Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 11
ellej spune:
Imi doresc foarte mult sa arat cat mai aproape de "eu" de Craciu! Luna, crezi ca daca as manca in stilul respectivului indian as slabi? Mi se pare convenabil stilul asta de alimentatie. si daca mai si slabesc...
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
danitin spune:
Ciao, fetelor!
Luna multumesc de intelegere si ca nu-mi dai bila neagra! Eu ma cantaresc chiar in fiecare zi! Poate teoretic nu o fi bine da am patit-o odata cand ma cantaream doar o data pe luna si, desi eram ferm convinsa ca am o dieta o.k. m-am pomenit ca luasem 2,5 kg. in greutate. Asa macar stiu cum stau, chiar daca uneori rezultatele sunt contradictorii din cauza unei retentii de apa de exemplu. In plus mai am o chestie care pe mine chiar ma ajuta psihologic. Am o hartie milimetrica pe care fac graficul in functie de cantaririle zilnic. Cand are palier ma mobilizez iar cate un varf ocazional ma face sa ma ambitionez.
Olim multe felicitari. Cred ca e grozav sa vezi cum ai scazut, mai ales sub o cifra rotunda. Acum eu visez la sub 70 si sper, cat de curand sa reusesc.
Mariana tu colega mea cea mai apropiata de suferinta, doar si tu te bati cu 70-ul, ce mai faci, raportezi abia maine?
LunaNoua am si eu un cantar antic dar cred ca important e sa fie acelasi. Pe cand mergeam la sala ala de acolo, electronic si super tare, arata mereu cu 2-3 kg mai mult decat cel de acasa si m-am luat de grji. Da am fost la un dr. pt control de rutina si m-am cantarit si acolo - cel de acasa avea dreptate.
Despre anticonceptionale nu stiu ce sa va spun, nu am luat niciodata.
Am si uitat de ideea cu porcul ingrasat de kg noastre pierdute! Vai, ce slabut e saracul... Poate in octombrie sa-i mearga mai bine. Cel putin eu sper sa-i dau ceva greutate.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
country girl spune:
'neata, am trecut doar sa va salut si sa va doresc curaj in lupta cu kilogramele ![]()
si Ilinca (10 septembrie 2005)
dolcebaby spune:
Buna fetelor !
Azi v-am descoperit si promit ca voi mai trece pe la voi ![]()
Eu am nascut acum fix 5 luni si mai am de dat jos 5 kg
Va admir pe toate care puteti sa tineti o dieta stricta cu ore fixe si alimente cintarite si masurate, eu nu pot !
eu ma gidesc la tot felul de pastile de slabit si apoi renunt la idee din cauza de a nu ma ingrasa mai rau dupa sau si mai rau sa dau in alte complicatii
M-am intins cu vorba...sa va spun ce fac totusi in sensul asta
- bicicleta o jumatate de ora pe zi, mincat piine de secara, baut o cana de ceai verde pe zi, plimbat copil grasunel cit mai mult afara si de ieri am descoperit vitaminele CROM FORTE de la WALMARK se ia un ape zi si reduce pofta de dulciuri
as merge si la sala cam peste o luna... am nascut prin cezariana dar nu prea am cu cine si singura nu imi place
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
olim spune:
Salutare tuturor.
Multam pentru laude, dar cred ca se putea si mai bine, dar e totusi un pas inainte
Sa stiti ca eu totusi manac foarte sanatos,cel putin asa cred, si tt nu am coborat.In iarna am tinut daneza si de atunci am slabit foarte mult, si important e ca nu am mai pus inapoi mare lucru, adica 1-2 kile pe care le-am dat jos apoi.
Chiar imi zicea vecina aseara, ca eu ce dieta tin ca slabesc de la o zi la alta, cei drept pe haine simt ca am slabit mai mult, acum port pantalon 42-44, iar acum 1 luna 46-48, deci volum am dat jos mult.
Am sa ma ambitionez si mai mult, dar dupa ce pleaca sotul, am sa ma duc la piscina si sala.![]()
O zi frumoasa tuturor
carmen94 spune:
o graviduta saluta cele mai frumoase si ambitioase fete!!!!!
eu v-am citit mai rar si ma bucur ca vad pe listuta atatea floricele.
