FIV - 84

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelia alin spune:

Da Iana-Mari,problema s-a rezolvat laparoscopic!Azi o face si maine pleci acasa,cel putin mie asa mi s-a intamplat!Bafta multa!
Mirelus ce sa mai sun sa mai intreb,eu pe 9 oct. as fi programata pt. histeroscopie.Pe 5 oct. voi suna pentru confirmare.Macar pe asta sa apus s-o fac,in momentul de fata nimic nu ma sperie mai mult ca amanarile.
Pupici
Ps.Bafta tuturor fivoaselor,va tin pumnii,dar va si rog sa nu dati bir cu fugitii tocmai acum cand era mai interesant de povestit.Daca nu era experienta altor fete povestita si parapovestita aici pe forum,pt. mine una fivul ar fi fost si acum un film sf.
Mai ganditi-va,poate vi se face totusi dor de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Avalon si eu am facut stimulare si cu menogon sicu puregon , dar nu am avut astfel de simptome. Oi fi eu mai dolofana si de aceea.
Kitta cei 1400 de euro sunt pt medii de cultura, pt aparatura si chiar pt renovari, ca si pe acolo tot noi trecem. Nu mai fi asa stresata.
Adelia cand te duci la histero intreaba-l pe prof cum e cu plecarea.
Puiramy ma bucur ca ai revenit, cand mai mergi la bucuresti?
Sheri cand stii sigur data punctieie? Cand te mai duci la echo?
Zouzou sunt alaturi de tine. Stiu ca nimic nu te consoleaza, dar tot DD iti da putere sa treci si peste asta.Fii optimista.Daca toata lumea e langa tine vei reusi mai usor sa depasesti situatia, ti-o spun din experienta.Plansul face bine , te descarci. Dupa cateva zile de plans incearca ceva activitati , care sa-ti distraga atentia in alta parte.
Va pup pe toate cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Mersi Adelia Alin dar stii cumva cum se face , prin laparascopie?
Cit despre prof. ne da toate planurile peste cap.

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Si inca ceva inhibina se face la Iasi sau la bacau(doar recoltare)la Medical Test. Analiza se face doar cu programare pt a pute a fi comandat chitul. Nu stiu cat costa. Mai multe informatii scrieti e-mail la adresa v_aleca@yahoo.com si va va raspunde. Am inteles ca e adresa dr de la iasi care se ocupa de asa ceva.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Victoria, cate zile de menogon ai facut si cate fiole pe zi? Cati foliculi ai avut? Cum te simti dupa histeroscopie?

Avalon, parca sunt batuta in cap..incerc sa-mi aduc aminte..m-a marcat asa de tare esecul ca parca nici nu mai stiu..parca vreo 2 saptamani, sper sa nu vorbesc prostii, Menogon si D...( naiba sa-l ia, l-am uitat) cate 3 fiole de Menogon parca si 2 de d-alalalt...( Incerc sa caut pe acasa protocolul pe care mi l-a dat DP, sper sa nu-l fi aruncat, si iti raspund mai k lumea, scuze).Nu mai stiu cati foliculi, dar au colectat 10 ovocite.Am avut 5 embioni, i-am pus pe toti...

Dupa histero e ok acu, dar am avut o sangerare usoara vreo 4 zile dupa...si, dupa cum ma simt, vine invazia

Iti urez bafta si iti tin pumnii,

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Adelia, bafta la histero. Sper s-o faci cand ti-ai propus, stiu ca esti satula de amanarile din Romania. Sa-mi povestesti cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

CRISTINA 38-Sper sa te hotarasti cat mai repede cu bebelusii congelati, ca dardaie de frig si de data asta unul sau mai multi sigur vor creste mari acolo in burtica.
MIRELA 1-Multumesc la fel!Eu sunt la dr L.Dracea si pot spune numai cuvinte de lauda la adresa ei.
CRISTINICI-La Buc mai merg pe 11 oct la eco.Poate ne vedem.
Sherida-
ZOUZOU-Imi pare nespus de rau.Sa stii ca aici vei avea intotdeuna un umar pe care sa plangi.Capul sus si gandeste pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

, buna fetelor, sunt noua pe la voi, proaspat inscrisa pt.FIV, si am o intrebare: mi-a venit CM pe 24,am inceput tratamentul cu dipheriline pe 25 iar pe 26 CM nu a mai venit, a mai patit cineva la fel? e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Aldolina si eu am avut sangerare, cam la 7-10 zile dupa ce incepusem inhibarea cu Dipherelin.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Avalon bebe face bine ,eu ma simt bine ,multumesc lui DD nu am avut probleme mari pana acum .Voi naste bineanteles cu M Marinescu ,sper sa fie aici la inceputul lui decembrie .
Daca spui ca nu mai intri iti doresc de pe acum multa bafta la punctie ,sa nu-ti fie frica ca nu doare nimic indiferent de anastezie ,cel putin la mine asa a fost .

GINA 28+

Mergi la inceput