice Mielu) sanatos!!! e frumos rau cu doi, parol.
viu mai incolo ca acu am de bagat aspiratauru pin casa si pe coana mitza de bagat in rpiza la spalat haine ...si mincare de facut...pfuuaaa si toaste astea cand ionu e-n excursie cu compania. noroc au unii...

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Irrinuca, am auzit ca se umfla piciorul la fiecare bebe si cateodata nu mai da inapoi!! Ce te faci!?...hehehe...Glumesc, m-a distrat la maxim faza cu pantofii...Auzi ce problema avea ea!
Sa fie intr-un ceas bun, sarcina fara probleme!
Daria, am vazut-o pe Giulia motzata...e dulcica foc!

Io astept cu interes sa treaca raceala Botoshului ca m-a cam cocosat. Maria ma alearga prin pat toata noapteaca sa-mi dea picioare in cap sau in burta. Nu prea pot sa dorm linistita ca imediat ce ma prinde ma altoieste si mi-e frica sa nu-mi dea la burtoi.
Si de leganatul in brate nu am scapat! Numa' ca o legan stand in pat...Trebuie sa o iau in brate, cand am impresia ca adoarme o pun pe perna, cateodata impresia e gresita asa ca repetam figura de 2-3 ori. Si cica sa nu ridic greutati!...
Cel mai rau e ca urla de fiecare data cand se apropie altcineva de ea. S-a prins ea ca e ceva schimbat si ma alearga prin casa toata ziua...:)

O zi linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

BUNA FETELE!

ROXcum spunea si Dana a fost frumos , cel mai bine s-au distrat puii mei care s-au tatuat, vopsit pe fata, indopat cu o tona de BOBO, umplut brate de baloane si stegulete, etc Cat despre firme sunt si noi multe dar au mai disparut si din cele vechi. Au mai facut o sala noua la etaj dar daca ai bebe in carut cam greu sa ajungi acolo daca nu te suie cineva (ereau pe acolo niste baieti special pt. asta dar nu prea faceau fata). Plin de carucioare, scaunele, masinute (era una de 1.000 ron de care nu ne-am mai dezlipit dar care a ramas acolo ca nu-i de bugetul meu ), carticele, jucarele (noutati, dar sa nu ma intrebati nume ca eu nu le am pe astea, am stat cu ochii mai mult pe copii decat pe firme ).

Noi ne-am luat carticele, cosmetice, absorbante (pt. mine), cavit (caci vroiau copii pixuri cu papagal), vata de zahar la borcan (noutate) si de la Hamei (parca asa se scrie???) suculete pt. bebei si piureuri la borcanele.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Si uitai sa va spun ca ne intalniram si cu Iri Columbeanu si a lui soata (daca ne vedeti la TV noi suntem aia besmetici dupa 2 copii care fug care incotro)

Dana mi-a parut bine de cunostinta (cred ca ti-am inpuiat capul , pe drum ma gandeam ca am vb. numai eu )

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza la gagici !!!
Uaaa, ce ploua in Bucuresti !! Si e un trafic de mama-mama ! Nici nu au venitara francofonii aia inca si se circula de zici ca e sfirsitul lumii, un drum de cinshpe minute l-am parcurs azi intr-o ora !!! Si ce-i mai fain e ca miine cind repeta aia pentru marele summit Florin al meu tre sa plece din Bucuresti !!! Heheheh, cool !Mei, Irrinucaaa, congrats muuuulte pentru bebe doi, sarcina usoara si multa sanatate iti doresc !!! Si stai linistitacu pantofii, hehehe, ce probleme ai si tu, o sa ai tot timpul sa ii porti !! Da chiar, unde ii tii frate ?
Roxi, vreme frumoasa iti doresc !!! Dupa meteorologi, cica ploile nu dureaza mult si iese soarele iara, asa ca poate Ina nu o sa fie asa de suparata !!!
Olivia, ma bucur ca sinteti bine ! Si ai mare dreptate cu partea aceea cu dormitul cu copilul, si eu simt tot asa ! Chiar daca ma priveaza de altele ... Si nou, nu sint sagetatoare, mi-s pestioaca de martie, ceea ce explica multeeeee !
Daria, pupi pentru gagicutza faina Giulia !!
Papa, spor la trebi, sper sa termini pina deseara ca e uichend de baute, nuh ?
Monica-cristalina, hihihi, peripetii nu gluma acolo la voi !! Ai grija de burtika !!!
Roberta, mama, ce interesant testul ala, cui i-o fi venit ideea sa il faca asa ??? Cred ca si fii-miu il rezolva cu putina rabdare, la cit minuieste el mouse-ul pe pisiu de acasa !!!
Mai aveam ceva de zis, dar cum memoria ma lasa big time, am uitat, asa ca ma duc sa ma apuc de trebi paici la job !
Va doresc o zi minunata si ... sint prin zona !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, am lipsit o zi si voi ati deschis capitol nou si ati si scris 5 pagini la el!!!!! Pai eu cum recuperez???

