Fetele din Austria(18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Neata

Ca la mine oricum e de dimi..ca fui harnica tare astazi, am calcat(bleah ce nu-mi place).

Alexandra stam dar nu asa tarziu ca trezim fata...

E un frig afara de pici, de maine cica ninge...si eu trebuie sa ies acum din casa sa il iau pe Phillip de la gradi...brrrr

Lavinia te asteptam, oricum ne mai intalnim si luna viitoare asa ca ai timp

Fug sa ii fac lui Phillip ceva pentru pranz, eu is la dieta mananc mai frunze si alte cele

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna Fetelor,
ma scuzati ca intro asa printre voi, dar de la un timp mi-a venit in cap asa o dorinta mare sa ne mutam cu traiul in Austria. Inteleg foarte bine ca e greu, dar poate ma puteti ajuta cu ceva informatii despre imigratie. De unde incep, si de ce documente am nevoie?

multumesc mult.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

quote:
Originally posted by Nastea23

Buna Fetelor,
ma scuzati ca intro asa printre voi, dar de la un timp mi-a venit in cap asa o dorinta mare sa ne mutam cu traiul in Austria. Inteleg foarte bine ca e greu, dar poate ma puteti ajuta cu ceva informatii despre imigratie. De unde incep, si de ce documente am nevoie?

multumesc mult.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

In Austria se mai poate emigra numai prin casatorie sau cu contract de munca. Nu stiu ce statut ai in Portugalia, daca esti cetatean portughez nu e asa de complicat.... In cazul in care ai cetatenie romana, te incadrezi www.wien.gv.at/verwaltung/personenwesen/einwanderung/aufenthalt/niederlassungsbewilligung.html" target="_blank">aici (nu stiu daca vorbesti germana, pe alta limba nu am gasit informatii). Daca mai ai intrebari vom incerca cu placere sa te lamurim.

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Lavinia, nu am uitat de tine, dar nu reusesc sa dau nicicum de vecina mea, e posibil sa fi plecat in concediu.
Fetele, am iesit afara si ne-am intors inghetate, frigul asta nu a venit prea brusc?
Azi Bia a stat la gradi pina la 12, a si luat prinzul acolo, sint in extaz!!!!!! In rest nimic nou, ma doare spinarea!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Flaflo,nu este nici o graba,mai dureaza pana ajung la Bratislava.

Si aici in tara este un frig crancen, brusc si dintr-o data...imi pare bine ca nu am plecat cu sotul la bratislava saptamana asta altfel trebuia sa stau toata ziua in hotel pana venea el de la servici.

Va pup LAVINIA.

Mergi la inceput

Lavinia, am vorbit cu vecina mea, a spus ca a costat in jur de 2500 Euro. Nu stia exact, ca ei i-a suportat asigurarea toate costurile.

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Buna la fete!Ce mai face-ti?Sper ca toate bine,si puii vostrii la fel.

Hai,sa va zic ceva sa rade-ti,sa vedeti cat de toanta sunt...aseara am vrut sa scriu mesaj,scriu eu..scriu,si cand sa-l trimit imi zice: eroare ca nu sunt logatasi se pierde mesajul meu kilometric.Pt.ca Iulia cand a citit acum vreo 2 seri ,nu a stiut si a facut logout.Deci,vedeti cat is de toanta,ca nu m-am uitat si eu sa vad daca sunt logata????

Flavia ti-am zis eu ca o sa se obisnuiasca Bia la gradi?Bravo.
Eu sunt in mai mare extaz ca tine,Miki merge de ieri,si-a dat drumul singur,si merge destul.
Doamne,parca as fi la primul copil,asa de bucuroasa sunt.Gata nu mai suntem bebe,suntem flacai mari acum.Am pus poze,am sa pun si filmulet.
Deci 2 vesti bune de la mine,una ca merge,si una ca doarme toata noaptea!!!

BRAVO ALINOOOO-Luftbefeuchter!!!!De ras sant,zau.

FLAVIA Miki a dormit bine si cand a fost bebe,mai acum ceva vreme a inceput sa se trezeasca,mai exact de cand a avut diareea.
Dar de 2 nopti sa trezit doar o singura data,si sper sa ramana asa.Cred ca-si revine iar la somnul lui de alta data,ar fi minunat.
Il iau pe Miki..trebuie,sotul lucreaza,Iulia are si ea ceva in plan(v-am mai zis),si pe seara vin 2 prietene la ea.

Babee nu e cazul sa vi cu Rebecca,e foarte micuta,sa-ti traiasca!
Ce crezi tu,ca ai sa inveti in 1-2 ore,eu una sunt satula de germ.,la mine in casa,se vorbeste numai in aceasta limba.Pana si cu Iulia vorbesc la fel.

Mai fetelor,unde aveti voi pozele,sa vad si eu bebeiivostrii.Doar pe Bia am vazut-o,o cretulica scumpa foc.

Cami eu nu mai sunt in grupul vostru,la capitolul "nopti albe",de 2 nopti,Miki doarme bine.Suzeta,Miki nu a mai vrut-o de pe la 8 luni,daca vrei ti le dau si pe ale lui, ca am destule.

Fetele,ce se mai aude cu intalnirea?ori se contramandeaza???

Gata am scris destul,ma duc la bucatarie,la gateala,fac chiftelute cu pommes si salata gemischt.
Va doresc o seara placuta la toate

www.dropshots.com/mikiemre

Ank si Miki

Mergi la inceput

Salutari si de la noi.

Se pare ca Rebeccai or sa-i apara dintii ca atata a urlat mititica.Am dat-o cu Dentinox si s-a mai linistit, mai maraie..sa vedem cum va fi la noapte.

Felicitari Anca , la cati mai multi pasi de-ai lui MikiCe mare e Iulia ta, m-am uitat intr-o zi la pozici...parca vad ca trece timpul asa repede si-o sa ma intreb si eu cand au ajuns ai mei asa mari

Ramane intalnirea duminica la 12 la Mario in 13?Maine as vrea sa trec pe-acolo sa rezerv masa ca e destul de aglomerat

Sa pun si eu pozici sa-mi vada Miki copilasii

Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Flaflo multumesc mult ,oricum o sa mai vorbesc cu tine dupa ce ne intalnim,poate imi dai si un nr de telefon unde te pot gasi.
eu o sa am nr de slovacia ,dar numai dupa data de 13 noiembrie...trebuie sa ma interesez sa vad cu ce ajung la vienna de la bratislava.
aici in tara am masina ,dar vreau sa o vand pt ca avem si una de firma si deocamdata pana ma acomodez nu cred ca o sa am nevoie.

Va pup LAVINIA.

Mergi la inceput

Lavinia de-ai sti ce usor se ajunge la Viena..Cu autobuz sau tren, si scump nu e.Daca va luati masinuta e si mai simplu, nu depinzi de nimic.

Am culcat copiii si e liniste deplina.
Fug la o baie de-aia de-o ora sa imi inmoi oasele batrane

Mergi la inceput