FIV - 84

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Doamne-ajuta Gina sa ai un copil sanatos si norocos! Ai-ai-ai, acum am vazut ca-i fetita! Sa ai o nastere usoara! Te pup

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Zouzounaki i-mi pare sincer rau pentru nereusita FIV-ului, sa va dea Dumnezeu putere sa o puteti lua de la capat!!
Sheritra bafta maine! Am incercat sa te sun azi, insa fara succes, se pare ca ai vorbit la telefon toata ziua! I-ti pumnii stransi iubita!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, Ioana, va multumesc pentru pumnii stransi si pentru incurajari!

Mult noroc tuturor, sa ploua cu gravidute in curand!

Adriana

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Moniland, Avalon, Sheritra, Crinuta71, va multumesc pentru raspuns si incurajari si nu in ultimul rand, tuturor fetelor pentru ca m-ati primit printre voi.
La mine este ziua 8 de inhibare si ziua 9 de la CM. Asta-i protocolul pe care l-am urmat si data trecuta (a doua zi de la CM am inceput inhibarea si cam dupa 10 zile incep stimularea). Sangerarea a inceput din ziua a cincea de inhibare si sper, asa cum spuneti si voi, sa nu am motiv de ingrijorare. Oricum vineri ma duc la eco sa-mi spuna cand incep stimularea.
Pentru fetele care cauta PUREGON. Eu am cumparat de la o farmacie de pe bulevardul Dimitrie Cantemir - farmacia Meda, si am platit 979.000 lei per fiola de 0,50 uI fata de cat costa in alte farmacii (in jur de 1.200.000 lei), eu zic ca reducerea e OK. Farmacia este chiar la iesirea din pasajul Unirii, mergand spre fostul restaurant Budapesta (spun fostul pentru ca nu stiu daca tot asa se numeste restaurantul), pe partea dreapta, la parterul unui bloc. O veti vedea sigur!
Succes fetelor care sunt in focuri zilele astea!
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, daca tu simti ca e mai bine pentru tine asa sa faci. Iti voi tine oricum pumnii si ma sa reusesti.
Cristina, bineinteles ca vei reusi. Ai norocul ca mai ai embrioni congelati prin urmare nu mai treci prin toata nebunia cu tratamentul. Si faptul ca ti s-a gasit o problema e foarte bine mai ales ca acum o rezolvi. Prin urmare nu mai e nici un impediment sa nu reusesti. Si ce mai conteaza ca vei fi mamica la 39 ani. Important este ca vei fii.
De analiza "factorul V (cinci)Leyden" nici nu am auzit. La ce se refera?
Gina, nici nu-mi vine sa cred cat esti de aproape sa-ti ti fetita in brate. Ma bucr tare mult pentru tine.
delfi, bine ai venit!
Din cate stiu eu CM trebuie sa-ti vina la timp si in perioada inhibarii si sa tina aproximativ la fel ca in fiecare luna. Daca nu primesti de la fete un raspuns mai exact atunci mai bine suna-ti dr. Organismul fiecareia reactioneaza diferit dar dr. stiu cel mai bine. Unde faci FIV-ul si cu ce dr.?

Noutatile mele: sotul meu a fost la dr. urolog si ia dat sa ia underston. Am citi pe prospect ca e bun si dupa "castrare" si in cazul infertilitatii imasculine in probleme de spermatogeneza. Foarte bine pana acum. Dar la reactii adverse apare oligospermie si volum redus la ejaculare. Cum e asta ca nu pricep?! Si al 2-lea medicament este de fapt un afrodisiac ce se numeste Tian Li si este pentru potenta, pentru imbunatatirea si prelungirea actului sexual. Oare crede ca daca actul sexual dureaza mai mult inseamna ca sunt mai de calitate? Lamuriti-ma si pe mine cum e cu tratamentul asta ca ma gandesc sa nu strice mai rau.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINA38 spune:

Buna dimineata, dragele mele!!!
Pofta buna la cafea si sa aveti o zi insorita!!!

