FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 26
![](images/user_woman.png)
gabiu spune:
liana30 te pup si eu si-ti doresc multi ani fericiti si la anul pe vremea asta sa-ti tii puiutul in brate
va pup si va doresc reusite la toate
gabi6+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floarea_sp_de_sp_colt/floarea_sp_de_sp_colt.jpg)
floarea de colt spune:
In primul rand urez si eu Lianei , nu drac de olteanca ,ci , inger de olteanca , tot binele din lume!1
s fii iubita si rasfatata si Domne Doamne va avea grija si de marea ta dorinta!!
Cristina38 , nu ma gandesc inca la fiv , dar le citesc pe fete , ti-am vazut mesajul si am simtit io ca ai tu niste frustrari pe suflet , dar ,repet , totul o sa fie bine de data asta!!
apropo de gurita aurita , sa stii ca o cam am ,si mai am si niste feeling-uri , care se cam adeveresc de multe ori...asa incat o sa vezi tu , daca , nu ai sa ma scoti in oras la o bere , dupa ce nasti , sa spui , ca am avut dreptate!!
pupici multi..si bafta multa!!
Mirela_1 spune:
Merci, Puiramy. Am si eu programare pe 11 la Endocenter sa vedem ce si cum. Dar tu banuiesc ca te vei duce la Giulesti.
Mirela_1 spune:
Lachi, asteptam beutura. Sa dea Domnul ca urmatorii ani sa-i petreci pe forum la gravidute si mamici. La fel le doresc tuturor FIV-oaselor si aspirantelor.
iliuta spune:
Liano iti zic La multi ani si aici.
Marti o sa fac si eu histeroscopia( care am inteles ca doare ingrozitor), apoi sper ca luna viitoare sau cel tarziu in noiembrie sa incep si eu Fiv-ul.
Pup toate fetele Fivoase.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
aniast72 spune:
La multi ani, Liana, fie ca visele tale sa devina realitate. Fie sa ai parte numai de bucurii in viata, asa cum umplii tu de bucurie sufletele noastre cu bunatatea ta. Aniversare fericita!
Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea
ceciserban spune:
Salut si eu fetele care fac FIV si nu numai si va urez MULLLLLLTTTAAA BAFTA!
LIANA TE PUPIC DULCE,LA MULTI ANI SI SA-TI AJUTE DOMNUL SA FUGI LA MAMICI DUPA FIV-UL ASTA!
poze
ceciserban spune:
AAAAA uitasem Moniland ai grija mare la Undestor ca pe sotul meu mai mult l-a distrus .De la 17 milioane cu mobilitate 50% dupa tratatemntul cu undestor de 1 luna a ajuns la 5 milioane si 20%mobilitate.Acum dupa 2 ani si dupa tratamente naturiste are iar 15milioane si 40%mobilitate.Dar nu cred ca va mai ajunge niciodata la ce a avut.Nu vreau sa te influentez gresit ci doar sa-ti zic pareea mea.Te pup si bafta multa!
poze
delfi spune:
din nou si multumesc pt raspunsuri. sunt la big M la giulesti, am fost bineinteles intai la cab lui unde m-a preluat dna dr. Cocei, care este o draguta, mi-a dat sa fac o serie de analize si am descoperit ca pb mea este sotul care are
cam putini si cam adormiti.
Am sunat la spital azi, le-am spus ca nu mai am CM dar mi s-a raspuns ca este o reactie normala la dipheriline - am vorbit cu fetele de la secretariat pt ca maestrul nu se cheama la ,nu? Sper sa fie asa cum spun ele. Oricum pe 04.10 ma duc la prima monitorizare si o sa vad atunci
cristinici spune:
Liana , sa-ti dea DD ca dupa inima ta, numai impliniri.
Delfi fetele de la FIV , daca cu ele ai vorbit, sunt avizate sa dea raspunsuri, iar daca nu stiu intreaba pe Mr M si apoi te suna. Asa ca nu te impacienta.
Cecilia ai aparut pe la noi sa ne incurajezi si sa ne tii pumnii?
Lachi
Sheri tin pumnii pt maine la echo , sa ne spui cand faci punctia.
cristinici