FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 22
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iana_mari spune:
Kitta ,am inteles bine ? Unde pleaca prof. Marinescu? Stii cumva pt. cat timp?
multumesc.
Dragele mele fivoase chiar nu a mai avut nimeni hidrosalpinx bilateral inainte de Fiv ?
s.m.
CRISTINA38 spune:
Andrada, multumesc de raspuns.
Am uitat sa specific, din gara de nord spre clinica Fundeni.
adelia alin spune:
Buna fetele!
Zouzou in momentul acesta stiu ca nimic nu te consoleaza,dar uita-te la mine ,am trecut prin 3 momente de acest gen,am murit si am inviat,acum ma pregatesc pentru o noua incercare.Fii tare,o vei lua de la capat cu siguranta,atata ca ai nevoie de un moment de respiro.Am mai zis-o si o repet,eu as face fiv in fiecare zi,gandindu-ma ca poate totusi voi reusi!Curaj!
Iana-Mari,eu am scris despre hidrosalpinxul meu,nu am avut bilatelar ci numai pe dreapta.In cazul tau cu atat mai mult cred ca e necesara rezolvarea trompelor inainte de fiv.Mie dupa primul fiv ,facut cu hidrosalpinx,doctorul a zis ca el nu mi-ar mai face pana nu scot trompa,dar la insistentele mele l-amfacut si pe al doilea.Si regret ca poate aveam sanse mai multe.Pana la urma am ajuns tot la eliminarea ei.
Ziceti ca Big M nu-i in noiembrie in spital?Pai si mie cine-mi face fiv?????
Daca e asa inseamna ca abia in ianuarie imi vine randul.Naspa treaba!
Sheritra spune:
Avalon: sorry n-am mai intrat aseara pe net, dar patania mea o sti: nici o reactie la Menogon, imi pare rau, nici nu m-am balonat, nici enervat, pe mine ma relaxeaza de dorm in picioare, ma suni si uit sa raspund la telefon, ajung acasa de la munca si ma bag sub patura sa ma culc de noapte buna, deschid frigiderul si uit ce caut, vorbesti cu mine si peste doua min am uitat , sotiorul meu spune ca sunt indragostita, d’aia!
Mey fetele, am fost la nenea doctoru, imi place din ce in ce mai mult de el, nu spune nimic, nu te bruscheaza, nu tipa, zice doar bine sau nu. Si mie mi-a spus bine.
Din respect fata de colegele mele de suferinta nu voi da rezultatele de la eco (azi Z9) decat dupa ET. Este mai bine asa cred eu, m-a pus pe ganduri dezertarea lui ZisaCami, care nu mai intra pana dupa ET deoarece nu a vrut sa se panicheze sau demoralizeze de ce se va scrie.
Si poate are dreptate. Fiecare cu sansa ei, nu trebuie sa ne gandim la cat are una sau alta. Nici la cat de voinicosi sunt gigeii (deoarece ai mei sunt tare amarati, noi vom face ICSI 99%).
Asa ca este doar bine, vorba lui mr.Big, si cu Dumnezeu inainte.
Aaa, si punctia va fi duminica sau luni, vineri urmatoarea eco, pana atunci stimulare in continuare.
Andradap, fencs pt bafteanu! A ajuns pana la mine, sa stii !
Aniast, te pup si fa-te bine !
Liana, merci mey de pumni, i-ai strans asa atre ca acu umblu cu ochiu vanat ! Au-au-au !
Puiramy, bafta multa si tie, sa umplem de bebei paginile astea !
Aldolina, in primele zile de dipherelyn si eu am avut usoare sangerari, mai multe zile la rand, nu le baga in seama ca te necajesti degeaba, sosete in picioare, ceai cald si paturica pe burta, si trece.
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
Andrada.P spune:
Cristina38 de la gara poti lua metroul pana la Obor (sunt vreo 3 statii numai) si apoi troleul 66 de care-ti spuneam si care are statie si la Obor.
Andrada
Sheritra spune:
Zouzou, imi pare tare rau, uite, in dar pt tine , si sterge ochii si supararea din inima, si tu si sotiorul, sunteti tineri si frumosi, voi trebuie sa va iubiti, sa va tineti de mana si sa va plimbati prin parcuri pline de flori, sa lasati supararea la spate!
Sa stii ca din cate am citit eu, fetele care au picat un fiv, in lunile imediat urmatoare nu mai stiu ce procent (dar destul de mare) raman mamici datorita stimularii care este inca in organism.
Asa ca au ramas naturel.
Ia vezi, poate ne dai si noua vestea cea mare luna urmatoare, si vei fi cea mai fericita mamica! Dar trebuie sa te linistesti pt asta, da?
Si nu este vina nici a ta nici a sotului, asa a fost sa fie.
Dar asta nu inseamna ca va fi la nesfarsit.
Depinde de noi sa nu ne lasam, si sa luptam luna de luna, fiecare dupa puteri si cu armele ei.
Si vom izbuti!
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
Mirela_1 spune:
Da Camicatze, daca mi-o zice ca trebuie sa fac histeroscopie o sa o fac. Si eu sunt de parere ca trebuie facut ce iti spune dr inainte de FIV.
Adelia, suna la Giulesti si intreaba. Dar cred ca e ceva cu infertilitatea pe afara; pe mine m-au sunat adineaori de la Medsana (aveam o programare facuta mai demult la DP) sa-mi spuna ca dr lipseste o luna din tara.
Avalon spune:
Sheritra, apreciez foarte mult gestul tau de a nu scrie rezultatele ecografiei. Inseamna ca ai inteles ca ceea ce ni se intampla noua acum nu este un concurs. Cami nu a dezertat, pur si simplu s-a retras o perioada pentru a se autoproteja, fetele care au suferit un esec sau mai multe stiu ce vreau sa spun eu acum... Eu am inteles-o perfect. Si vestea buna e ca s-ar putea sa facem punctia in aceeasi zi, poate ne intalnim acolo... eu te cunosc din poze, insa tu nu m-ai vazut pe mine pana acum.
Nici eu nu voi mai intra de maine pe forum, asa ca nu voi lua contact cu voi decat dupa ce voi avea rezultatul.
Am intrat sa va multumesc tuturor pentru raspunsuri, sunteti niste fete saritoare, eu ieri m-am cam pierdut cu firea, am zis c-o dau in bara cu organismul asta al meu care-mi face surprize. Iata-ma azi dupa un somn bun fara simptomele neplacute de ieri si alaltaieri, am ramas doar cu balonarea si cu o usoara ameteala. Nu mi s-a mai parut necesar s-o sun pe dr.
Ginuta, sper sa nu fie hiperstimulare la mine, dar mai am cateva zile de menogon. Sa vedem. Te pupic!
Ce mai face bebe? Cu cine vei naste?
Aldolina, bine ai venit printre noi! e normal sa ai sangerarea la cateva zile dupa diphereline, la mine a fost la 6 zile dupa ce am inceput. Dr mi-a spus ca trebuie sa vina cm inainte de a incepe menogonul. Asa ca esti in grafic, bafta!
Victoria, cate zile de menogon ai facut si cate fiole pe zi? Cati foliculi ai avut? Cum te simti dupa histeroscopie?
Camicatze, tu nu ai facut HSG inainte de histeroscopie? In mod sigur s-ar fi vazut polipul pe film se vede cavitatea uterina si daca exista deficiente, daca nu chiar la o ecografie amanuntita... bine ca ai scapat de el si acum ai eliminat din riscurile ca sarcina sa nu se prinda.
KITTA, eu am vorbit cu dr.Dracea despre posibilitatea sa optez pt dr.Cocei in calitate de embriolog si mi-a spus ca daca am preferinta pt un anumit embriolog nu are nimic impotriva, este decizia mea.
Cristina, scuze daca nu am retinut, tu unde ai facut FIV-ul? Unde ai facut analiza factor V Leyden, la Geneticlab? Si de ce trebuie repetata, se pot modifica rezultatele in timp (adica nu este o analiza genetica)?
Andrusha, ai intuit corect, eu nu prea am facut stimulari hormonale in trecut, iar daca am facut au fost foarte usoare, jumatate de pastila de clomifen care au avut drept rezultat 2-3 foliculi maturi fara efecte adverse.
Va doresc mult succes tuturor si atunci cand voi reveni sa fiti toate viitoare mamici
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
KITTA spune:
Sper ca nu v-am pus pe jar cu Mr. Big! Da, este un simpozion pe infertilitate undeva intr-o tara exotica ca am uitat exact unde, dar parca cand mi-a intrat pe o ureche era prin America de Sud. Dr. mea pleaca de pe 4 noiembrie si zicea ea ca nu e toata luna. Nu stiu ce o insemna asta, probabil ca vine pe undeva pe la sfarsitul luni! Sunati si interesati-va! Cica si in decembrie e mai lejer cu FIV-urile, ca iar e luna scurta si doar nu o sa vina intre Craciun si Revelion dupa cum ne apuca pe noi!