Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao! Eu trec scurtut doar sa va salut! Am probleme in continuare cu maseaua, ba mai mult de la antibiotice am mai facut si afte asa ca... e jale. In conditiile astea sunt cu moralul la pamant asa ca alergat, exercitii, apa multa, alte chestii care tin de dieta nici vorba... Nici nu m-am cantarit si sigur, asa simt eu, ma voi alege cu o bila neagra. Sper sa treaca faza asta cat mai repede, poate reusesc sa ma mobilizez sa trec de palier in jos.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineata ambitzioaselor!

Am intrat doar sa va salut, sa zic ca m-am cantarit ieri si am ajuns la 51,8 kg si am decis sa ma premiez pentru asta inscriindu-ma la un curs de gatit
Adevaru-i ca m-am inscris la curs just for fun. Si ca sa-mi mai ocup o seara din saptamana.

O zi frumoasa tuturor!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Multumimm Miti si Luna. Despre acidul linoleic ... nu stiu ce sa zic. Poate isi face si el efectul doar la un anumit tip de persoane. Nu imi ramane decat sa incerc. Initial v-am dezimformat cu 5l, caci asa imi aminteam eu. Am gasit aseara reteta pe net. Este vorba doar de 3,5l de apa. Nu am reusit sa ma apuc de astazi, caci ... nu aveam apa. Trebuie apa filtrata, plata... Apa de la robinet nu merge. Asa ca te sa fug dupa bidoane de apa plata, si maine ma innec

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Asta e reteta cu apa. Poate o vreti si voi

APA VIETII
METODA DE TERAPIE TRADITIONALA CHINEZA

Totdeauna apa a fost elementul natural, pentru om, cel mai pretios ca sursa de sanatate. In toate religiile antice, ea era simbolul purificarii. Numeroase desene rupestre demonstreaza ca omul preistoric stia sa vindece rani grave si malformatii cu ajutorul apei. Stravechea stiinta indiana prescria folosirea terapeutica a apei. In Egiptul antic se practica terapia apei. Grecii vindecau multe boli cu ajutorul apei. Majoritatea curelor lui Hipocrate aveau la baza apa. Puterea curativa a apei o intalnim si in Vechiul Testament, chiar si Iisus a implinit diverse minuni cu ajutorul ei.
Cura cu apa, pe care o vom prezenta, a trecut prin timp din China antica pana in zilele noastre si reprezinta unul dintre misterele medicinei traditionale.
Procedeul este simplu. Se bea dimineata apa pe stomacul gol. Apa trebuie sa fie filtrata si la temperatura camerei. Nu se tine niciodata la frigider. Apa se bea in prima jumatate de ora dupa trezire, zilnic si se evita orice intrerupere, mai ales in primele 21 de zile. Acest procedeu e bine sa fie continuat cat mai mult posibil. Efectele cresc proportional cu deprinderea si continuitatea practicii. Se incepe cu 1,5 litri si, in circa 2-3 saptamani, se va ajunge la cantitatea optima de 3,5 litri.
Cantitatea nu este nici exagerata, nici absurda. Atat introducerea, cat si eliminarea se regleaza dupa primele zile de practica.
Este bine ca dimineata, sticla cu apa sa fie agitata de 120 de ori cu ajutorul mainilor, astfel, apa se dinamizeaza si energizeaza, compatibilizandu-se cu corpul fizic si energetic al celui care consuma apa. Daca apa este expusa rasaritul soarelui (solarizata), isi mareste raza de actiune si rezultatele sunt mai mari.
Prin acest procedeu se reconstruieste starea de sanatate. Pentru cei considerati sanatosi, cura este considerata profilactica.
Varstnicii, hipertensivii si cei cu probleme renale se vor opri la 2-2,5 litri si vor avansa foarte lent catre aceasta cantitate.
Alimentatia ar fi bine sa fie lacto-vegetariana si mai putin sodata.
Nu se mananca seara dupa ora 19.
Se mananca dupa 3 ore de la ingerarea apei.
Pot sa apara si diverse reactii secundare, de dezintoxicare a organismului: posibile mancarimi, senzatii de oboseala, de buimaceala, umflarea picioarelor, usoara nervozitate, care vor trece de la sine odata cu continuarea procedurii. Sunt simptome de insanatosire.
Terapia poate fi facuta toata viata sau cel putin 3 luni/an, ultima luna servind la retragerea gradata din practica.
Efecte benefice si chiar miraculoase s-au inregistrat in toate bolile: cancer, afectiuni ginecologice, afectiuni ORL, migrene, hipertensiune, anemii, reumatism, paralizii, obezitate, artrita, tuse, astm, TBC pulmonar, meningita, afectiuni hepatice, hiperaciditate, colita, constipatie, hemoroizi, diabet, etc.
In cazul iradierilor, se elimina efectele primare si secundare ale tratamentului cu cobalt s.a.
Practic, apa se va bea in prima jumatate de ora de la trezire. Nu inghititi de la inceput (din prima zi) toata cantitatea; se poate ajunge treptat la 1,5 litri in prima saptamana.
Incercati sa nu intrerupeti apa nici macar o zi. Mergeti incet mai departe, nu va opriti la jumatatea drumului.
Schema practica este urmatoarea:
Saptamana I II III IV V VI VII VIII
Cantitatea (litri) Barbati 1,5 2 2,5 3 3,5 Stabil
Femei 0,5 1 1,5 2 2,5 3 3,5 Stabil

Incheierea practicii acestui procedeu decurge in mod invers conform schemei.
La stabilizarea dozei, se urmeaza 21 de zile minim, pentru ca rezultatele sa fie maxime.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna fetelor,
Luna noua, cura aceasta cu nu stiu cati litri de apa am mai auzit=o, asa cum am auzit si de rezultatele ei. Eu am incercat ceva de genul acesta insa am avut apoi probleme cu tensiunea. Din cate am inteles, daca bei apa multa deodata, creste si tensiunea.
Sora mea se confrunta cu o problema similara, in sensul ca nu slabeste si pace, orice ar face. Am mers la un endocrinolog si ne=a zis ca nu are nimic cu tiroida, insa ne=a recomandat un regim de viata si ne=a dat o lista cu alimente permise si interzise, plus combinatiile care pot sau nu pot fi facute. Plus ca ne=a indemnat si la un dietitician.
Te sfatuiesc sa faci la fel si sa nu urmezi niste cure prea drastice care ar putea sa iti faca rau.

Eu mla tin de treaba, am am papat o cafea cu miere, un ou si o rosie dimineata, carne la gratar cu rosii la cuptor si cu busuioc, plus 1/2 l suc fresh de portocale la pranz si branza si kiwi seara. Nu ma cantaresc inca.

Maine, ceva pe baza de peste.
Country girl, fain cursul acela de gatit. Mi=ar placea si mie asa ceva, ca sunt cam antitalent.

Va pup si spor.

Moira

Mergi la inceput

Moira, deci trebuie sa imi urmaresc atent tensiunea...Mercic Cat despre endocrinologi, or fi si buni, eu insa nu am intalnit nici unul. Ba mai mult, dupa repetare incercari de a-mi reface echilibrul hormonal, un endocrinolog mi-a recunoscut urmatoarele: "Nu se stie prea multe despre sistemul hormonal. Mergem pe bajbaite si pe incercate." Am fost cobai odata, nu o sa se mai repete, deci eu nu mai intru in nici un cabinet de endo... Mai apoi, am mai pus si eu ochii pe regimuri cu alimente interzise si permise, si mi s-a cam "taiat". Sunt pline de recomandari de consumat "hoituri de vietati injectate". Stii ce doctor as vrea eu sa consult? Unul de 80 de ani, sanatos si voinic. Dar... m-am cam abatut de la subiect... sorry.

De fapt ... cred ca as vrea sa vorbesc cu tanti aia din Australia care nu mai mananca de vre-o 9 ani... Ce frumoasa ar fi viata fara grija mancatului... dietei...ehhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt terminata de somn, dar nu am sanse sa ma culc decat peste o ora (cel mai repede) ; am f mult de munca.

LunaNoua, bine ai venit; cred ca e f greu pt cineva in situatia ta; eu m-am ofuscat ca nu mai slabesc de la 72 kg.

Fetelor, eu sunt convinsa ca nu mai slabesc de la anticonceptionale; tocmai am inceput folia nr 5 si m-am hotarat ca dupa ce o termin nu mai iau altele; este imposibil ca alergand + un regim alimentar normal/decent sa nu slabesti; si daca ma duc pe firul evenimentelor, treaba asta se intampla exact de cand am inceput sa le iau. Asa ca... gata cu hormonii de luna viitoare. ma intristez ca vine iarna si nu stiu cum o sa fac cu alergatul!

Interesanta cura aia cu apa; dar mi se pare criminal sa bei atata apa; eu ma chinui de mor ca sa beau 2l/zi; cred ca nu as reusi niciodata sa servesc 3,5l intr-o jum de ora!

Luna, pt descrierea cursei de maraton; mi-ar place mai multe amanunte.

Ina, felicitari pt kg pierdut! Cuba... stai ca vin
Ce faci? ne vedem vichendul asta?

ellej, imi place aia cu rantaitul perpetuum ; pacat ca nu zice sa rontaim chipsuri . dar e ok si cu fructele.

moira, ce bine suna: carne la gratar si rosii la cuptor cu busuioc; detalii de reteta?

Olim, tu ce-ai facut azi? pe unde te ascunzi?

si noapte buna!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor, oare e bine daca in loc sa mananc alte treburi sa imi fac o salata din 2 rosii, ardei gras si castravete, sare, ulei si eventual telemea rasa si 1-2 felii de paine ? ca macar ma umflu in burta si imi si place rau combinatia asta ? eventual la pranz si seara...

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Miti, salata greceasca (rosii, castraveti, ceapa, masline si feta) am mancat si eu aseara. Foarrrte buna! Dar fara paine

Moira, nici eu nu-s prea talentata la bucatarie. Dar m-am inscris la curs pentru fun si ma gandesc ca la 3 ore pe saptamana, in doua-trei luni poate prind si eu niste trucuri gastronomice

Mariana, scumpa, draga si iubita, ne vedem pe 2 noiembrie, ca abia pe 1 plec spre Cluj. Din diverse motive mi-am amanat plecarea.

Eu vad ca am inceput sa slabesc accelerat desi n-as putea spune ca tin un regim serios. E adevarat ca mananc mai putin ca de obicei si merg la sport de 3x pe saptamana insa.

Mergi la inceput

Eu am luat fix trei luni pilula anticonceptionala, dupa ce am incheiat alaptatul, la sfatul ginecologului. In afara faptului ca m-am ingrasat si mi-a accentuat depresia postnatala, n-am avut nici un folos. Asa ca, intr-o buna zi, i-am telefonat medicului si i-am spus ca-i nashpa cu depresia mea si ca pilula aia imi da tot felul de stari fizice premenopauza si ca eu n-o mai iau. Am oprit-o complet la inceputul lunii august si deja se vad efectele: am inceput sa slabesc fara efort, nu mai am insomnii, bufeuri de caldura, nervi si alte alea.
Ma gandesc ca o viata intreaga n-am folosit mijloace anticonceptionale si stiam ca nu pot face copii, ce mi-o fi venit acum sa le iau?

Mergi la inceput