Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 9
Babee spune:
Imi pare foarte rau, dar eu si Rebecca nu mai venim sambata la intalnire.Va pup pe toate si ne vedem alta data
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
alinah spune:
Caro, da, eu cu vin cu trenul, imi spui cu ce pot ajunge la camping? cu fiesta braziliana zic pas in principiu, depinde de cat se sta la papica.
Flavia, tu vii cu masina singurica pare-mi-se, abia astept sa ne revedem.
Gabi :(, sper ca e totul ok.
Cami, cu germana nu esti niciodata la punct, o sa imbatranim toate la cursurile de germana
Raalucutza, ne-ai lasat in ceatza :(
Fug si eu la nani
Vreau sa slabeeeeeesc, dar mananc incontinuu
carolada spune:
saliu
nu m am uitat azi deloc pe aci,am fost toata ziua bramburasi cand ma intorc ce vad?surprize ,surprize
babeeimi pare rau ca nu mai vii.sper ca nu i nimic grav.
alinahpoti sa mi zici te rog la ce ora ajungi in salzburg?suna ma maine daca potio sa vina cineva sa te ia de la gara.da ce legatura are papica cu fiesta?
flaflosper sa te descurci sa vii la camping
gata,gagici,mai e o zi si ne vedem
www.camping-kasern-salzburg.com
alinah spune:
Adriana, eu ajung cu trenul ori la 10:59, ori la 11:52. Am vorbit cu Flavia si in principiu ma ridica si pe mine de la gara, iar apoi impreuna la tine. Daca cine stie ce megastau prinde si intarzie o sa te sun pe tine sa ma salvezi sau sa-mi dai indicatii pe ce carari s-o apuc.
Eu ma gandesc, ca neavand copii cu noi, putem sa ne continuam siesta, de data asta braziliana ;) Ce ziceti Flavia si Cami? Dar mai gasim bilete? Cu ce se imbraca lumea la party asta, ca banuiesc ca hot si la propriu si la figurat :)
PS. Papica cu fiesta era ca fiind Gabi cu cea mica nu se cadea s-o lasam singura, ca era clar ca nu putea veni cu Rebecca la party. D-aia ziceam ca in cazul asta o sa stam la taclale luuungi.
Na, mai am o serie de rufe de scos si merg si eu la nani.
Abia astept sa ne (re)vedem.
carolada spune:
deci asa ramane alinah,si eu abia astept sa ne vedem.party incepe tarziu la 21,30 si e hot,o sa fie imbulzeala,asa ca pregatiti va de saunade imbracat ar fi de recomandat top fara maneci si acu depinde daca va place topaiala,pantofi comozi.sclipiciul e din partea casei(adica de la mine)Bilete se gasesc la fata locului,asa ca nu i nici o problema.
ok,gagici,pe cai si pe curand
lenca spune:
Buna fetelor din Austria.M-am intors ieri din concediu avut in mare parte in Austria si vreau sa va spun ca mi-a placut tare mult tara aceasta.Am stat 2 nopti in Viena, pe care am vizitat-o la pas cu rucsacul in spinare si mi-a placut tare mult, si apoi am stat 4 nopti in Kaprun.De aici am fost o zi in Grobgnockner,superbe privelisti, a 2 -zi am fost in Germania la Munchen, unde am prins o sarbatoare si toate magazinele erau inchise.Pe drum pana in Germania ne-am oprit in Kitzbhuel si la St.Johann , foarte frumoase statiuni.A 3-a zi am fost in Salzburgul,foarte frumos orasul,parcarea scumpa,vremea nu a tinut cu noi,jumatate din vizitarea Salzburgului a plouat marunt.Mi-au fost de mare ajutor tot ce mi-ati dat voi sa ma interesez, am facut rezervare de pe net si au fost chiar cum ne asteptam,adica super,mai ales hotelul din Viena,care era situat central, langa Prater.Va multumesc mult.
camiserb spune:
buna fetele!
v-ati revenit dupa party? ati ajuns cu bine la destinatii ? al meu pici a dormit super pana am ajuns eu acasa si apoi a inceput sa se foiasca...deci, ati anticipat voi bine .
eu m-am simtit foarte bine, sper sa organizam astfel de intalniri mai des
pupici si duminica placuta!
carolada spune:
saliu
eu s terminata,obosita,racita,ragusita si am o durere de caapdar a fost f.bine.am papat la thai,apoi am mers prin orasu vechi putin,desi ploua nitel,dar nici n am simtitapoi la o prajiturica si seara partycu peripetii(prietenii stiu de ce sper sa ne mai intalnim.
flaflocred ca ne vedem la viena cat de curand,poate chiar weekendu asta daca e vreme frumoasa
camidin pacate urmatoarea party e prin primavara,asa ca mai ai de asteptatpune si pozicile
alinahce faci draguta,dormi?hai ca astept pozici.
fug sa le pun si eu
pupici
carolada spune:
saliu
eu s terminata,obosita,racita,ragusita si am o durere de caapdar a fost f.bine.am papat la thai,apoi am mers prin orasu vechi putin,desi ploua nitel,dar nici n am simtitapoi la o prajiturica si seara partycu peripetii(prietenii stiu de ce sper sa ne mai intalnim.
flaflocred ca ne vedem la viena cat de curand,poate chiar weekendu asta daca e vreme frumoasa
camidin pacate urmatoarea party e prin primavara,asa ca mai ai de asteptatpune si pozicile
alinahce faci draguta,dormi?hai ca astept pozici.
fug sa le pun si eu
pupici
Flaflo spune:
Cami, eu acum vreo 2 ore am ajuns acasa, sint rupta ca azi noapte am dormit destul de putin. Ne-am ratacit dupa ce am plecat de la tine, cred ca am facut o ora pina la hotel!
A fost super, ne-am simtit foarte bine si am mai evadat din monotonia de zi cu zi. Singurul lucru care ma deranjaza este ca pentru unele dintre noi cuvintul dat nu are nici o valoare. Traim intr-o tara unde corectitudinea este o trasatura esentiala, pacat ca nu ne-am insusit-o si noi...... Asta este.....noi romanii sintem maestri la tras "tzepe"!
Carolada, ai fost o gazda impecabila, iar "festa de Brazil" m-a dat pe spate!
Lenca, ne bucuram ca te-ai simtit bine!
Flavia si Bianca
Bia studioasa!