LUNA...................am citit intr-un capitol anterior cand ma sfatuiai sa fiu atenta la ce si cat mananc.cu mancatul pot spune ca nu prea am probleme.legumele si fructele sunt pe primul loc.mi se mai face mie pofta si de ceva carnita,dar dupa ce o pregatesc parca ma satur doar cu mirosul ca nu pot sa mananc.de exemplu ieri am avut pofta de pulpe la cuptor cu cartofi fierti si putina smantana.m-am pus sa pregatesc(salivam si abia asteptam sa fie gata) si cand a fost gata nici macar in farfurie nu mi-am pus!!!!imi trecuse pofta!!!!!!O fi bebelushca vegetariana?!?!?!?!?
........am facut echo si sunt tare fericita ca am vazut bebele.acum beles toata ziua ochii la poze!!!!!
daca nu am probleme cu mancatul,am probleme cu miscarea............deci lenea e cat casa pe mine!!!!!singura miscare care o fac este cand merg la scoala.cand ajung acasa........patul e prietenul meu.........sper sa-mi treaca cat mai repede cu lenea cum mi-a trecut si cu greturile.
MARIANA...................felicitari ptr. kg. pierdute!!!!
pup toate fetele de pe listuta! si cele vechi si cele noi.
Carmen 
dolcebaby spune:
Bey graviduto...Carmen94 e foarte bine ca te gindesti cit si ce manici.... sfatul meu este sa eviti dulciurile cit poti de mult ca eu am luat pe putin 10 (din cele 30 ) numai din dulciuri....s-a deschis in apropiere de casa o cofetarie Tip TOp la care am fost abonata pe timpul sarcinii... acum dupa 5 luni de la nastere am scapat de 25 de kg dar mai am 5 kg care ma dispera pur si simplu...vreau sa incap iar in hainele mele ca nu am nici un chef sa imi schimb garderopa
Asa ca tine-o in continuare pe fructe si cred ca poti papa si cite o fripturica la gratar ca nu stie nimeni![]()
Pupici pe burtica frumoasa si sarcina usoara !
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
danangie spune:
Buna seara,
Eu pot sa va spun ca am mai slabit inca 200 de grame.
Deci, in 12 zile am slabit 1 kg. Cam putin....dar asa e mai sanatos. Putin si lent. Cum am mai spus(parca) am o dieta de la o dieteloga si vad ca functioneaza. Pupici si spor la toate la slabit.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
mariana tache spune:

Fetelor, mi-a fost dor de voi! Am lipsit si eu o zi amarata si deja abia asteptam sa vin la subiect ca sa vad ce mai faceti.
Luna, m-am distrat tare de porcul nostru
cel subnutrit! Din pacate, saptamana asta nu cred ca ma laud cu ceva contributii aduse porcului; sper sa nu-i fi luat ceva kg; o sa vad pe 1.
Ina, abia astept sa ne vedem! M-ai fentat cu mesajul promis, dar cand ne vedem nu scapi
. Deci si tu ai avut probleme cu anticonceptionalele; visez si eu cu ochii deschisi ca de luna viitoare voi incepe sa slabesc ca tot omul normal care nu mananca dupa ora 18 si care alearga!
Olim, felicitari pt trecerea pragului de 80 si pt ambitie; cand o sa trec si eu de 70 fac chef!
Carmen, bine ca ai venit ca sa ne aduci vesti despre tine! Mai ales ca esti oaspete special, te rugam sa ne mai fericesti cu prezenta. Ma bucur ca tu si bebelina/bebelinu` sunteti ok; cu nervii cum mai stai? ![]()
dolce bine ai venit la noi! sper sa ai o sedera cat mai productiva!
Fetelor, eu va iubesc, sa stiti! Cu adevarat sunteti un suport pt mine; hai sa va dau un exemplu: chiar inainte sa-mi incep scrierea aici, rontzaiam struguri; si am zis ca-i prea putin; asa ca repede mi-a fugit gandul la chipse (am ceva pachet inceput de f mult timp pe aici prin casa) sau arahide; si eram f hotarata sa mananc; norocul meu a fost ca am intrat mai intai aici; v-am citit si brusc m-am razgandit! sunt fetita cuminte.
pe toate fetele ambitioase!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
LunaNoua spune:
Bravoooo Mariana !!!!!
Eu numai daca lucrez nu am chef de mancat, deci .. prin urmare.. iacata ca e 4 dimi .. si eu tot lucrez ...
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?