Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Luna75 spune:
Countrygirl, nici eu nu reusesc sa mananc bine dimineata si nu imi fac probleme deosebite din cauza asta-insa pe cat se poate masa de seara nu o las mai tarziu de ora 7.Chiar daca nutritionistii insista cu masa de dimineata,eu am citit odata un concept foarte interesant al unui nutritionist indian care si la varsta de 92 de ani era foarte fresh care pe mine m-a convins si o si urmez.El zicea sa mancam numai in intervalul 12-20,de la 20 pana la 4 dimineata sa lasam timp digestiei,iar de la 4 pana la ora 12 sa dam timp curatirii sistemului digestiv.In perioada de curatire a sistemului digestiv se pot manca fructe(care oricum trebuiesc mancate pe stomacul gol) si se bea multa apa.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Danitin,si aici se gasesc capsuni in cutiute dar nu stiu de unde le aduc ca au gust de castraveti-deci raman cu pofta !
De dimineata mi-a mai venit o alta pofta-Zacusca.La gruparea gemenilor fetele pun zacusca pentru iarna,iar eu efectiv mor de pofta.Dupa dieta,fac si eu o imitatie de zacusca (chiar daca folosesc exact ingredientele din reteta de acasa,aroma,gustul nu e acelasi).
danitin spune:
Ciao fetelor! Am ceva de treaba si am ajuns langa un calc cu net asa ca va pot scrie. Clar la mine e palier, nu reausesc sa scap nicicum sub 70!
Miti si eu am nascut cu cezariana. Cred ca depind de operatie si de organism. Spun sincer ca pana la 6 luni nici nu am avut curaj sa incerc, pe urma aveam o senzatie tare ciudata - discomfort, nu durea dar simteam asa ca un fel de intindere, si cum o prietena de-a mea a facut hernie mergand prea repede la sala dupa cezariana am amanat tare mult abdomenele, pana aproape la 2 ani dupa nastere.
blinkypai de lene si frica de esec plus inca ceva motive am suferit si eu de-am ajuns la greutatea asta. Hai, alatura-te si tu si cine stie, poate te mobilizezi!
Olim tare rau cu poftele astea, dar din cate am inteles ai reusit sa rezisti!
countrydaca as fi stiut din timp pontul cu cantaritul copilului eram un om mult mai fericit. Dar am dat peste o pediatra care ma pune sa cantaresc bebe dupa fiecare supt si de aici.... depresie! In alta ordine de idei, si eu sunt din specia care dimineata as pute sa nu mananc nimic, in schimb seara - un frigider intreg! Nu cred ca e un secret de educatie. Pur si smplu dimineata ma gandesc ce mi-ar place cel mai mult sa mananc - de la omleta, la paine cu pate si cascaval sau paine prajita cu icrea si imi fac cate o felie. O mananc cu placere si asa am rezolvat cu masa de dimineata.
Luna, eu am mancat capsuni! Am fost la piata sa cumparam gogonele, conopida si castraveti pt muraturi si aveau caserole cu capsuni parfumate, o minune. Am luat una pt. Spiridus si am mancat si eu cateva. Mi-au adus aminte de atatea lucruri frumoase...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Luna75 spune:
Danitin,si aici se gasesc capsuni in cutiute dar nu stiu de unde le aduc ca au gust de castraveti-deci raman cu pofta !
De dimineata mi-a mai venit o alta pofta-Zacusca.La gruparea gemenilor fetele pun zacusca pentru iarna,iar eu efectiv mor de pofta.Dupa dieta,fac si eu o imitatie de zacusca (chiar daca folosesc exact ingredientele din reteta de acasa,aroma,gustul nu e acelasi).
country girl spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Countrygirl, nici eu nu reusesc sa mananc bine dimineata si nu imi fac probleme deosebite din cauza asta-insa pe cat se poate masa de seara nu o las mai tarziu de ora 7.Chiar daca nutritionistii insista cu masa de dimineata,eu am citit odata un concept foarte interesant al unui nutritionist indian care si la varsta de 92 de ani era foarte fresh care pe mine m-a convins si o si urmez.El zicea sa mancam numai in intervalul 12-20,de la 20 pana la 4 dimineata sa lasam timp digestiei,iar de la 4 pana la ora 12 sa dam timp curatirii sistemului digestiv.In perioada de curatire a sistemului digestiv se pot manca fructe(care oricum trebuiesc mancate pe stomacul gol) si se bea multa apa.
