Grup de suport pentru slabire 5 Kg. (3)
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
Luna

La amiaz doar am trecut pe acasa si i-am spus sotului sa nu ma astepte sa mancam impreuna, si sa cineze singur ca vin mai tarziu.Am sa imi caut de lucru aici sa ajung tarziu acasa.Asa cineaza singur![]()
Am sa manac o para si o rosie+ un morcov mare
O seara frumoasa tuturor

mariana tache spune:
WAW! ce mortala esti Luna! Super ideile tale de premii; aia cu porcu` m-a dat gata. Am o intrebare: numele tau din listutza de ce nu l-ai colorat? ![]()
Olim, esti mare figura. Imi place ca-ti faci daneza ta proprie si personala.
Danitin, super job! 
Fetelor, eu am o problema. Vinerea e la mine zi de post. M-am tot gandit cum sa fac ca sa nu-mi incalc aceasta regula. Asa ca: maine am sa mananc ce se mananca vineri, iar vineri meniul de maine, fara ou si branza. Sper ca nu ma considerati neserioasa, dar efectiv nu am ce sa fac.
Azi am alergat f usor cele 40 min. tare m-am bucurat. Chiar nu ma simt slabita.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Mariana,astazi dimineata parca si eu ma simt mai energica decat ieri de ex.Imi place mult meniul de azi insa
cea de maine nu imi surade deloc.
Cum vei pregati mielul pentru diseara.Am inteles ca tu azi vei avea miel datorita postului.
Oricum sunt fericita ca avem doar 10 zile.Ieri seara am reusit sa alerg si eu mai bine decat cu o zi inainte.Marti seara abia resuseam sa imi misc corpul.
Cred ca nu e nici o problema daca schimbi zilele intre ele.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Moira spune:
Buna fetelor,
Sa va spun acusica care este regimul pe care il tin eu, nu stiu daca are vreu un nume insa.
Luni:
Mic dejun: cafea/ceai fara zahar, doua oua fierte tari, o rosie si un mar (este acelasi in fiecare zi)
Pranz: 250 g carne de pui/vita la gratar cu salata (neamestecata = nu se amesteca legumele, un singur tip)
Seara: ceai, un ou fiert tare, salata de fructe (fructe rosii, portocale, grapefruit, kiwi = nu banane, avocado sau fructe uscate)
Marti:
pranz: cartofi fierti, o felie de branza slaba si o rosie
seara: ceai, un ou fiert tare, o salata de legume (rosii, castraveti, ardei, varza = se poate pune un strop de ulei de masline)
Miercuri:
pranz: 250 g carne vita sau pui la gratar cu legume fierte (atentie: nu fasole, mazare, carofi sau alte legume uscate sau care fermenteaza)
seara: ceai, un ou, 2 fructe la alegere (fara cele uscate, banane sau avocado)
Joi:
pranz: varza sau brocoli sau varza de bruxelles fiarta cu unt, o rosie si o felie de paine neagra prajita
seara: ceai, un ou, salata de fructe
Vineri:
pranz: 250 g peste alb cu legume fierte sau rosii proaspete
seara: ceai, un ou, 2 fructe la alegere
sambata:
pranz: 1/2 pui facut la rotisor sau la cuptor sau fiert (deci natur, fara mult ulei sau prea multe mirodenii si fara pielita), un mar
seara, ceai, un ou, 2 fructe la alegere
duminica:
pranz: 1/2 pui (ca si sambata)
seara, ceai, un ou, legume fierte sau 2 fructe la alegere
Regimul se tine 2 saptamani in care se pot pierde 10 kg.
Nu se mananca intre mese, ultima masa e la 18:00, masa se ia la ore fixe ( e foarte important pt a se forma un reflex, sa iti fie foame doar cand trebuie, nu tot timpul). Nu se bea alcool, bauturi carbogazoase, chiar diet, doar apa sau suc de portocale proaspat facut, nu la cutie.
La alegere, se pot consuma 1,5 kg cartofi pe saptamana fierti sau copti.
E bine sa folositi o lingurita de zahar pe zi la ceai sau zahar pentru a avea grija si de pancreas sau sa evitam hipoglicemia.
Eu am slabit 7 kg in 2 saptamani cu acest regim si apoi l=am tinut pentru a mai slabi si pentru intretinere. Eram si mai tanara, e adevarat, aveam 17 ani.
Sper sa va fie de folos.
Eu il incep de luni, acum fac incalzirea, adica am scos total paine si zaharul din alimentatie si mamanc la ore fixe.
Moira
Moira spune:
Am uitat sa spun ca in cazul meu nu a fost un capat de tara daca am inlocuit la un moment dat oul de la cina cu o feliuta de branza sau un iuart natur.
Si daca se poate, sport,e super!!!!
Moira
olim spune:
Salutare.
Aseara am mancat morcov, rosie si o para![]()
Azi dimineata am
de am crezut ca mor.
Nu am mancat decat o felie de paine prajita, si ma simt groaznic.
Cred ca trebuie sa imi vina ciclu si poate fi asta motivul.![]()
O zi buna tuturor
country girl spune:
Dragele mele, intai de toate vreau sa o felicit pe Luna pentru listuta super aerisita si optimista de la inceputul subiectului.
In al doilea rand va salut pe toate si imi cer scuze pentru lipsa indelungata. Am incalcat una din regulile de baza ale grupului de sprijin, lipsind. Fiindca participarea la grup este de fapt sprijinul...
Am avut motive intemeiate insa, va asigur.
Pe de alta parte, in ce priveste obiectivul, nu prea stiu und ema situez. Adica nu m-am cantarit de la 1 septembrie, pentru ca tot cam de atunci n-am mai ajuns la sala de sport
Am avut si motive intemeiate dar recunosc ca am fost si cam lenesa ori am profitat de faptul ca avem o toamna cu mult soare si temperaturi de 25 de grade (in Bruxelles!!!!!!) deci ma simt tentata mai degraba sa stau dupa serviciu in parc cu fetita mea decat sa merg la sala de sport.
Tot cu scuza agitatiei din ultimele saptamani nu m-am tinut nici de abdomene si am mancat si la ore tarzii din seara.
Din pacate, (si aici am nevoie de ajutorul vostru) am observat ca daca iau micul dejun, pana la amiaza mi se face foame de nu mai pot si oricum mananc si seara! Pe cata vreme daca nu mananc dimineata, abia dupa 13 mi se face foame de pranz si oricum mai mananc la 18 cand ajung acasa. Ma gandesc ca pentru metabolismul meu (adica m-ar ajuta sa slabesc mai repede, cred) ar fi mai bine daca as manca dimineata, la pranz si doar o gustare la 18. Dar nu reusesc sa ma tin de un program. Unul din motivele principale este sotul meu care nu mananca singur mancare calda la pranz ci ma asteapta pe mine pentru cina impreuna. Si nu pot, dupa ce sta o zi intreaga nemancat, sa-l refuz seara
Incerc sa gasesc o solutie si la problema asta. Eventual sa-l aduc sa manance la pranz la restaurantul institutiie unde lucrez si seara sa luam amandoi o cina usoara? Mai ales ca si el ar vrea sa slabeasca.
Astazi chiar vreau sa ajung la sala de sport, macar pentru abdomene si ceva aparate si atunci ma si cantaresc. Postez maine greutatea actuala.
Succes tuturor!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
danitin spune:
Ciao!
Merci Luna de incredere si de oferta de a-mi da o floare. Din pacate cred ca mai repede as merita un cap de purcelus. Dupa cum m-am temut iesirea de aseara cu colegii m-a dat iarasi innapoi cu 1/2 kg. Dar cum termenul limita e de 1 octombrie sper sa-l recuperez fara probleme.
Cred ca trebuie sa fac o promisiune: Nu mai ma las tentata de iesirile in oras, mai ales seara!
Si daca tot imi vars oful mai trebuie sa zic ceva. Dimineata e totul o.k. Dupa exercitii ma simt plina de energie, nu ma tenteaza mangarea sau gustarile dinainte de pranz. Pana aici e o.k. Dupa amiaza insa e o agitatie nebuna la serviciu care ma solicita foarte mult psihic asa ca seara ori ajung acasa daramata - deci pauza plimbare, masaj sau exercitii ca abia fac fata Spiridusului si apoi ma trantesc direct in pat, fie - daca bag suficienta cafea in mine -ajung extrem de agitata si atunci am o pofta nebuna de mancare si as rontai ceva pana la miez de noapte, apoi am insomnii si pe la 2 incep sa salivez dupa un sandwici. cred ca daca as gasi o metoda ca si seara sa ma pot decupla de probleme, sa fiu linistita, relaxata, impacata cu mine, as reusi sa slabesc mai usor.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ellej spune:
Luna, ai facut foarte bine ca ai preluta frâiele si ai curatat lista, chiar era nevoie.
Eu aseara m-am porcit (nu gasesc la repezeala porcusorul ca mi l-as pune) si am mancat produse de patiserie, da' din toate, nu unul!!macar sa stiu o treaba.
culmea e ca azi dimineata aveam 60,5 kg. Adica tin mizeria aia de dieta daneza ŕ la lettre, cu carnea de vita ca talpa de pantof si salata doar cu sare si slabesc un amarât de kg si manânc ca porcu' strudele si slabesc jumatate de kg! Asta-i dreptate?
Ma rog, cred ca de fapt am slabit de la pastile (Slemol) si oricum nu intentionez sa ma apuc de mâncat aiurea.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
mariana tache spune:

Ina, bine ai revenit; astept un PM de la tine
.
Moira, multumim pt reteta. Dupa daneza, daca ma mai tin nervii, poate o incerc.
ellej, ce-mi place regimul tau! oare la mine de ce nu are efect?
Olim, nu inteleg de ce te simti rau; de foame?
Luna, unde ai disparut azi? Cum stai moralul? eu sunt varza; am niste pofte de-mi vine sa lesin; cum sa ma abtin?
Am uitat sa iti spun ca si mielul il inlocuiesc; pap vita in loc.
Danitin, esti mare figura tu cu stresul tau de la servici. Fiecare cu piticii lui; tu mananci ca ai stresuri (macar ai un motiv); eu mananc ca am pofte 
tuturor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!