Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 4
Flaflo spune:
Buna fetele, multumesc pentru urarile de bine!. Eu de doua zile sint non-stop la spital, mama a avut o perioada nasoala, am fost cu moralul la pamint si am bocit ca o nebuna. Acum merge spre bine, s-a ridicat din pat, a facut citiva pasi, e optimista si bine dispusa.
Azi am fost cu Bia la gradinita de incercare si am avut un scandal monstru ca nu a mai vrut sa plece. Asa ca nu-mi fac probleme ca nu se va acomoda!
In rest, azi incheiem lucrarile, mai ramin mici operatii "cosmetice".
Adina, te rog sa nu te simti ca musca in lapte, noi ne bucuram nespus sa te avem printre noi! Nici eu la vremea mea nu m-am simtit in largul meu la inceput, pina le-am cunoscut pe fete. Daca ai intrebari in legatura cu vreuna dintre noi, nu te sfii si pune-le!
Babee vine azi din Ro, inca nu m-a sunat, am uitat sa o intreb la ce ora e zborul.
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
Sa o ajutam pe Barbye!
camiserb spune:
Flaflo ,ma bucur ca mama ta a trecut de perioada grea. Refacere cat mai rapida ii doresc! Si eu am o buna prietena in Ro care si-a dus baietelul astazi la gradi pentru prima data, dar, din pacate a avut parte de tzipete ca nu a vrut sa stea.
Adina si eu sunt noua pe aici si nici eu nu le cunosc pe fete, doar pe Carolada ( care e o tipa super), dar abia astept sa le cunosc si pe celelalte la intalnire .
Cami (31) si Daniel (11 luni)
Natasa spune:
Buna!
Nu ma incadrez (din pacate) in categoria "fetele din Austria", dar am si eu o intrebare/rugaminte la voi. Pe 8 decembrie trebuia sa vin cu sotul meu in Viena si sa stam la niste amici care veneau in perioada aia in Bucuresti. Si-au schimbat planurile, nu mai vin, dar noi am ramas cu o idee fixa si am vrea sa ajungem totusi vreo 10 zile acolo. Hotelurile pe care le-am gasit pe net depasesc posibilitatile noastre. Daca stiti locuri de cazare mai ieftine, vreo familie care pleaca si vrea sa inchirieze apartamentul, vreo pensiune, v-as ruga sa-mi spuneti si mie.
Va multumesc mult!
Flaflo spune:
Natasa, uita-te www.tiscover.at/" target="_blank">aici , sint multe posibilitati de cazare, de la hoteluri 5 stele, pina la pensiuni 1 stea.
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
Sa o ajutam pe Barbye!
Babee spune:
Gata..ne-am intors..
Salut fetele mele dragi, vechi si noi
Am ajuns ieri, a fost bine, fara nervi si alte cele, copilul mare ascultator si cuminte, mica a dormit de m-am speriat-cred ca i-a priit avionul.
Am vorbit azi cu Flavia si aveam de gand sa vin doar eu sambata viitoare scurt, dar am stat si m-am gandit, vin cu cea mica-din motive de hrana la purtator- si fara barbat ca n-am chef.Asa ca..facem petrecere intre fete,in pijamale, nu?
Am inteles ca papam thai..ok, ma bag nitel la dieta sa am loc sambata viitoare
Am desfacut bagajele dar mai am sa-mi revin cu oboseala.
Anuntati-o si pe Nelke va rog!!!
Va pup
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
carolada spune:
bine ai venit babeeo sa incerc s o sun pe nelke,desi alinah zicea c a sunat o si nu i de gasit
pacat ca pensiunea nu i in salzburg ca stateam mai mult impreunapetrecere in pijamale,ai?bine v o fi!
va pup si o zi frumoasa
www.camping-kasern-salzburg.com
cristinabarz spune:
Salut fetelor,
Babee, bine ai revenit, chair daca nu ne cunoastem inca. Cum a fost pe acasa? Ce mai e nou?
Am intrat pentru ca vroiam sa va spun ceva, Anna s-a intors astazi pentru prima oara de pe spate pe burtica. Surprize una dupa alta, luni un dinte, azi se intoarce.
Voi ce mai ziceti?
Flavia, cum se simte mama ta?
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"
camiserb spune:
Felicitari fetitzei tale Cristina! Al meu pitic, cand s-a intors de pe spate pe burtica nu stia sa revina la loc si dai tzipete pe el si am tzinut-o asa vreo luna de zile aproape pana a invatzat.. Acum ne mai tzinem de un deget de la mana lui mami si nu vrem sa-i dam drumul sa facem pashi singurei caci inca ne e frica, dar ne antrenam zilnic si poate, poate
Cami si Daniel (11 luni)
Flaflo spune:
Cristina, felicitari! De acum o sa te minunezi ce schimbari rapide vor interveni!
Mama se simte excelent, merge singura la toaleta, azi am ajutat-o sa faca dus si am fost de fata cind i-au schimbat pansamentul. Am vazut prima oara operatia, 15 copci, cusuta ca sacul (deh, nu a fost la plastician, ci "doar" la un chirurg), dar important este ca se reface mai repede decit au preconizat medicii. Simbata sau dumineca o lasa acasa!
In rest Bia are mucusori, se anunta un dintisor si nu prea avem liniste. De luni incepem gradinita oficial, asa ca voi avea si eu ceva mai mult timp liber.
Va pupicesc!
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
Sa o ajutam pe Barbye!