Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 3
alinah spune:
Aici sunt toate foiletoanele noastre:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=14004&whichpage=1" target="_blank"> 1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=18532" target="_blank"> 2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20275" target="_blank"> 3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21654" target="_blank"> 4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23000" target="_blank"> 5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23997" target="_blank"> 6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25336" target="_blank"> 7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26118" target="_blank"> 8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27201" target="_blank"> 9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28423" target="_blank"> 10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29731" target="_blank"> 11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33609" target="_blank"> 12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39794" target="_blank"> 13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44654" target="_blank"> 14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48044" target="_blank"> 15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51527" target="_blank"> 16 17
Clubul Austria. (Daca apasati pe numele din lista va va duce in profilul fiecareia)
36 de mandre cosanzene, trecute si prezente :
1. MonicaGj, 34 ani, 1 fetita, Amstetten
2. Babee, 28 ani, 1 baietel si 1 fetita, Wien
3. Toria, 36 ani, 1 fetita si 1 baietel, Salzburg
4. Alina, 31 ani, 2 baietei, ~Linz
5. Anto, 39 ani, 1 fata, ~Graz
6. Nelke, fara copii, Salzburg
7. Alexagandi22, 24 ani, 1 baietel, ~Salzburg
8. Klavier, 25 ani, 1 fetita si 1 baietel, ~Wien
9. Cat, 30 ani, 1 fetita, Bayern(Deutschland)
10. Carolada, 35 ani, fara copii, ~Salzburg
11. Viktoria, 30 ani, 2 fetite, Baden NÖ
12. Ddeisl, 25 ani, fara copii, Wien
13. Cricri, 1 fetita, Graz
14. Amelia, 31 ani, 1 fetita, Wien
15. Loredanaiascu, 23 ani, 1 fetita, ~Linz
16. Madutzu, 24 ani, 1 fetita si 1 baietel, Wien
17. Andreeacc, 29 ani, 1 baietel, Wien
18. Tanja, 22 ani, 1 baietel, ~Graz
19. Justasmallkiss, 1 fetita, Wien
20. Chesh, 30 ani, fara copii, Wien
21. SchusterLaura, 2 baietei, Mistelbach NÖ
22. Nikomiko, 27 ani, fara copii, Wien
23. Angelina, 23 ani, fara copii, Wien
24. ClaudiaH,1 baiatel, Wien/Iasi
25. Primel, 27 ani, fara copii, Innsbruck
26. Adjadyn, 1 fetita, Lienz
27. Flaflo, 1 fetita, Wien
28. Simmypo, 1 fetita, Wien
29. Malina85, 20 ani, fara copii, Graz
30. Violeta, 1 baietel si 1 fetita
31. Raalucutza, 23 ani, 1 baietel ~Linz
32. Melutzica, 27 ani, aspiranta, St. Pölten
33. Ingeras_rebel22, 25 ani, aspiranta, Wien
34. Adinag, 1 fetita, Wien
35. Camiserb , 1 baietel, Salzburg
36. Cristinabarz, 28 ani, 1 fetita, Viena
carolada spune:
wow alinutza maica,te apuca harnicia vad,da sa te tzucce antrenament ca numai de cateva ori pe an am party braziliencecu bonu degeaba te mai duci inapoi dupa o zi,ca n ai cum sa demonstrezi c a fost greseala lor.chiar azi a fost barbat meu la hofer si l a taxat o sticla de ulei in plus,dar n a vazut acolo.eu una mereu ma uit la bon imediat ca se mai intampla sa greseasca,de multe ori m am intors inapoi ca gresisera si mi am luat banii inapoi,dar asta inainte de a iesi din magazin.mie mi place cum se scuzea vanzatoarele"ma scuzati,n a fost intentionat"bla,bla,bla ma unge la inima nu alta
si la mine la camping a venit unu intr o zi ca in ziua precedenta cica i dadusem restu gresitceea ce nu prea cred,dar nu i am dat inapoi,doar scrie peste tot sa verifici restu ,nu?
sambata nu stiu daca gasim noi bufet(in timpu saptamanii au),o sa ma mai uit prin zona.
flaflomulta sanatate mamei tale,stiu cum e ca si mama a facut o operatie
pupici la toti copiii frumosi din austria si la mamici
www.camping-kasern-salzburg.com
lenca spune:
Va multumesc mult fetelor, i-am transmis sotului toate datele date de voi si o sa le analizeze.
Flaflo spune:
Fetele, sint rupta, azi am stat toata ziua la spital, operatia s-a incheiat cu bine, acum incepe recuperarea.
Alina, am rezervat 4 camere cu 2 paturi pentru tine, Babee, Raalucutza si pentru mine. Bia se trezeste de obicei la 7 (cel tirziu), de aia nu ne punem desteptatorul. Dar exact in dimineata respectiva s-a lungit....adica ne-a sabotat!
Raluca, si eu garantez ca nu veti renova simbata si dumineca (tot din proprie experienta)! Asa ca va asteptam la Salzburg, mai ales ca rezervarile sint deja facute!
Va las ca miine iar sint de garda la spital......
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
Sa o ajutam pe Barbye!
camiserb spune:
alinah ,din pacate nu avem pe nimeni aici, nici bunici, nici mamici nici alte rude. ne-am facut cativa prieteni, dar putini, avand in vedere ca suntem doar de cateva luni in austria, asa ca ne este destul de greu si nu avem deloc libertate de miscare cu asta mic. dar ne facem noi mari si sa vezi atunci...
m-am inscris la uni pentru cursul de germana. sunt cursurile, pentru primul modul, la incepatori de la 16.30 si sper sa poata veni sotul meu mai repede de la serviciu sa stea cu piciul.
week-end fain!
cristinabarz spune:
Flavia, ii urez si eu multa sanatate mamei tale, sper din tot sufletul sa se faca bine cat mai repede. Ai mare grija de mamica ta si sper sa vi in curand sa ne spui ca a plecat deja acasa din spital si totul e ok. Te
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
adinag spune:
Multumesc de primire! Sper ca va voi cunoaste si eu mai bine cu timpul, acum ma cam simt c amusca-n lapte.
[red/]Fla Flo[/red], sanatate multa la mama!
voi v-ati intalnit mai des, sau e prima oara?
o seara buna
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
cristinabarz spune:
Adina, stai linistita ca si eu sunt noua prin zona, scriu aici doar de doua saptamani. Oricum bine ai venit si sper sa-ti placa pe aici.
O zi buna fetelor!
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
carolada spune:
adinaindrazneste ca nu muscam, ba chiar ne bucuram ca avem lume noua pe aicinoi ne am mai intalnit de 2 ori, o data pe langa linz si o data la mine la camping in salzburg ,anu trecut(a fost o vreme super naspa,dar ne am simtit bine,zic eu).fetele din viena se intalnesc mai des ca s mai multe,alinah mai trage cate o fuga la viena.si eu am facut revelionu in 2004 la viena si m am intalnit la un vin fiert cu babee
babeeai venit iubita din ro,asteptam raportu nerabdatoare
www.camping-kasern-salzburg.com