Luna, sarumana. Uite pe asta chiar n-o stiam desi am practica de ani de zile in qigong (bine, chinezii au alte "pasarele"). Mi se pare insa de foarte mare bun simtz. Ia sa incerc sa ma tin de orarul asta, sa vedem cum ma simt.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Eu ca sa nu ma mai gandesc la kilograme in plus si dieta ori dimpotriva ca sa ma motivez puternic, caut acum sa fac rezervare pentru vacantza de iarna in CUBA! Si cine o sa se fuduleasca cu silueta de
in ianuarie?
Moi, desigur ![]()
mariana tache spune:

Luna, jur ca si eu poftesc cel mai mult la fructe; as manca numai struguri, mere si prune; mi-este clar ca lumina zilei ca dupa daneza bag macar 3 zile de fructe!
Si.... am facut o semiprostie: de dimineata mi-am lins degetele care erau cu miere (ii dadeam lui Simon paine cu unt si miere) 
Ma intreb ce mai urmeaza!
Si .... am ajuns la un nou principiu de viata: dupa ce voi ajunge la 67 kg (habar nu am cand se va intampla asta!
) am sa mananc fff sanatos si fara lucruri interzise de luni pana vineri, iar in vichend o sa ma destrabalez cu delicatese pe alese
; cum va suna?
Ina, ce-i "qigong"
. Ce fain ca va ganditi la vacanta! Noi nu am mai fost in concediu de 4 ani! 
Danitin, bine ai venit in clubul celor "in platou"; nasola e perioadele astea! eu ma zbat de un jumatate de an sa trec de 72 si nu reusesc.
Cum e duminica la voi? La mine toata lumea doarme (eu fac exceptie
)
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Countrygirl,sa imi spui si mie de pasarelele chinezilor in ceea ce priveste alimentatia.
Cuba suna foarte tentant !-merita o silueta de invidiat.
Mariana,eu ieri am mancat numai doua mere-mielul e necomestibil fara o salata.
Acum astept masa de pranz,fara spanac insa.Vestea buna e ca avem doar 6 zile.
Proiectul tau de viitor suna tentant-eu chiar stiu o dieta care spune sa mananci restrictiv 6 zile iar duminica dupa pofta inimii.
Adevarul e ca din cand in cand avem nevoie de mici recompense –mie nu imi suna a bine cand aud persoane care nu au mancat de ani de zile prajituri,ciocolata din simplul motiv ca sa nu se ingrase.
Acum 2 zile am facut familiei prajitura cu Fanta (din branza de vaca cumparata pentru dieta mea)si am reusit sa nu gust din ea-nici nu mi-e pofta dar dupa fructe mor.
country girl spune:
VICTORIE PARTIALA! Am reusit sa intru intr-un costum pde dinainte de nastere! Pantalonii sunt cam mulati pe coapse dar totusi ii port cu mandrie la birou!
Iar deseara am doua ore de bodysculpt, yupiiiii! Abia astept!
Mariana, qigong e "maiestria de a canaliza energia". Un fel de yoga chinezeasca, mai exact o gimnastica medicala traditionala precursoare a tuturor artelor matiale chineze. Este forma soft si mai pasiva a tai-chi sau a celor cunoscute sub numele generic de kung-fu. Presupune nu numai antrenamentul zilnic lizarea energiei ci si adoptarea unui regim de viata mai apropiat de prescriptiile inteleptilor chinezi.
Apropo de prescriptiile astea, Luna, inteleptii chinezi cred ca organismul ne da semnale depsre carentele care pot fi suplinite prin alimentatie. Ca pentru a vindeca un organ bolnav trebuie sa mananci preparate din organul similar al unro animale. Ca trebuie sa-ti echilibrezi alimentatia in functie de caracteristicile elementului predominant pe care il ai si al afectiunii temporare de care suferi. Ma rog, ar fi multe de scris. Am sa incerc sa le sintetizez pentru cele interesate. Dar tot asa, recomanda sa concumam anumite alimente intre anumite ore, cand asimilarea acestora este mai buna.
Va las dorindu-va o super saptamana de regim, fara pofte si cu rezultate maxime.
olim spune:
Salutare fetelor.
Ce mai faceti.La noi duminica a trecut tare repede, am stat in pat la tolaneala
Dw mancat, 1/4 dintr-o gogoasa si o felie de piept de pui.SOTUL
, ca nu ma mai intelege a zis

Asa ca sa avem o saptamana buna si sa reusim sa tinem pana la capat.
Eu am 80 de kile![]()
Va pup pe toate