Fetele din Austria(18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ank, pai ala e restaurantul, e chiar pe colt, la bifurcatia Lainzerstrasse cu Hietzinger Haupstrasse. Probabil ca Babee a crezut ca intrarea e pe Hietzinger....
Vom fi pina la urma 5: Babee, Ank, Flaflo si inca doua fete care nu sint pe DC (Alina, pe care a cunoscut-o Babee nu de mult, si Cristina, o fosta colega de liceu). Adina si Cristina nu au mai dat nici un semn de viata, ne pare rau....
Deci ne vedem miine! Fug ca am o gramada de treaba...

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Serios ca intrarea aia e fix pe mijloc..si habar n-aveam pana la urma pe ce strada e..ca nu stiu cum au socotit domnii de la ..nu stiu exact.
A ramas la 12 ca avem rezervare facuta, cine vrea sa vina e bine primit, loc e...
Fug la nani ca pic si eu..si am si niste nervi nervosi la ceas tarziu

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,
imi pare rau ca nu pot veni maine, sunt foarte racita si am si o conjunctivita tare dureroasa la amandoi ochii...
sper ca nu va suparati si ca se mai face de-o alta intalnire. m-as fi bucurat foarte mult sa va cunosc, dar asa ma doare fiecare oscior, ca mi se pare o corvoada sa ma misc dintr-o camera in alta, nu mai zic de plimbari in 13, e ca si cum mi-ai zice ca trebuie sa travesez Sahara!

deci sper pe curand si sa va simtiti bine maine!

pupici

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Adina, insanatosire grabnica! Imi pare rau ca nu poti veni, poate data viitoare!
Cami si Caro, ce mai faceti, a venit iarna pe la voi si ati intrat in birlog?

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moneug spune:

Buna dimineata. E prima oara cand scriu la subiectul asta, nu sunt din Austria dar as vrea si eu ceva informatii despre hotelul Park Inn Uno City,Viena. In drum spre Kaprun pentru revelion ne-am rezervat o camera pentru o noapte in Viena. Multumesc anticipat.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Fetele, va doresc sa va simtiti bine astazi si pofta buna daca papati bunatati!

Mergi la inceput

Bai..vin eu seara sa scriu ca voi...de la Proseco ala vi se trage
Pe scurt:ne-am simtit bine, am povestit, ne-am hihilit..si la final am avut surpriza sa ni se zica si "La revedere" de era sa dau cu capul in usa de la intrare(si jur cu mana pe cravata ca numai un proseco am..)Ank veni cu baietelul mijlociu(scuze ca i-am uitat numele), Flavia, Alina si Cristina am fost, 5 mandre si un mandru

Incercam sa hotaram daca mergem pe 3 Dec cu vaporasul??Ca ma gandesc eu c-ar trebui facuta o rezervare

Cami..paparam bunataturi in stil italian..dar sigur AlineiH i-ar fi placut niste copanele la chinezicuBei...sa iei plozii si sa vii in Decembrie ca se-anunta trupa mare8catel, purcel, copil din dotare, tot ce e.)

Si cu asta am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea
Schönen Abend noch

Mergi la inceput

Eu am tras la ai mei si o berica, mi-o baga al meu sub nas si ma facui prastie!!! Abia am mai fost in stare sa-i fac baie Biancai...
Noi ne inscriem "oficial" pe lista pentru vaporas, hai sa ne mobilizam si sa facem saptamina asta rezervarile, ca ma gindesc ca locurile sint limitate.
Ma duc la nani, ca-mi cad ochii....

Minunea mea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Na,ca intrasi si eu,sa nu cumva sa pierd ceva ,asaaaa,inainte de culcarica:)).
Fetelor,imi pare tare bine ca v-am cunoscut,o sa le cunosc si pe celelalte fete,e timp.
M-am simtit minunat,sunte-ti niste fete super.

Babee,pe baiatul meu il cheama EMRE.

Adina,sanatate multa,avem timp destul sa ne cunoasem.

I-am zis si eu lui al meu sot de Donau si nu ia displacut ideea..dar in final ma intrebat:dar te-ai uitat ce dienst am?Nu,i-am zis eu,ei lasa draga,te dai si tu boland la pat o zi, ca nu e foc:)).Si ma uit eu pe plan,si surprizaaa,are liber,deci mai trebuie discutat zilele astea,si va zic si eu, daca venim.Asta in cazul in care nu vine a mea mamon.Nu stiu,daca ii place ei pe Dunarica,cu vaporasul.Vedem ...vedem.Sa traim pana atunci!
Ma duc la patut fetele,minune mare,Miki nu sa trezit deloc,si doarme de la 9.
Noapte buna fetele,va pupic dulce.

noi www.dropshots.com/mikiemre

Ank si Miki

Mergi la inceput

Ank scuze, tinusem eu minte dar am zis sa nu ma insel si sa dau cu bata-n balta.Ce cuminte a fost...a avut el rabdare cu atatea femei pe langa el..

Asa...e frig afara de crapi, n-am chef de nimic si m-au mai enervat si astea de la gradinita cu programul lor cretin.Ce-mi plac mie oamenii astia care stiu ei ce-i mai bine pentru copilul altora.Or fi ele educatoare, dar nu-s nici eu dusa cu pluta si imi cunosc bine copilul...na ca iar m-am enervat

Mergi la inceput