FIV - 84
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
CAMIKATZE spune:
Zouzounaki Iubita, oamenii devin puternici dupa astfel de incercari. Stiu ca tu nu vrei sa fii puternica, ci doar sa-ti tii BB-ul in brate, dar nu uita ca, orice ti s-ar intimpla, nu esti singura. In primul rind il ai pe sotul tau, toata familia si, nu in ultimul rind, ne ai pe noi, cele care am mai trecut prin asta... Stim ca tu numai de sfaturi nu ai nevoie acum, vrei sa fii singura, sa te autopedepsesti (cel putin eu asa am facut...) dar, dupa ce vei fi secat lacrimile, gaseste puterea de a o lua de la capat cu optimism. Sintem alaturi de tine din suflet!!!!!
Cami D.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CAMIKATZE spune:
In primul rind va multumesc tuturor pt.urarile de bun venit, dar si pentru raspunsurile avizate...
Sheritra Cu ochisori va fi sigur BB-ul meu, dar in nici un caz nu va fi cu ciuf blond (eu si sotul sintem bruneti get-beget), decit daca se incurca borcanele....
Avalon In cele 2 FIV-uri pe care le-am facut, doza era de 4 menogon/zi (ei bine, eu am 1,63m si 70kg), dar in afara de intepaturile de riguare si o usoara balonare, nu am avut nimic. Bineinteles ca reactia difera de la persoana la persoana, dar totusi ai grija cu hiperstimularea, ca nu e de gluma... Vorbeste cu dr. urgent!!
Aniast 72 Noi doua facem echipa impreuna, cu aceleasi probleme, la aceeasi echipa de medici... Sa dea D-zeu sa fim colege de salon si la nastere! Si pe mine ma intereseaza la cite zile se pot relua analizele dupa incetarea tratamentului cu antibiotic. Mie-mi spusese dr.sa le repet dupa 10 zile de la terminarea tratamentului. Asta ar insemna aprox.cam cu 1-2 zile inainte de CM din octombrie,si deci, daca rezultatul ar fi bun, as putea incepe FIV-ul pe protocolul scurt, nu-i asa? Tin f.mult sa fac FIV-ul in noiembrie pt.ca s-ar parea ca lunile de toamna sint mai bune, cu mai multe reusite...
Pupici pt.toata lumea.
Cami D.
CAMIKATZE spune:
Tia- Multumesc mult de tot pt.descrierea Ureaplasmei, se vede ca esti avizata... Ma interesa, cu atit mai mult cu cit nu am avut nici un simptom...
Mirela 1 Parerea mea este sa faci histeroscopia, chiar daca nu e tocmai placuta... Eu am patit-o: dupa un avort spontan (sarcina aparuta natural) am facut histero si am descoperit un polip f.f.extins in toata cavitatea uterina si in canalul cervical, pe care l-am extirpat ulterior. S-ar parea ca sarcina nu avea unde sa se fixeze si a alunecat. Au urmat 2 ani de incercari esuate si ne-am hotarit la FIV. Inainte de procedura mi s-au dat sa fac analizele curente, dar nu si histeroscopia... Dupa nereusita m-am gindit eu (si nu dr.!) ca este posibil sa se fi refacut polipul respectiv si bineinteles ca am avut dreptate. Nu stiu daca acesta a fost intr-adevar motivul nereusitei FIV-ului, dar voi trai mereu cu aceasta senzatie, mai ales ca mi s-a spus ca polipul poate fi o cauza de ''nefixare'' a sarcinii... Asa ca fa-o! Macar sa nu ai nimic pe suflet cind vei pleca la drum.
Bafta tuturor!
Andrada.P spune:
Aldolina eu nu am trecut inca prin tratamentul de FIV, am intrat numai sa-ti doresc mult, mult succes de data asta. Cu cine faci FIV-ul?
Sheri n-ai mai venit de la marea intalneala? Sau te-a oprit Big M acolo cand te-a vazut cu chiloteii roz cu fundulitza?
Andrada
Moniland spune:
Aldolina, bine ai venit
In legatura cu sangerarea pe care o ai ar putea fi vorba despre CM care vine in perioada de inhibare. Fa-ti un calcul si daca despre el este vorba atunci este ok.
Aniast, eu am facut mai demult un tratament pentru toxoplasmoza. Cand am terminat tratamentul m-am dus sa repet analiza. Fetele de la laborator mi-au zis sa mai stau pentru ca organismul inca mai lucreaza. Probabil asa e si cu tratamentul pe care l-ai facut tu. Tin pumnii sa te scapi de ele.
Monica
Aldolina spune:
Andrada, multumesc pentru urari!
Asa sa fie la toata lumea! Dr mea este (ca si in cazul tau) Cezara Bucur.
O cunosc de ani de zile, si desi pana acum nu am obtinut nici un rezultat, am incredere totala in profesionalismul ei. Sunt convinsa ca nu este vina ei ci pur si simplu asa a fost sa fie pana acum.... Totul tine de soarta la urma urmei. Noi incercam prin toate mijloacele posibile si cu orice sacrificii sa ne vedem visul implinit, insa din pacate, nu depinde numai de noi sau de cei dragi care ne sustin, ci de destin.
Referitor la intrebarea mea de mai devereme, poate ma ajuta fetele care au inceput deja tratamentul si li s-a intamplat la fel. Ce ma ingrijoreaza este ca data trecuta nu am avut asa ceva, in afara de balonare, si de intepaturi in ovare (in appropierea datei cand s-a facut punctia) totul a fost OK.
Pupicei la toate fetele!
KITTA spune:
Zouzounikatare ma asteptam la tine la o reusita, nu stiu de ce (cred ca mai rau am pus sare pe rana!) Lasa ca si eu am suferit dupa 7 ISA, poate toate adunate fac cat suferinta pentru 1 FIV.
Andrada.Pti-am scris deja um PM. Si mie am observat ca mi s-a dereglat CM dupa 6 luni stimulare in sensul ca vine pe la 23 - 25 max., iar in august a venit la 37.
Avalon si celelalte fete care au nevoie de Puregon va pot spune ca am reusit sa obtin reteta compensata. Ati avut dreptate. Oricum cred ca daca dr. de familie nu este si prietena de familie, nu prea reuseam ca toata lumea se codea ca e valoarea prea mare. Oricum se compenseaza cu 50%, dar e ceva. Deci, am umblat asa: dr, Giulesti pt. scrisoare de recomandare catre medicul de familie, medicul de familie (prieten!) trimitere catre medicul ginecolog al policlinicii de care apartin (dat 500.000) care a scris reteta cu compensare in final. Ele zicea ca trebuie sa iau si o stampila de la Casa de asigurari pe reteta compensata. Mers la Casa de asigurari de sectorul de unde aprtii, aflat ca nu trebuie stampila (cel putin asa zic cei de acolo!)> Sper ca de la farmacii sa nu zica ca vor cu stampila din nou ca innebunesc. Deci, deocamdata nu m-am vazut cu medicamentele luate. Urmeaza sapaturi la inceputul lunii viitoare pe la farmacii sa vad mai intai care vor sa mi le dea comepnsat si apoi sa le comande fiindca nu se gasesc pe stoc!
PENTRU FETELE CARE AU NEVOIE DE PUREGONieri v-am scris ca in zelul meu dr, ar fi vrut sa ma bage pe Puregon de ieri seara, dar ghinionul meu spre bine ca nu am gasit decat pentru o zi si in concluzie nu am putut incepe tratamentul si am zis sa ma agit pentru luna viitoare si macar sa fiu calma ca am medic. pentru toata perioada. Nu vreti sa stiti cat de crizata eram ca nu gasesc. Dupa ce am dat tururi pe la nu stiu cate farmacii, care toate imi promitea ca imi aduc in o saptamana, etc. m-a linistiti sotul ca nu e pe viata si pe moarte si ca ce daca mai amanam cu o luna..Asa ca daca are cineva nevoie de PUREGON pentru tratament luna asta am disponibile 4 fiole X 50 UI. Daca va e musai necesar si nu gasiti (ATENTIE NICI LA GIULESTI NU AU NU STIU DE CE oi fi numai eu cea care ia PUREGON ca pe toata lumea vedema cu Menogon)pot renunta la el, fiindca oricum astept toate fiolele (mie imi trebuia 20 x 100 UI).
Ce sa va mai zic am avut o zi ca o zi de examen! De mult nu am mai avut asa emotii ca trebuia sa plec si din Bucuresti si amanai pt. maine!
LIANO30vi maine la Craiova! Pe unde ma sfatuiesti sa dorm mai bine?
Va pup!
KITTA spune:
Avalonai vorbit cu dr.? Cred ca o sa ajung si eu la Dr. Dracea in Noimebrie fiindca dr. mea va fi plecata si trebuie sa ma pasese la altcineva si cum si Prof. Marinescu va fi plecat nu mai ramane decat dr.Niculescu (care cred ca nu ma v-a primi pe motiv ca sunt grasa 1,67 - 78 kg UUUPPPS!eu aveam vreo 70 inainte de cele 6 luni de stimulari pt. ISA si toata lumea zice ca nu te ingrasi de la acel tratament, dar la mine asa a fost, poate o fi si pe fond de stres, ca eu cand sunt stresata, adica tot timpul, bag dulciuri si paine goala de preferinta ff.f.f.proaspata)si Dr. Dracea. Stii cumva Dr. Dracea lucreaza cu Dr. Cocei ca embriolog, ca eu pe dansa as vrea-o!
Hai va pup si servici usor! Eu lucrez de acasa azi:) Se vede nu?
CRISTINA38 spune:
Va salut si va imbratisez pe toate fara exceptie!!!
Nu v-am mai scris de mult, nu am vesti noi, sunt in asteptare, nu stiu exact cand voi face urmatorul ET cu embrionii congelati. Dr. Matei m-a pus sa fac o analiza (factorul v leyden) care din pacate nu mi-a iesit bine, fac tratament cu aspenter 75mg/zi, la inceputul lui octombrie trebuie sa o repet, cam atat despre mine.
Avalon, eu am facut 4 menogon/zi, timp de 11 zile, am avut ceva dureri, intepaturi in zona ovarelor, m-am umflat ca o capusa, dar cam atat, era suportabil, intreba medicul si vezi ce-ti spune.Oricum, bebelasul mult dorit merita orice, eu iti doresc sa ai noroc si DD sa te ajute sa-ti implinesti marea dorinta.
Sheritra, esti tare haioasa, iti doresc sa ai mult succes si reusite, asa dupa cum iti este sufletelul cel bun si mare.
Monilad, puiramy va , am patimit impreuna, mult noroc si DD ajuta!!!
Zouzou, imi pare nespus de rau, stiu prin ce treci, te-am urmarit, si pentru mine ziua de 26 iunie este cea mai urata zi din viata mea.Cand am aflat ca rezultatul este negativ, nu am avut puterea sa-i spun prietenului meu "imi pare rau", s-a daramat cerul pe mine, nu am cuvinte sa descriu ce am simtit si cum au fost urmatoarele zile.Cu ajutorul familiei si a fetelor de pe acest forum mi-am mai revenit si o voi lua de la capat atata timp cat imi va permite ceasul biologic.Multa putere si rabdare!Va fii bine.
Va sarut pe toate si mult noroc celor nou venite si sa ne bucure cu vesti super bune!
Cristina
PS: Dragelor, imi puteti spune una dintre voi cum pot ajunge la clinica Fundeni, ce mijloace de transport sa iau, as lua un taxi, dar ma gandesc ca isi da seama ca nu sunt din Buc si ma va plimba tot Bucurestiul.
Andrada.P spune:
Aniast72 tocmai am aflat ca Dr mea e plecata cu tot cu Mr B in noiembrie asa ca sunt in pom
Cristina38 la Fundeni se poate ajunge cu troleul 66 pe care-l iei de la Kogalniceanu sau Universitate. E cel mai comod pentru ca are capatul de linie chiar in poarta spitalului. La Universitate ajungi cu metroul de oriunde. Multa bafta. pt toate fetele!
Andrada