Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 21
Flaflo spune:
Ank, felicitari pentru primii pasi!
Noi nu dormim de doua nopti, cred ca o doare caninul drept ca acolo tot imi arata.... Tot se trezeste, plinge, se foieste, se agita si nu reuseste sa mai adoarma. Sper sa fie miine apta de gradi, ca incepusem asa de bine!
Vreau sa va spun ca azi nici nu m-am schimbat de pijama, am fost terminata, au venit ai mei dimineata si au mai stat cu Bia, iar pe la prinz am dormit si eu ceva! Dupa nani l-am scos pe Flo cu ea afara, am incotosmanat-o de zici ca mergea la polul nord. Nu am vrut sa risc, avind problema cu dintii, plus ca mai tuseste putin, ma gindesc ca organismul e mai sensibil.
Deci fetele, ne vedem dumineca. Babee, Ank si cu mine venim sigur. Adina si Cristina, cu voi cum e? Dati un semn ca Gabi ar vrea sa faca rezervarea! Ne-am bucura sa veniti sa fim mai multe, mai iesim si noi din monotonia de zi cu zi...
Gata, ma duc la nani ca nu stiu ce-mi rezerva noaptea asta...
Flavia si Bianca
Nastea23 spune:
Buna fetelor din Austria,
multumesc mult Flaflo pentru link, dar cum gasesc ceva in engleza, franceza, caci cu germana stau foarte rau.
Si mai am citeva intrebari daca cineva dispune de timp si dorinta sa-mi raspunda, multumesc anticipat.
-Deci chiar daca cunosc engleza nu am ce face in Austria? Principalul sa cunosti germana?
-Imi puteti recomanda ceva carti pentru limba germana? Poate e-books?
-Dar cum e cu serviciul? Poti gasi usor sau ai nevoie de cunostinte, sa te recomande cineva? Sau cum e?
-Unde e mai usor de gasit servici si casa in orase mari sau mai mici, suburbii?
Imi cer scuze si cred ca nu va suparati de atitea intrebari.
Multumesc.
P.S. Daca mai citesc asa cite putin din paginutele voastre si incerc sa ma incadrez printre voi, ma primiti? Sau e numai pentru Fetele din Austria?
O zi buna si succese.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Babee spune:
Nastea eu mai multe nu stiu, in pricnipiu ti-a spus Flavia caile legale.
La inceput te descurci cu engleza pe unde mai ai nevoie, dar cu timpul se uita urat la tine daca nu vorbesti germana.
Eu un curs minimal am facut si mi s-a parut ciudat pentru ca nu erau toti cursantii la acelasi nivel de memorie si bateam mult pasul pe loc, asa ca am pus mana pe carti, cd-uri si am invatat cat de cat.Loc mai e de studiu, dispozitie sa am.Astea se gasesc la librarii, daca e ti le pot imprumuta pe ale mele.
Cu job-l depinde cum ai norocul si ce anume stii sa faci.Atata timp cat ai drept de munca se gaseste cate ceva.
Te asteptam oricand la povesti
Am fost dimi o tura ala sala de fitnes, am dat-o pe Rebecca la kinderbetruung si mi-am dezmorit nitelus oasele.E bine...dar sa am timp mai mult sa-mi tiheasca relaxarea.
Deci..astept pana mai tarziu confirmarile pentru duminica???Ca dupa amiaza plec la plimbare cu ingerasii si trec pe langa restaurantul cu pricina.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
laviniaN spune:
Babee aici in tara avem 2 masini din care una de firma a sotului..masina mea vreau sa o vand...la Bratislava avem masina de firma si cred ca o sa cumpar ceva mai micut pt mine,dar trebuie sa ma obisnuiesc putin cu traficul la Vienna mi se pare infernal,nu cred ca o sa ma descurc singura de aceea prefer sa vin cu trenul sau cu autocarul.
LAVINIA.
Babee spune:
Lavinia nici nu se compara cu traficul din Bucuresti.Este mult mai lejer si mai civilizat-iti spun din experienta.Mai exista un mijloc de transport pt tine:vaporasul, dus intors te costa 25 de euro(Twin city liner)
In prima ordine de idei :am facut rezervare pentru duminica la ora 12(Restaurant Mario, Hietzinger Hauptstrasse -nu stiu sigur nr insa-se vede de la o posta, la parterul unui bloc nou, alaturi este Plachutta-ca indicii.Daca mai aveti intrebari sunt aici,
In alta ordine de idei ma gandeam-daca nu aveti nimic in plan desigur- sa facem ceva cu ai nostri ingerasi pe 3 Dec.Am luat programul de la Donauschiffahrten si pe 3 Dec la orele 10 sau 15 se face imbarcarea pentru plimbarica pe Dunare, au program pentru copii special si cei mici primesc si saculet de la Mos Neculai.Pt adulti costa 16 euro, pt cei intre 2-15 ani 12,80 euro.
Detalii aici:www.ddsg-blue-danube.at
Daca sunteti de acord, ne organizam din timp?Lui Phillip stiu sigur ca i-ar placea, e topit dupa maisnarii gen vapoare, avioane etc.
Nastea23 spune:
Babee, multumesc mult de raspuns. Chiar poti sa ma ajuti cu material pentru limba germana? Sunt carti electronice? Cum facem?
---Fetelor, dar cum e cu chiria?
---Ce profesii sunt mai intrebate?
---Poti gasi cursuri de germana gratuite? Sau e tot cu plata?
multumesc.
O zi buna, succese, multa sanatate la copilashi.
Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.
Nastea23 spune:
Ank, felicitari si de la noi pentru primi pasi , noi deja am trecut peste asta. Acum ne invatam a ridica scarile.
Flaflo si micutului meu ii cresc dintii, vai ce complicat e, mai ales noaptea. Suzeta nu o mai foloseste de ceva timp, ne mai scapa crema si periuta pt gingie.
Babee spune:
Ce liniste e pe aici..se pare ca fetele se pregatesc de intalnire si se pastreaza pentru duminica
ank_miki spune:
Flavia,Babee,Nastea multumim mult pt urare!!
Miki deja se urca pe scara.In camera la baieti,am pat suprapus,si se urca omul foarte lejer pe prima treapta.Si Praslea al meu primeste dintisori si maselute,dar nu am probleme,ii mai dau ziua periuta de dinti in manuta,il mai dau si cu dentinox,asa ca la acest capitol nu va tin pasul.
Ma Babee,eu m-am uitat in internet putin,si singurul Restaurant Mario(Pasta-Gril-Bar)in 13,este in Lainzerstraße nr.2.In Hietzinger Hauptstrasse nu am gasit nici un rest.Mario.Acum..unde ne intalnim?La care adresa?Si cate fete vom fi?
Astept un semn da la tine.
Eu nu stiu daca il iau pe Miki cu mine,pt.ca este racit cobza,si afara este foarte frig.voi vedea eu,cum fac,mai ales ca nu sta mult timp fara mine(de aia il luam mai mult cu mine).
Va doresc o noapte linistita.
Ank si Miki
ank_miki spune:
Babee,acum am vazut pozele,sa-ti traiasca puii,mari si sanatosi,sa va bucurati de ei si sa aiba tot norocul din lume.Sunt tare scumpi amandoi.Rebecca are doi ochisori ca doua margelute.Inca o data sa va traiasca.
Ank si Miki