Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Miti, ceea ce iti doresti sa mananci e perfect !
LunaNoua,eu zic ca poti sa incepi dieta asta fara a bea insa o cantitate foarte mare de apa dimineata.Eu de ex.incerc pe cat se poate sa aplic o formula apropiata-inspirata
din filozofia de viata a unui nutritionist indian care si la peste 90 de ani ai sai se simte in forma .El spunea ca cel mai important aspect al alimentatiei trebuie sa o constituie purificarea aparatului digestiv si nu alimentatia in sine deoarece oricat de hranitoare si sanatoasa ar fi un aliment nu isi poate produce efectul benefic intr-un system digestiv plin de reziduri,mucozitatie etc.El impartea procesul alimentar in trei perioade care trebuiesc respectate: sa mancam numai in intervalul 12-20,de la 20 pana la 4 dimineata sa lasam timp digestiei,iar de la 4 pana la ora 12 sa dam timp curatirii sistemului digestiv.In perioada de curatire a sistemului digestiv se bea apa sau ceai de plante iar la foame fructe – care oricum trebuiesc mancate pe stomacul gol.
Mariana, o sa iti dau cate informatii doresti despre maraton la momentul potrivit.Pentru persoanele simple ca noi,care alearga din pasiune – a alerga un maraton este o realizare foarte mare-insa cere un efort considerabil-nu vorbesc doar despre cursa in sine ci mai mult despre drumul lung care trebuie parcurs pana suntem suficienti de pregatiti.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Eu creau sa va zic ca m-am cantarit azi si is bucuroasa, a coborat cantarul sub 80, am 78.800Era si cazul.Iar azi am venit cu alti pantaloni pe care nu ii purtam demult.
Eu sunt cam ocupata cu munca, dar promit sa revin repede
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Olim,ce veste buna ! Cred ca esti foarte fericita.Eu nu m-am cantarit inca insa imi admir de cateva dimineti burta plata- o adevarata fericire !
Eu astept cu nerabdare 1 oct.nu neaparat pentru ca e ziua cantarului ci mai ales ca sa incep un regim de viata cu alimentatie sanatoasa,echilibrata.
Sper ca si ziua asta sa treaca cu bine chiar daca nu voi manca branza de vaca diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Ma simt tare bine, mai ales ca am ceva timp de cand nu coboara sub 80, si asta ma face Oricum am sa incep alt regim de luni, ca vreau sa ajung la 70 de kile pana la craciun, sa ma pot apuca de.Sper sa reusesc, sotul meu e tare mandru de mine
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao! Azi e prima zi ca ma simt si eu putin mai bine. M-am cantarit de dimineata si am 71. Dar ma iarta Luna si nu-mi pune bila neagra pentru o jumatate de kg, asa-i? Din pacate am fost super aglomerata la serviciu asa ca nu am inceput cu dreptul nici ziua asta. Nu am apucat sa mananc de amiaza, apa n-am baut aproape deloc, in schimb am rontait acum, seara, o felie de pizza, si ma duc acasa sa mananc. Promit ca de miine imi intru din nou in ritm si sper sa depasesc palierul celor 70 de kg, undeva cel tarziu saptamana viitoare.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Sara buna !

Eu incep sa banuiesc ca la mine cantarul e lipit la cifra 84. Tre sa ii dau cateva scaltoace sa scada si el ... macar un kil Ma bucur pentru fetele care inregistraza minusuri. Bravo, si la mai multe Vin si eu ... dar mai incetisor...

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Intrebare. Voi ce cantar folositi? Are cineva electronic? Merita ??? Eu am un cantar antic, si mai mult intuiesc in dreptul carei cifra e acul. M-as lua si eu daca as sti ca mi-ar prinde bine sa cantaresc si gramele. Voi ce parere aveti ?

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Salutare,

LunaNoua, eu folosesc un cantar electronic care are si o functie de a calcula indicele greutatii in functie de inaltime si varsta. Deocamdata este nou si arata cat trebuie, insa daca i se duce bateria, o ia razna. Am si unul vechi, care insa arata greutatea corecta, deci nu pot zice ca e mare diferenta intre cele doua. Ideea este sa te cantaresti pe acelasi cantar.
Le felicit pe fetele care au deja rezultate, timide la inceput, insa din experienta spun ca primele kg se pierd cel mai greu, urmatoarele mai usor.

Eu nu ma cantaresc inca, insa ma tin de regim in continuare, chiar imi place. Am observat chiar efecte pozitive ale consumului mare de fructe si legume (asta mananc seara) si a sucului fresh de portocale, nu mai am asa mari probleme cu constipatia. Sper sa nu fie doar o parere.

Azi papa bun, ou, un mar si o rosie dimineata, carnita fiarta cu salata, ananas si fresh de portocale la pranz, salata de fructe rosii seara.

Spor si pupici

Moira

Mergi la inceput

Danitin,imi pare bine ca te simti mai bine.nu trebuie sa iti fie frica-nu ma grabesc sa o pun nimanui.
Am observat ca te cantaresti prea des.Cel mai bine ar fi sa te cantaresti doar o data pe saptamana.Poate ca la inceput e greu dar se poate invata.Oricum 1 kg.se considera pierdut cand reusesti sa stationezi la acea greutate cel putin o luna.
Eu de ex.ma cantaresc doar de doua ori pe luna.Zilele astea chiar am luptat impotriva tentatiei de a ma urca pe cantar - simt ca am slabit si as fi curioasa cat insa am rezistat cu bine tentatiei.
LunaNoua,merita sa iti cumperi un cantar electronic daca cel clasic nu functioneaza normal si trebuie schimbat altfel nu ii vad rostul.
Daca se produce o schimbare semnificativa in pierdera greutatii si cel clasic o arata foarte bine.
Olim,mult succes-cred ca daca te tii de un regim de viata sanatos chiar poti ajunge la 70 de Craciun.Primul impuls s-a produs,acum totul depinde de tine.
Pe 1 oct.dimineata sa te cantaresti din nou ca sa vezi exact cat ai scazut in timpul danezei si sa trec modificarile.
Mult succes pentru azi.Eu mi-am mancat morcovul ras,insa meniul de pranz il schimb cu doua mere-nu mai am pofta de peste.
Pentru toate fetele.Sper ca 1 octombrie sa fie un nou inceput pentru toata lumea-sa incercam sa ne hranim cat mai sanatos ca de Craciun sa taiem porcul.Mi-as dori ca porcul sa fie cat mai gras-varianta optimista 100 kg.
Porcul nostru e cam slabut acum,are doar 5 kg.La ingrasarea lui au contribuit Olim,Mariana cu cate 2 kg si Ellej cu unul.

Mergi la inceput

Moira,am auzit si de existenta unor cantare care merg mai departe de cel electonic indicand grasimea efectiva a corpului.Eu nu am avut ocazia sa ma cantaresc cu un asemenea cantar,dar mi-ar placea.

Mergi la inceput