Fetele din Austria(18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu
of,numai alerg zilele astea ca tre sa ma inscriu iar la uni ,plus ca sapt.viit.inchidem campingu si facem curatenia finala,asa ca nu stiu cum trece timpul.maine ma duc la thai sa fac rezervare pt.vreo8 persoane(alinah,flaflo,babee,cami,alexa-posibil cu sotul?-raluca +sotu,sper ca n am uitat pe nimeni).restaurantul e deschis de la 11,30 pana la 14,30,asa ca eu zic sa ne intalnim la camping scurt intre 11 si 12 si mergem dupa aia acolo.daca aveti alte idei,spuneti,eu numai propun.dupa aia putem merge in alta parte la o cafea ceva(daca vrea lumea bineinteles).
in alta ordine de idei,vine cineva cu mine la petrecerea braziliana sau nu(incepe la 19,30) ?e cu intrare si ma duc tot maine sa iau bilete(11 euro vorverkauf).
hai va pup si astept sugestii si reclamatii

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Intreb si aici , sper sa-mi raspunda cineva
Cum e programul la magazine , mall-uri in perioada dintre Craciun si revelion ?
dar dupa revelion ?
cand incepe perioada de reduceri ?
Multumesc. Vreau sa stiu...ce bani sa-mi iau cu mine ( sa nu-mi ziceti ca pe toti care poti )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ligeea, programul magazinelor difera de la Land la Land. In regiunile turistice este ceva mai lung ca de obicei, adica: luni-vineri pina la ora 21, simbata pina la ora 18. 25 decembrie si 1 ianuarie e peste tot inchis. Reduceri sint si in perioada dintre craciun si revelion, dar cel mai mari sint in ianuarie. Nu ratati sa va opriti la intoarcere in Parndorf www.mcarthurglen.at/" target="_blank">(aici)! Nu veti regreta!

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput

Deci nu e inchis intre Craciun si Revelion , nu ?
Unde e Pandorful ala care are si 70 reduceri ?

Mergi la inceput

Bineinteles ca nu e inchis intre craciun si revelion!
Parndorf-ul e la vreo 40 km dupa granita cu Ungaria.

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput

Pe 26 sunt prima la usa .Bat pana deschid

Mergi la inceput

Dar si mai bine ar fi in ianuarie, ca-s reduceri mai mari!

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

caro, e ok programul propus, asa ca, sambata intre 11 si 12 fac prezenta la tine la camping. de fapt prezenta o facem in formatie completa, ca trebuie sa ma aduca, dupa care le zic bye la baieti :). asta daca sunt de acord si celelalte fete cu programul asta
dar tu de ce te mai inscrii soro la uni, ca stii germana destula? doar pentru perfectionare? no, hai ca-s si curioasa acu'...
eu am inceput de ieri cursul de germana si sunt incantata, sunt si 2 tipi romani in grupa, in rest toate natiile. Dar se pare ca numai vreo 2-3 stam prost de tot la capitolul germana, restul se descurca ca de cat, stiu si cursiv engleza, sunt inscrisi la uiversitate, cu burse erasmus, asa ca trebuie sa trag tare sa nu fiu codasha :)

pupici si pe sambata!

Cami si Daniel

Mergi la inceput

Ok, Caro, intre 11 si 12 la camping!

Flavia si Bianca

Bia studioasa!

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu
deci am rezervat la restaurant masa pt.5-10 persoane ca nu stiu cate suntem pana la urmaralucutza n a mai dat nici un semn de viata,n aveti nr.de telefon?
alinahtu vii cu trenu?daca da,spune sa te astept la gara.
flaflotu vii cu babee?
alexavii,nu?
am vorbit si cu nelke,a zis ca vine scurt la camping sa ne salute ca are musafiri
mai e maine si gata,ne vedem
hai va pupi

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput