Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 4
Luna75 spune:
Ellej,ma bucur pentru kg.pierdut mai ales ca stiu de cat timp te chinui.Slemolul pe care il folosesti ce are in compozitie ?
Competitia e pentru toata lumea indiferent de dieta folosita.
Miti,nu ai nevoie sa imi multumesti deoarece asta e scopul gruparii noastre sa ne ajutam.De ex.azi avem Luna noua,deci in urmatoarele 2 saptamani luna va fi in crestere,iar dupa Luna plina,avem alte 2 saptamani in care luna e in scadere.
Mariana,eu am week-end joi si vineri,zile dedicate familiei.Oricum ,eu activez mai mult de la locul de munca,caci odata ajunsa acasa am putin timp pentru calculator.Ieri am fost 
In ceea ce ma priveste dieta, deja m-am cam saturat de ea -simt ca ma omoara dar bineinteles merg la capat.Joi nu am reusit sa mananc branza de vaca cu toate eforturile depuse( branza de vaca de aici nu seamana deloc cu aia gustoasa din Ro).Ieri pestele cu lamaie a ramas
in farfurie am mancat in schimb un iaurt + o portocala.
Din pacate,joi seara mi s-a confirmat ca nu imi voi schimba metabolismul cu dieta daneza chiar daca intr-adevar poate face asta in timp scurt insa trebuie mancat totul exact cum se cere-chiar si gramajul trebuie respectat ,iar la originea ei era interzisa chiar si sarea.In concluzie nu mai sufar ca sa mananc branza de vaca sau mielul,spanacul ( se pare ca ar trebui sa mancam 400 g.spanac fiert)-ceea ce cred ca e absoult imposibil.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Mariana,in ceea ce priveste poftele sa nu crezi ca esti singura- si eu la fel.Cred ca nici Olim nu sta mai bine.
Cand mi se face pofta de ceva beau apa si ma spal pe dinti-chiar ajuta !
Ceea ce e ciudat ca de vreo doua zile nu simt foame deloc-mananc doar pentru ca trebuie,in schimb visez la fel de fel de delicatese.
country girl spune:
Buna dimineata ambitzioase dne si domnisoare!
Eu am calcat ieri in strachini: fiind aniversarea mea (majoratul majoratului, cum spunea cineva din grupul de mamici) am mancat nu numai o prajitura impreuna cu colegii de serviciu dar am fost si la o pizza pe seara cu sotzul.
nu mai amintesc si doua pahare de sampanie...
Nu mi-ati spus cum fac eu sa ma autoeduc sa mananc mai mult dimineata si la pranz si mai putin seara? Nu deloc dimineata si mai mult la pranz si seara (cum fac in prezent)![]()
Luna, vazand prezenta ta pe forum in WE imi amintesc cum lucram si eu cu colaboratorii mei din Middle East anii trecuti ( de miercuri de la pranz pana sambata dimineata imi vedeam de probleme curente si europene iar sambata si duminica corespondam cu Omanul, Siria, Iordania etc). Intr-un fel mi-e dor de vremurile acelea... (am lucrat in domeniul oil&gas)
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Miti, iti spun un pont ca sa-ti dai seama daca luna este in crestere sau descrestere numai uitandu-te la ea pe cer: daca are forma asemanatoare literei C inseamna ca este in descrestere, daca are forma literei D inseamna ca este in crestere: adica exact invers decat litera pe care o formeaza![]()
country girl spune:
Norocul meu ca nu am cantar acasa (nu am avut nici cat a fost Ilinca sugar, nici pentru ea, nici pentru mine). E o metoda de conservare, ca sa nu ma stresez cantarindu-ma zilnic. (ori pentru celebra proba a suptului - cele care aveti copii stiti ce-i cu proba asta
)
In alta ordine de idei, afara ploua, ploua. Ai mei dorm ca urshii iar eu ma retrag sa bag niste abdomene...
Nu inainte de a va dori zile frumoase si pofte putine! (la mancare, se intelege
)
olim spune:
Salutare fetelor
Mai nu imi ziceti de pofte mie ca simt ca mor

Eu vreau bile negre, dar nu cred ca intra toate pe pagina
Pai aseara ma luat niste branza daneza sa fac cu pui, si am gustat-o ca altceva nu am mancat nimic aseara, ca m-a enervat sotul
Beau apa ca o broasca, si nu imi ete tare foame, dar asear la 12 imi aveam o foame de lup
Mai este o saptamana,sper sa treaca repede ca nu mai pot
O duminica frumoasa sa aveti
blinky spune:
fetelor, am revenit. Vad ca e si o noua "serie" pe aici, si ca am iesit de pe listutza, ceea ce era si normal avand in vedere acest abandon de aproape doua luni... Intre timp am fost in vacanta, m-am plimbat, mi am infruntat cunoscutii cu cele 8 kg in plus, am rezistat cu stoicism chiar tutoror remarcilor acide. dar ce pot spune, as fi vrut sa fiu mai serioasa, si multumita voua sa ma tin d treaba
Am revenit insa doar sa va salut, nu cred ca noul an imi va permite un regim sau o dieta, din diverse motive, unul fiind o lene proverbiala, si rusinoasa, sau poate pur si simplu frica de esec.Va urez insa succes si raman cititoare fidela, sper sa reusiti toate
blinky
mariana tache spune:
eu... in fuga, caci e tarziu si mi-e somn.
blinky, bine ai revenit! m-am distrat de postarea ta; eu as zice sa ne si scrii, sa intrii in competitie ca poate, poate se mai duce 1 kg jos!
ellej
super! era si cazut sa se miste si la tine acul ala nenorocit! cred ca te simti ca si cum ai fi slabit 10 kg.
Olim si eu m-am enervat azi pe sot
si nu am mai mancat la pranz.
Luna, sa stii ca si eu m-am saturat de dieta; si, zau, ca nu stiu cat mai rezist; am un presentiment ca nu rezist pana la capat.
Miti, eu am nascut prin cezariana; ai voie la abdomene, dar depinde si de varsta lui Alex; primul abdomen pe care l-am facut eu dupa ce l-am nascut pe Simon a fost cand el avea ~ 7 luni.
Nu mai facusem abdomene din vremea studentiei si am avut marea si neplacuta surpriza sa nu ma pot ridica de pe saltea! jur! nu am putut sa fac nici un abdomen! dupa insistente si cu ajutoare am reusit sa ajung la 15 bucati; cam atata pot (inainte de nasteri faceam 50 fara probleme!).
Ina, cunoasteam ce-i cu proba suptului; mare tampenie! sa te strici de cap nu alta; dar cantarul pt mamica e perfect; eu nu mai concep viata fara el ![]()
Fetelor, simt ca ma invaluie o depresie; azi m-am cantarit (nu va spun ce am vazut! ramane pe luni) si nu mi-a placut deloc ce indica nesimtitul de cantar! imi vine sa ma las de meserie...
Acum fug la somnic ca mi se inchid ochii!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Am uitat:
Ina, in ce priveste educatia: daca aflii ceva sa ma anunti si pe mine ca-s interesata! 
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Mariana,Olim,nu se poate sa renuntam!Nici nu mi e usor insa azi am ajuns la a 7 zi,mai avem doar 6-vor trece cumva.Eu una mi-am promis solemn ca niciodata in viata mea nu ma voi apuca de dieta asta.Mi s-a acrit de carne,oua.Azi noapte m-am trezit de 3-4 ori fiindu-mi pofta de capsuni si cirese.Bineinteles ca nu am asa ceva in frigiderul de acasa ,deci raman cu pofta.Oricum din 1 oct.ma voi indopa cu fructe.
Eu nu m-am cantarit pana acum deci nu am motive de revolta insa daca nu ma insel 2 kg.sau dus sigur+astept duminica viitoare rezultatul.
Blinky,eu te trec cu placere pe lista ,bineinteles cu conditia sa vrei sa slabesti.Indiferent de problemele pe care le intampinam cu alimentatia trebuie sa avem grija deoarece kg.luate cu usurinta se duc extrem de greu deci mai bine sa prevenim decat sa ajungem in situatii extreme-ca dieta daneza de ex :care pentru ziua de azi suna cam asa :
Dimineata: ceai gol
Pranz: apa
Seara: 200 g cotlet de miel + mar