FIV - 84

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Kitta, visezi bebelus pt ca la asta te gandesti. Nu-ti fa probleme de semne rele.

Mergi la inceput

Adelus, am inteles acum. Deci la histeroscopie vede uterul. In capul meu e o bulibaseala cu histeroscopia, HSG etc.
Puiramy, bafta la FIV. Cu ce dr faci?
Aniast72 ca sa stai linistita da un telefon si la o clinica particulara si intreaba cand se repeta analiza dupa tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, imi pare tare rau
Stiu ce inseamna esecul in FIV dar depinde foarte mult de tine cat de repede iti revii. Viata merge inainte indiferent cum. Hai incearca sa o faci cat mai placuta.
Se recomanda o pauza intre FIV-uri de 3-4 luni.
Iti va da DD puterea sa mergi mai departe.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

iana_mari, cum sa nu-mi aduc aminte de tulceanca mea? Iti doresc sa reusesti in tot ce faci
sheritra bafta multa azi, sa vi cu vesti bune
zouzounaki imi pare nespus de rau. Desi nu se compara am trait si eu esecul primei IAS si chiar a fost cumplit. Imi imaginez ce durere este in sufletul tau dupa FIV. Of Doamne, ma rog sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci repede peste asta si sa-ti revina optimismul in suflet
va pup pe toate si multa bafta celor care sunt sau urmeaza sa intre in focuri

gabi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Avalon, si eu am facut tratament tot cu 3 menogon pe zi, iar simptomele de care zici tu in prima perioada a stimularii nu au fost prezente, dar pe masura ce ma apropiam de momentul punctiei au aparut, dar in limite suportabile. posibil ca tu sa reactionezi foarte prompt la menogon, posibil sa fie cazul sa reduci doza de menogon... sau poate astea sunt reactiile tale firesti la acest tratament, parerea mea e ca e cel mai bine ar fi sa vorbesti cu doctorita ta si sa hotarasca ea ce e de facut. si daca nu-mi amintesc gresit este posibil ca tu sa nu fi facut tratamente de tip hormonal pana acum, si organismul sa nu fie obisnuit, eu senzatii de genul acesta am avut la prima mea stimulare cu ovamit cand credeam ca nu se mai termina senzatia de greata, de ametseala, sau de presiune in urechi.
numai bine si iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Zouzou imi pare nespus de rau pentru nereusita ta. Nici nu pot sa-mi inchipui ce-i in sufletul tau. Sper sa reusesti sa treci cat mai repede peste starea asta si sa-ti continui, optimista, drumul catre bebelushul tau.

Sheri bafta multa azi!

Kitta eu voi face FIV cu Cezara Bucur in noiembrie. Iti scriu PM.

Aniast72 sper din tot sufletul sa mergem impreuna in noiembrie. Deocamdata nici eu nu stiu foarte bine daca o sa reusesc in nov pentru ca inca nu am inceput tratamentul pt infectie urinara. Astept nenorocita de Z1 care ar fi trebuit sa fie azi si care intarzie cu incapatanare taman in luna in care o astept cu nerabdare. Cred ca m-am dereglat putin de la stimularile din lunile trecute ca la altceva nu indraznesc sa ma gandesc.

Avalon sper ca au trecut durerile si esti mai bine

pentru toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Zouzou, te pup si fii fata curajoasa. Dupa tristete o sa vina si bucuria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Avalon eu am facut doua fiv-uri si nu am avut aceste simtome,sper sa vii cu vesti bune azi sa nu fie vorba despre vreo hiperstimulare .

Andicu tu nici acum nu te-ai intors de la Szeged ?

Zouzou Sper sa reusesti sa treci peste acest esec ,capul sus si nu te da batuta .

Bafta in continuare fetelor care sunt deja in faza de stimulare .

GINA 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Buna dimineata fetelor! Sunt noua pe aici dar va citesc de foarte mult timp. Sunt fericita ca in sfarsit reusesc sa intru pe forum si sa va scriu!
Deci, cum va spuneam, urmaresc forumul de foarte mult timp. M-am bucurat ca pentru mine de succesul fetelor care au reusit sa-si realizeze visul de a avea unul, doi sau mai multi ingerasi dar am si plans, si m-am intristat alaturi de cele care au avut de suferit in aceasta incercare.
Povestea mea este destul de lunga, nu o sa va plictisesc cu multe detalii si o sa incerc sa fiu cat se poate de scurta. Am 38 ani, sunt diagnosticata cu infertilitate inexplicabila (!) am facut 9 inseminari nereusite, un FIV in martie anul acesta, desigur nereusit si acum am inceput tratamentul pentru al doilea FIV (la Giulesti). Dupa calculele mele, este foarte posibil ca punctia sa fie in jur de 13 octombrie. Tratamentul l-am inceput cu Dipherelin, timp de 10 zile, apoi eco dupa care incep stimularea cu menogon si puregon.
In martie am reactionat foarte bine la acest tratament (s-au obtinut 16 ovocite dar numai 4 embrioni care din pacate nu s-au prins si doctora mi-a spus sa urmam acelasi protocol.
Sper ca de data asta sa fie bine.

In fine, am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati daca puteti. Dupa 5 zile de dipherelin, mi-a aparut o sangerare. A patit vreuna dintre voi asa ceva? Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc anticipat pentru raspuns si sper din toata inima ca ma ve-ti primi si pe mine in grupul vostru.
Va pupic si sa dea DD sa ploua cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Zouzou, stiu prin ce treci, am trecut prin asta...6 inseminari, 2 sarcini pierdute, 1 Fiv..de fiecare data am plans de credeam ca nu mai am lacrimi, iar dupa FIV am facut depresie.Insa mi-am zis ca sunt o luptatoare, si nu abandonez orice ar fi.Acum plange-ti necazut, apoi incearca sa mergi cateva zile undeva, sa te linistesti ( la voi e clad inca, mergi la mare..), sa-ti limpezesti gandurile, si...incepe din nou.

Avalon, eu am facut Menogon + Diphereline data trecuta da sincer nu am avut absolut nimik ( desi ma avertizasera unele fete ca o sa am ameteli, stare de lesin, etc)Eu zic sa vorbesti si cu doctorul.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput