FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 25
![](images/user_woman.png)
denisa73 spune:
LA MULTI ANI LIANA30!TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA SI CAT MAI REPEDE UN BB!PUPICI!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Victoria spune:
quote:
Originally posted by CRISTINA38
Buna dimineata, dragele mele!!!
Pofta buna la cafea si sa aveti o zi insorita!!!
Avalon, am facut fiv-ul la clinica sabyc, in iunie 2006.Dupa aflarea rezultatului cautam cu disperare o cauza, am bombatdat-o pe dr. Matei de la cfr2 sa se uite fff bine din nou peste rezultatele analizelor mele poate gaseste ceva.Cand am depus dosarul pentru fiv, nu am facut 2 analize pentru ca nu se faceau nuci in Suceava si nici in Iasi, factorul V (cinci)Leyden si profil complet de coagulare (din cea de-a doua analiza am facut ceva dar nu tot ce este posibil), asa ca m-a pus sa fac aceste analize, dr. Matei are o prietena la Fundeni si m-a trimis la ea.Aceasta prima analiza mi-a iesit prost, coagularea sangelui se produce cu 10 sec mai tarziu, explicatia dr. Matei daca am inteles eu bine e ca s-ar produce ceva chegulete la nivelul endometrului, astfel impiedica nidarea embrionului. Deocamdata iau aspenter 75mg/zi si trebuie sa repet analiza dupa o luna, daca imi iese prost si de data asta imi mai baga ceva medicamente, de care nu stiu. Asa ca urmatorul ET ... Dumnezeu stie cand il voi face.
Dragele mele, tare ma apuca disperatrea si uneori imi vine sa-mi "tai" venele pe lung.... de ce, mie mi se intampla toate astea, mai am 4 luni si fac 39 de ani, voi reusi???????
Iertati-ma, fetelor, intru asa rar pe forum si va indispun.
va sarut!
Cristina, eu zic sa nu te impacientezi...daca prietena aia e dr.Uscatescu, apoi afla ca toate care am facut analizele alea la ea la Fundeni am iesit su SAFL( sindromul antifosfolipidic).Dr. meu de atuni( Tutunaru, in care am si acum mare increderea) m-a pus sa repet mai amanuntit si si-a pus mainile in cap, eu sunt exact invers - adica "ma coagulez" f. greu - asta puteam sa le spun si eu, fara analize.Nu zic ca nu exista cazuri reale, dar nu am auzit de nimeni sa se fi dus acolo si sa-i spuna ca e perfect normala...la toate le-a gasit asta...
Mai repeta-le si in alta parte, sper sa am dreptate si sa fii sanatoasa,pupici,
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Buna fetelor!
Acum am venit si nu am avut timp sa citesc decat ultima postare.
Eu, cu antecendente de hipercoagulabilitate la ambii parinti am iesit cu analizele OK la Uscatescu la Fundeni!
Deci, parerile sunt impartite, eu facand parte din cele care cred ca se fac analizele pe bune la Fundeni.
Kariris spune:
La multi ani Liana!!!
Sa-ti dea Domnul tot ceea ce-ti doresti! Sa fi sanatoasa si iubita!
Dana p te pup si eu si mi-e tare doooor de tine!!! Cand am putin timp o sa te sun.
Tuturor fetelor care sunt in plin tratament, multa bafta!
Zouzou... tare rau imi pare!!! sper sa-ti revii cat mai repede!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tia/Tia.jpg)
Tia spune:
am facut santz la madam Uscatescu si nu stiu nici acum daca am avut sau nu acest sindrom, sau a fost o reactie dupa menogon. recomad cu caldura repetarea analizelor la alt laborator!
musete spune:
'Neata Fivoasele mele dragi!
Aveti idee care este perioada minima de stimulare cu menogon, 3/zi?
Si, la diphereline cand renuntam? sau, se face pana in ultima zi de tratament?
Pupici,
Musete
Kariris spune:
Mare dreptate ai Tia! Eu am avut norocul ca le-am facut inainte de tratamentul cu menogon. Daca era dupa 70 de fiole de menogon, nu cred ca mai ieseau bine nici la mine. Eu oricum iau preventiv un tromboass la 2 zile de la fiv incoace.
Fetelor maine implinesc 2 ani! de forum! o sa dau de baut!
CRISTINA38 spune:
Daragele mele, tare sunteti niste scumpe, mi-ai sarit toate in ajutor, va multumesc din suflet ... atat de bunute sunteti, asa de mult oferiti si ce mult ne lasa DD sa suferim, nu judec, dar nu-i drept. VA MULTUMESC!!!
Puiramy, iti dai seama ce emotii voi trai la decongelarea embrionilor, daca vor rezista....???
Denisa73, pe mine nu ma deranjeaza varsta cand voi fi insarcinata, ci faptul ... ore cat imi va mai permite organismul sa trec prin aceste procedee, crezi ca mie mi se va acorda aceeasi atentie ca in cazul d-nei Iliescu sau marei stele Andreea Marin....?!Eu sunt un "negru" de pe plantatie, daca am norocul sa se intample minunea, bine de bine, daca nu .......le pare rau.
Nu vreai sa critic nici un medic, nu am multa experienta in domeniu, dar zic ca nu ni se acorda destul de multa atentie si nu se fac destului investigatii, parerea mea, mai avem mult sa ajungem.......unde trebuie.
Scuze, m-am aprins.
Victoria, ai ghicit, dr. Uscatescu mi-a facut analiza, merg pe 9 oct sa o repet, voi vedea ce va iesi.Si la mine coagularea este mai tarzie cu 10 sec.
Liana30, LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si sa ai viata asa cum ti-o doresti!
Ce faci Floricica de colt printre fivoase, sa inteleg ca te-ai hotarat sa apelezi si tu la acest procedeu?!ma bucur ca nu m-ai uitat draga suceveanca, sper sa ai gura pocita.
Lachi, iti doresc sa-ti mearga TOATE ca pe roate!!!SUCCES!!! pe TOATE!!!
Cristina