Avalon, am facut fiv-ul la clinica sabyc, in iunie 2006.Dupa aflarea rezultatului cautam cu disperare o cauza, am bombatdat-o pe dr. Matei de la cfr2 sa se uite fff bine din nou peste rezultatele analizelor mele poate gaseste ceva.Cand am depus dosarul pentru fiv, nu am facut 2 analize pentru ca nu se faceau nuci in Suceava si nici in Iasi, factorul V (cinci)Leyden si profil complet de coagulare (din cea de-a doua analiza am facut ceva dar nu tot ce este posibil), asa ca m-a pus sa fac aceste analize, dr. Matei are o prietena la Fundeni si m-a trimis la ea.Aceasta prima analiza mi-a iesit prost, coagularea sangelui se produce cu 10 sec mai tarziu, explicatia dr. Matei daca am inteles eu bine e ca s-ar produce ceva chegulete la nivelul endometrului, astfel impiedica nidarea embrionului. Deocamdata iau aspenter 75mg/zi si trebuie sa repet analiza dupa o luna, daca imi iese prost si de data asta imi mai baga ceva medicamente, de care nu stiu. Asa ca urmatorul ET ... Dumnezeu stie cand il voi face.

Dragele mele, tare ma apuca disperatrea si uneori imi vine sa-mi "tai" venele pe lung.... de ce, mie mi se intampla toate astea, mai am 4 luni si fac 39 de ani, voi reusi???????

Iertati-ma, fetelor, intru asa rar pe forum si va indispun.

va sarut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

cristina38,vreau sa te incurajez putin!!!
nu te da batuta!!
deloc!!
stii exemplul femeii care a adus pe lume o fetita absolut perfecta , la 60 de ani , asa ca , mai ai la dispozitie timp , nu te panica!!
tinem pumnii ,sa se rezolve problemele ,dupa acest tratament , si iti doresc multa bafta data viitoare!!!
fruntea sus!!
sigur vei reusi!!
abia astept sa ne plimbam carutul cu bebei prin parcurile din suceava!!
pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Cristina,nu te descuraja esti inca tanara! Eu am inceput cu aspirina si Frangmin P Forte(injectii zilnice),inainte de ET, toata sarcina si am continuat inca 12 sapt. dupa ce am nascut.Cu medicamente se poate sa nu se mai faca chegulete si sa se prinda.E bine ca ti-a descoperit o cauza caci astfel data viitoare cu siguranta vei ramane.Mie mi-a descoperit abia dupa al 3-lea FIV.Deci se poate!
Zouzounakisi o pt. curaj si putere de trecere.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Delfi, si eu am inceput cu inhibarea din a doua zi a CM dar nu s-a oprit ci am avut ca in lunile obisnuite. Insa, asa cum s-a mai scris pe aici, fiecare organism reactioneaza diferit, poate ar fi bine sa iti suni dr. si sa vezi ce-ti spune.

Moniland,nu stiu ce sa-ti zic de tratamentul asta. Si eu am avut probleme cu sotul - calitate foarte proasta, numar mic, mobilitate redusa, etc, insa dr. urolog la care am fost i-a dat un tratament de trei luni cu Zanocin si vitamina E, dupa care i-am introdus obligatoriu Branca Ursului, Maca si mai de curand BioQuinona cu Q10. Desi nu s-a lasat nici in ruptul capului de fumat, dupa acest tratament, rezultatul la ultima spermograma - facuta pentru dosarelul FIV - ne-a lasat si pe mine si pe d-na dr cu gura cascata! A iesit super bine! Dr. chiar m-a intrebat ce i s-a intamplat sotului. Iti dai seama ce mandra am fost. Recunosc, toate le-am invatat de pe forum. Totul e ca atunci cand va trebui sa-i combinam pe gigei cu productia mea sa aiba acelasi rezultat bun. Mai am ceva timp sa-l pregatesc.
Pupicei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Intrucat azi este ziua de nastere a Lianei30, vreau sa-i urez si pe aceasta cale

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)

Mergi la inceput