Din ciclul raceli - eu sunt racita moarta, cred ca Stefan mi-a transmis-o cu mare succes....In continuare nu maninca mai nimic, acum chiar sunt ingrijorata, dar pe 2 oct ma duc la pediatra de la Medicover sa-l cintareasca, masoare si sa vad ce-mi spune si ea ca deja ma duc cu capul! Nu va spun ca nu mai vrea sa manince nici macar ce ii placea inainte - pufuleti, grisine, etc!

irrinuca - FELICITARI!!!
Dana-roller - cei care aduc Coccodrillo (parca sunt poloneze) - au magazin in Carrefour Militari - se numeste "Eu si mami". Si eu i-am mai luat lui Stefan de acolo costumul de la nunta vara-mii, ciorapi, sandale si asta-iarna pantaloni matlasati, ca de schi - calitatea mi s-a parut foarte buna, dar nici tocmai ieftini nu sunt!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

OAUUU!!!! ce de noutati...

Andreea cu scuzele de rigoare pentru intarziere iti urez "LA Multi Ani!!" si sa ti se indeplineasca neaparat cele mai tari dorinte!!
Irinuca FELICITARI, sa ai o sarcina usoara!! Sa te bucuri de ea!! Si sa stii ca te invidiez...ca vreau si eu...

Alice mama, m-ai dat gata cu aventurile cu punga de alimente si cu supa fiarta 2 ore ... la mine nu se intampla chiar asa, pentru ca eu il alerg pe sot, dar tocmai de aici mi se trage pentru ca sotul meu drag si iubit s-a rasculat ei nu chiar cu bata, dar pentru ca in ultimile 3 saptamani plec la 8 si ajung dupa 20:00 si in week end ma car cu laptopul dupa mine si bag la exceluri de-am orbit ...este foarte suparat si eu il inteleg, are si dreptate, dar cum pana mea sa fac cu un sef pe care pe la ora 17 il apuca cel mai mare chef de munca ... si care pleaca aproape in fiecare zi dupa 20:00, mai plec si eu la 6 si nu ii raspund la telefon, dar ma suna a doua zi la 9...mare fraiera mai sunt pe bune, am ajuns sa cred ca nu mai stiu eu sa ma organizez..

cu circulatia in capitala... azi era o coada pe berzei de la stirbei voda pana la victoriei, eu trebuie sa trec de piata victoriei ca sa ajung in nord, ei bine azi nu am mai putut si am luat-o pe contrasens vreo 2 km de masini si m-am bagat in fata in piata victoriei, m-au injurat altii dar chiar si asa am ajuns la birou la 9:30 in loc de 9;00, saptamana viitoare voi circula cu tramvaiul 41 si apoi pe jos pana la masina (vad eu unde imi las masina).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eeee, Andries, mama, dar tu nu stii ca saptamina asta este botezata "Saptamina Mobilitatii" ??? Asa ca fara de masini si numai cu biciclete, ratb-uri, scutere si trotinete eventual,ca altfel nu razbesti in capitala zilele acestea !!!
Cit despre sotz, si al meu personal este cam suparat, ca nu prea avem timp pentru noi, asta deoarece si pentru ca io mi-s aia care vrea sa le faca pe toate bine si singura !!!
Gabi, sanatate muuulta ! Sa stii ca si Andrei a avut o perioada de zis "nu" la toate de ma enervam peste masura si ma chinuiam sa ii bag in gura macar doua lingurite din ce gatisem, acum vad ca s-a mai dat pe brazda si nu mai face nazuri ! Sa ne spui cum a fost la nenea doftoru si pupici lui Stefanel nazdravanel !!
Io bintuiam pe la retetele Nataliei, mama ce am citit pacolosha, ma lua cu o foameeee !!! Cred ca diseara bag si eu o reteta de chec cu marar si brinza, ca mi se pare enteresant !! Poate se mai dez-supara si al meu sotz !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pfuuu gagici de abia acum imi venira ultimele materiale si pot si eu sa incarc masina. (na, din ciclul fiecare cu ce-l doare). de acum pot sta linistita, nu mai am griji ptr maine.
deci...aici se opri ploaia. Ina imi zice printre dinti ca si la Brasov...pana vin eu. de acum inainte ma recomand: "adams. morticia adams"
Alice beton faza cu supa doo ore si cu plasa...acu imi aduc aminte ca am ras la maxim ieri de ea. bafta la dez-suparat
Andries hihihi in curand or sa fie si in Bucuresti scutere multe si masini mici....ca in toata europa. intre timp bafta la parcat masina!
si mie imi plac hainutele Cocodrillo, is de calitate. si cele de la mariquita....mai ales de fetiteeeeeee!
a propos de hainute (acu se vede ca-s relaxata, ma intind la scris) i-am luat lui Pat niste ghetute fff frumoase, de piele, captusite, cu piele, nu ieftine (adica 90 de lei)...si, surpriza, sunt romanesti! am fost tare placut impresionata...ce bine ac s-au apucat si ai nostri de facut chestii de calitate pentru copii. firma este "avus baby", din bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Hehehe, Mihaela, nu-i bai ca ai vorbit numai tu Ai niste copii frumosi, sa-ti traiasca!
Gabi, eu am mai luat cocodrillo de la TCM si am fost foarte multumita de calitate. E adevarat ca sunt scumputi, dar mie mi-au placut tare mult. Pentru kestii ieftine, de toata ziua si de joaca folosesc cu succes un magazin din Piata Moghioros.

Mergi la inceput