Piticlontzi de iulie-august 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Se vede ca incepe week-end-ul, piticlontzii au ajuns pe pagina 2!
Roxi, drum bun si vreme frumoasa!
Diana, acum am citit povestea ta, povestea voastra superba, m-am emotionat pana la lacrimi!

Am uitat sa va povestesc ceva- aseara am fost la ziua finului nostru, am ajuns cam tarziu pentru ca Petro a stat la magazin pana la 8 si aveam emotii in legatura cu comportamentul lui Matei, pentru care trecuse ora de somn.
Si copilul meu m-a dat pe spate, am fost asa de mandra de el, a stat la masa, cocotzat pe un taburet, a mancat tot cu furculitza si se stergea tacticos cu servetelul, a cantat "Tzani" cu toata lumea si a fost fascinat de artificiile puse pe tort in loc de lumanari, a rezistat eroic pana la 11.30, a spus "noapte buna" la toata lumea..
Mai era un baietel de 3 ani, mai scund si mai slab decat Matei, care a intors pe dos toata casa, nu a mancat nimic, a baut non-stop sucuri cu cofeina, a facut crize de isterie daca nu i se facea pe plac..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by roberta04
Roxi, drum bun si vreme frumoasa!

saru mana....macar de ar fi asa!

quote:

Mai era un baietel de 3 ani, mai scund si mai slab decat Matei, care a intors pe dos toata casa, nu a mancat nimic, a baut non-stop sucuri cu cofeina, a facut crize de isterie daca nu i se facea pe plac..

pai da, oare de ce??? moama sucuri cu cofeina la 3 ani??? giiiiiz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani Andreea (Philip), sa fii sanatoasa si sa-ti mearga bine la noul job-scuze de intarziere...
Felicitari Irrinuca!!!! si ma inscriu si io pe lista doritoarelor de pantofi
Urari am de facut si dnei pasarique, sa-i traiasca sotul aniversat ieri.
In rest, compatimesc sincer alaturi de voi in ceea ce priveste traficul din Bucuresti, mi se pare ca pierdeti atata timp pretios la stopuri, intersectii si cozi...marele dezavantaj al capitalei; pe de alta parte...de aici se da ora exacta
Aseara m-am confruntat cu prima intrebare dificila pusa de Radu "de ce nu mai am alt copil?"...am incercat sa-l aburesc da asta a insemnat sa mai raspund la vreo 10 intrebari suplimentare

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roberta, se cuvin felicitari pentru Mateiul cel cuminte !!!
Ina, heheheee, incep intrebarile cu "de ce" si la voi ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Da.....suntem in plina fazaN-as fi crezut ca au copiii astia atatea curiozitatiSi cica dureaza pana pe la 5-6 ani, imi spuse o mama cu state vechi in domeniu

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Eeee, Andries, mama, dar tu nu stii ca saptamina asta este botezata "Saptamina Mobilitatii" ??? Asa ca fara de masini si numai cu biciclete, ratb-uri, scutere si trotinete eventual,ca altfel nu razbesti in capitala zilele acestea !!!
Cit despre sotz, si al meu personal este cam suparat, ca nu prea avem timp pentru noi, asta deoarece si pentru ca io mi-s aia care vrea sa le faca pe toate bine si singura !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

eu cu chestia asta am rezolvat-o mai simplu: avem program dimineata de la 6:30 la 7:00 si uite asa am regasit fericirea conjugala!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna ziua
tocmai ce ma bucurasem ca am scapat de dubai si a dat alta belea peste mine! sa fac cazare pentru 80 de oameni la monte carlo... in timpul unui congres de nusce ambalaje... imi sparg capul de dimineata cu telefoanele si abia abia se leaga ceva.
in plus, mandra mea nu mai vrea la gradi, iar mie nu imi place educatoarea ei. azi noapte s-a trezit plangand dupa mine, a venit langa mine in pat si tot s-a mai trezit de vreo 3 ori. asa ca sunt numa' buna de munca astazi!
de trafic noi am reusit sa ne ferim zilele astea - o luam pe soseaua de centura! mergem la gradi in bucurestii noi, ajungem in 20 min. de acolo si pana in centru unde lucram se merge super lejer, ca deh, din nordul bucurestiului si pana in centru sunt 4 benzi! saptamana viitoare probabil vom merge la birou cu tricicleta lui bebe

hai ziceti ceva - ne vedem maine sau o mai amanam o saptamana?

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Fetele cucuietele, sa va spun ca si in sibiu se circula ca in Bucuresti. Eu am inteles ca suntem al doilea oras in tara, dupa Buc, la numarul de masini pe cap de locuitori (era o statistica intr-un an de curand) si in plus de pregatim sa fim la anu capitala culturala europeana. Si din acest motiv, cam 80% din strazi sunt in reamenajari, reasfaltari....adica parca a dat cu bombe. Nu va spun cum se circula. Dar nici pe jos nu as mai putea pleca, cu burtoiul dupa mine, asa ca....

Tudorica al meu a facut azi asa niste crize cand s-a trezit si a vazut ca mami nu e acasa, incat a trebuit sa ma sune Cosmin la servici, ca sa mi-l dea la telefon sa-l linistesc. Nu va spun, eram cu sala de studenti in restante si eu la telefon "Hai mami, nu mai plange ca daca esti cuminte iti aduce mami o masinuta cand vine acasa. Asculta-l pe tati si pe buni si mami se intoarce repede...." Si din astea... S-a linistit copilu, dar sa vedeti cum se uitau studentii....

Apropos de intrebari, Tudor e la faza "Asta cum se numeste", "Asta ce inseamna", cel mai tare e cand ma intreaba, "Cum se numeste Mercedesul asta?"

Daria, tare frumoasa Giulia, si pare mai matura decat varsta ei, daca nu as sti, i-as da trei ani.
Irinuca, felictari! Tot asa socata eram si eu cand am vazut liniutele, dar acum asa m-am invatat cu ideea incat nu as mai concepe sa fie altfel, si de abia astept sa vina micuta.
Robi, felicitari pentru cumintenia de copil, daca eram noi pe acolo eram cam ca pustiul de trei ani (minus bauturile cu cofeina). Mama ce isterii are si al meu in program uneori....
Gabi, sanatate tie si pofta de mancare lui Stefan!
Roxi, drum bun, vreme faina si distractie daca se poate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

irinuco - felicitari! sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos! eu de pantofi nu vorbesc, ca sunt din procentul ala de 1% dintre mamici careia i-a crescut piciorul si asa a ramas! asa ca mi-am schimbat toti pantofii, de la 38 la 40. iar pe aia 38 ii tin in dulap si tot sper ca poate o veni si ziua in care o sa ii incalt din nou (pantofi purtati o data sau de doua ori, frumoooosi, de ma doare sufletul sa ii dau).
roberta - felicitari pentru matei cel cuminte! apropos de sucuri cu cofeina pentru pitici: la petrecerea de sambata pentru lia pui eu, cu biberonul in mana, cautam un servetel pe masa. ma vede socru-miu si imi zice - ce-ti trebuie? cola? si eu: da! la care el imi intinde foarte serios sticla de cola!!! ma uit la el si ii zic - cautam un servetel, doar n-o sa ii dau copilului coca cola in biberon! la care el senin imi zice: a, pai noi i-am dat lui catalin pepsi din biberon! am ramas fara cuvinte
ina - voi ati inceput cu intrebarile de la nivelul de avansati succes la explicatii!
leeloo - insanatosire grabnica!
fetelor, vad ca vorbiti de hainute. eu sunt client fidel la mini-prix in baneasa. lucruri ieftine de calitate foarte buna.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Marcela, de ce nu mai vrea Lia pui la gradi ? S-a intimplat ceva sau vrea sa stea cu mami si tati ?
Mitzura, apoi bafta si voi acolo cu traficul !!! Sa va trimitem neshte francezi, sa dea guvernu trei zile libere si la Sibiu ?? Suuper faza cu mercedesul !!!
Ina, cinci-sase ani ??? Apoi ne-am scos cu toatele dac-ai pe asa !! Andrei nu a inceput inca treaba cu "dece-urile", asa ca mai am ceva timp de respiro !
Hihihihi, Andries, juma de ora matinala ? Io nu am curaj sa ii spun lui Florin de programul asta !!! Dar poate decit nimik ...
Cit despre pepsi sau cola in biberon, am vazut si eu asa ceva, in parc, la copiii astia mici, de m-am crucit !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput