Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 7
carolada spune:
camiieri am baut ultimu bacardi din frigider.moamace bun a fost
ligeeaai scris asa de frumos despre delta
,incat abia astept sa vin
si ai zis cuvantul magic"bors"
.anu trecut am fost la constanta in ianuarie si am gasit un bors super la o carciumioara
daca vii pe langa salzburg ,poate ne intalnim
eu una nu ma duc la ski ,asa ca nu prea cunosc in imprejurimi![]()
pupicei
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Apar si eu asa din cand in cand sa nu ma uitati![]()
E mama la mine dar ca si cum nu e. E ok ca nu mai am grija spalatului, calcatului si a curateniei, dar tot eu sunt cu copilasii si asta-mi ocupa tot timpul.Seara merg la munca, bine ca e
, dar mi-am facut fereastra sa vin sambata viitoare la intalneala![]()
Cristina mama ce grabita e fata ta.Phillip nu a avut probleme cu dintisorii, sa vedem cum se va purta fata.
Fug ca ma asteapta mancarea
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
ligeea spune:
Nici eu numa duc la ski . Dar sotu e fan . In romania e sti masochist daca te duci la munte de sarbatori. Mie imi place patinajul si sa innot . De-aia piscina trebe sa se afle prin zona .
Maine imi pleaca cel mic la bunici intr-o vacanta de vre-o doua saptamani si ma limpezesc cu rezervarile . Trebuie sa rezolv ca am incurcat o gramada de lume -inca 4 persoane .
ligeea spune:
Ieri eram cam obosita , mailul este pascumatei@yahoo.com. daca mi-ati trimis vre-un email nu e de mirare ca nu l-am primit , am scris gresit adresa .
carolada spune:
ha ha ligeea(chiar asa te cheama in realitate?
)eu tot incercam sa te adaug la yahoo messenger si nu mergea,acu a mers![]()
babeeecretulici n a mai facut nici o isprava?
pupicosi
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Buna fetele, intru scurt, ca iar sint servitoare
. Ai mei socri se simt musafiri si nu pun mina pe nimic.
Caro, care-i programul, la ce ora ne intilnim simbata si unde?
Raluca, asteptam confirmare si din partea ta!
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
Sa o ajutam pe Barbye!
ligeea spune:
FlaFlo, ai primit emailul meu ?
Ai zis ca ai gasit ceva =ceva ?
te rog da-mi si mie un semn .
PS ia-ti piticul si du-te in parc si lasa-i sa se descurce singuri .
Babee spune:
Asa..deci Caro cum ramane cu restaurantul?Venim venim dar unde ne intlanim?
Eu vin cu Rebecca, stiu sigur ca avem rezervare sa nani nani ca a facut Flavia, dar in rest nimic.
Caro te rog da un punct de reper sa ne intalnim undeva ca orbecai in Salzburg ..si as fi de parere sa faci o rezervare la restaurantul ala.
La ce ora ne intalnim?
Hai fetele ca eu trebuie sa-mi fac programul ca iau si copilul dupa mine(ne trezim, papam, conducem, daca ne e foame ne oprim,...si trebuie sa-mi iau marja de timp).
Haiiiiii fetele...ca mai sunt 5 zile
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
ligeea spune:
Mi-am belete la munte in Austria dar nu la Salzburg ca nu am mai gasit nimic pe net ci la Innsbruck .La Axum nu stiu cum (parca e si un Brigitz ceva ).
Cum e la Innsbruck e fain , va rog spuneti-mi si mie cam ce posbilitati de distractie sunt prin zona , daca partiile sunt bune si daca e vre-o piscina de-aia ...cat vezi cu ochii...
Va lutumesc pentru ajutor