Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Nu de foame, da nu stiu ce am
Cred ca prea mult stres.Aseara m-a durut capu de am crezut ca tampescAm avut sefu aici 4 zile, si era foarte revoltat din orice.Bine ca a plecat
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mariana, pai pofte am si eu da peste astea mai trec cu trec cu o cana maaaare de apa, cu spalat pe dinti, cu apa cu drojdie de bere uscata, imi caut ceva de facut, inghit in sec.... da cu nervisorii ori fumez, ceea ce in casa e exclus din cauza Spiridusului si oeicum incerc sa reduc ca nu-i sanatos ori rontai.

No, acu plec si eu acasa de la lucru, sper sa reusesc sa ma abtin de la infulecat ca altfel ma trezesc cu porcusorul

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Am reusit in sfarsit sa ajung la sala dupa doua saptamani de chiul, aproape 3 (ru-shi-ni-k, ru-shi-ni-k!)
Ocazie cu care m-am cantarit: 52,350 kg incaltzata si imbracata.

Si incerc sa supravietzuiesc pana maine dimineatza cu doar o farfurie de supa la bord.

Mi-am reafirmat idealul de a ajunge la 48. De kg, nu la revolutzie

Asa ca programul meu saptamanal va include de acum: lunea - curs de tonus muscular (abdo-fesieri), martzi - curs de yoga, joi - curs de yoga si curs de strech tonic.

Pana la 1 noiembrie am sa ajung la 48 kg! Jur ca o las pe Mariana sa ma cantareasca

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

Nu am mai trecut pe aici ca am fost cam racita zilele astea si nu puteam sa stau in picioare. Si uite asa de la 57,5 kg, am ajuns sa am 56,7 kg. Deci cu raceala asta am slabit 800 grame!!!! Acum am inceput dieta unei colege care i-a facut-o o dietologa. Incerc si vom vedea daca la mine functioneaza.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

SALUTARE FETELOR.
Mai ce imi place ziua de vineri, mai als ca azi lucram pana l a3 ca e fiesta
Cum merge dieta fetelor?EU aseara am fost cuminte si am papat ce trebuia
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Sunt cuminte, desi ma imbrobodesc poftele!

Ina, esti mare figura!

tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao! Sunt varza de oboseala, efectiv m-a palit un somn de mi se inchid ochii. Abia astept sa vina ora 19 sa pot si eu sa o tund acasa. Sper doar sa ma pot mobiliza pentru o plimbare de seara, o baie si masaj dupa.

Din pacate cred ca e mai mult decat evident ca nu am nici o sansa la titlu in prima etapa a concursului nostru. Am facut eu pe viteaza dar red ca am ajuns pe un palier din ala pe care stationezi mult. Inseamna ca trebuie sa mai introduc ceva nou in cura. Nu stiu inca ce.

Va doresc succes si un weekend frumos!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Eu nu cred ca sunt in competitia "oficiala" pentru ca nu tin dieta daneza, dar sunt in competitia cu kilogramele in plus. Se pare ca (o, zei!) am 60 de kg. Da Doamne s-o tin tot asa.

Va pup si va doresc un WE placut.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Salutare fetelor
Mai elej toate suntem in compentitie cu kilogramele din pacate, asa ca nu iti face griji
Pe mine ma loveste acum o foame de si crapNu stiu ce as putea manca ca pana la 8 ce plec acasa mai e tare mult
O seara frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Luna iarta-ma ca nu ti-am multumit pt raspuns, sa-mi fie rusinica ! mai vroiam sa te intreb cum stii care sunt fazele lunii ? ca eu vad cand e luna plina ca doar e rotunda, dar de unde stiu cand scade si cand creste ?

fetelor eu nu am mai mancat prea mult dar am mancat lucruri "interzise"...nu m-am cantarit inca si o las pe luni dimineata. Ma enerveaza ca tot mai scap cate ceva dulce noaptea cand prepar biberonul...insa inainte mancam de fiecare data cand ii faceam papa, acum doar o data pe noapte cate 2-3 inghitituri, dar am avut si nopti in care "m-am tinnut tare" si m-am potolit doar cu apa. De fapt asa incerc sa ma pacalesc, beau noaptea apa imediat ce ajung in bucatarie.

Nu stiu daca are vre-una din voi cezariana, dar daca da, oare pot face si eu niste abdomene ? nu am timp de dus la sala ca nu am cu cine sa-l las pe Alex, dar macar acasa sa fac niste exercitii...

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput