Fetele din Austria(18)
Raspunsuri - Pagina 19
Babee spune:
Neata.
A fost activitate azi noapte vad...
Flavia tinem pumnisorii, vorbim mai tarzior sa-mi spui cum fu cu Bia.
Ank vino cu Miki, la mine nu e batuta in cui sa vin cu Rebecca.S-a cam invatat pisicuta asa mai sus, nu mai sta nici in wippe ca i se pare ca sta culcata, si mai ca vrea numai in fundulet tinuta.Dar e prea mica-ea are 3 luni doar) si n-as vrea s-o fortez.
Acum e liniste in casa, Phillip a plecta la gradi, eu bantui p-aci nitel si sa m-arunc in niste blide cat nani ea, ca ziua mai slabut cu somnicul.Dar nu ma plang
De miercuri cica s-anunta ninsoare, acum nu situ daca p-aci prin zona sau la munte.Sigur intai incepe la Alina:)
Zi frumoasa fetele
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Babee spune:
p.s mai lung ca iar m-a lasta neuronul
Ank timp as avea de invatat, practica nu pot s-o fac tot timpul, dar ce te faci ca al meu creieras inca refuza sa memoreze.Si nu de alta, doar limbi straine am studiat dar cand e vorba de germana parca is in emisfera incapatanariiDoar cand ne-om intalni sa va puneti toate sa vorbiti ca poate poate s-o mai lipi si de mine ceva
camiserb spune:
Buna fetele !
Eu sunt incepatoarea in ale Austriei, sunt doar de 10 luni aici, am 31 ani, sunt la pamant cu germana, ca nu am invatat pana acum o boaba, nu am facut in scoala deloc, am tot incercat sa invat singura cate ceva dar cu asta mic nu am reusit, de vorbit nu am avut unde sa vorbesc, doar ce ascult la tv, radio, mai auzeam cate o conversatie in parc intre mamici dar nu puteam sa intervin ca aveam gura legata . Cu al meu sotz ne-am propus mereu sa vorbim in germana, de fapt sa vorbeasca el si eu sa ascult , sa ma mai obisnuiesc cu termenii, dar nu am reusit; 2-3 cuvinte seara, dupa ce venea de la serviciu, apoi turuiam in romaneste despre Daniel. Am inceput un curs de germana la uni, sunt grupa de incepatori si am inceput sa mai prind cate ceva; macar fac ceva organizat, am ceva teme si acum sunt motivata sa deschid cartea de germana zilnic, cu toate tzipetele, mofturile si durerile de dintzishori ale lui Daniel.
La nopti nedormite ne inscriem si noi, de vreo 3 saptamani l-am lasat sa doarma singur in camera pe pici si pot numara 3 sau 4 nopti in care s-a culcat la 22 si s-a trezit la 5-6 pentru lapte. In rest se trezeste de 2-3 ori pe noapte pentru apa sau pentru suzeta ca nu reusim nicicum sa scapam de ea. Adoarme cu zuzeta si in 15 min. o scoate singur din gurita, apoi in miez de noapte cand se trezeste fara suzeta da tzipatul ca nu stie sa si-o caute singur .
Babee, sa stii ca si eu m-am gandit sa-i iau o olita oarecare, ieftina, cel putin la inceput, sa vedem daca se va deprinde cu ea.
Flavia, iti tin pumnii pentru Bia, sa-i mearga bine la gradi!
Daniel nu s-a deprins cu ora de toamna si cum se trezea la 5:30- 6 pentru laptic , astazi ne-a dat desteptarea de la 4:20, asa ca imi pica ochii de somn. Cred ca ma bag si eu in pat cand are el somnicul la 12. Peste zi el doarme o jum. de ora la 12 si apoi mai are o repriza de somn la 16 de jum de ora- o ora, iar seara se culca la ora 22. Am incercat sa-i scot somnul de la ora 16, caci am presupus ca de aceea nu doarme bine noaptea, dar nu rezista pana seara, deja pe la 19 devine foarte matait, se tot freaca la ochi, nu mai are chef de joaca, de nimic si mai mult chin e cu el.
Alina iti doresc succes cu diversificarea la cel mic!
Caro, tu nu mai zici nimic? Ai revenit din plimbarica? Cum iti mai merge?
Cred ca m-am molipsit de la voi ca am scris si eu mai mult de data asta
Cami si Daniel
xandra28 spune:
fetelor din viena, am si eu o intrebare: voi veni de revelion la viena si vreau sa stiu: de sarbatori gasim ceva deschis, muzee, magazine, atractii turistice? Asta pt ca intervalul ales de noi este 30.12-01.02 in viena, si sper sa am totusi ce vizita si cumpara, ca altfel voi fi f dezamagita!
Si despre revelion, ce sugestii aveti? Ar merge un revelion pe strada? Si taxiuri oare gasesc in noaptea de rev? ca n-am chef sa fac cuie pe strazi pana dimineata. sau chiar o locatie anume, daca ma puteti ajuta cu informatii despre preturi.
Astept pareri.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
Flaflo spune:
Buna fetele, am revenit de la gradinita!! Contrar asteptarilor cred ca i-a fost dor de copii si a stat 2 ore jumate. Cred ca ar mai fi stat, dar am mers eu dupa ea, ca asa ma intelesesem cu educatoarea. Miine incercam mai mult. Asa ca sint iar plina de optimism!!!
Cami, si Bia mai are suzeta si nu intentionez sa i-o scot pina nu erup toti caninii, ca la durerile ei de dinti macar mai roade din ea... Cu somnul nu stiu ce sa-ti spun, ce ar fi sa incerci sa il culci mai tirziu de 12, pe la 13-13,30, poate doarme mai mult de jumatate de ora si rezista apoi pina seara.
Caro, vad ca-ti ducem lipsa en-gros si tu nimic......
Flavia si Bianca
carolada spune:
fetelor,am lipsit motivat,in weekendu trecut am plecat in italia intr o minivacanta de joi dim.si m am intors ieri noapte,si azi de dim.am fost iar pe la cele scoliasa ca v am citit pe sarite si ma bucur ca v ati harnicit,manca v ar mamaacu iar tre sa plec la cursu de seara,of ca parca m am saturat de scoala.
va pup si sper sa scriu mai detaliat daca nu maine,poimaine
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
Gata Adriana te-am iertat daca ai fost la distractie
Numai Rebecca a facut vaccinel astazi, a facut putina febra acum spre seara dar i-am pus un supozitor si o tot pazesc sa nu mai faca.
Phillip a "scapat" pentru ca iar are putin rosu in gat
Ma mai dau nitel p-aci si ma bag apoi la nani ca imi e cam somn
alexa22gandi81 spune:
Buna fetele!
Si eu pe aici dupa o vreme,dar am citit ce a-ti scris;doar ca am stricat doua tastaturi pana acum si nu am putut sa scriu;pai doar ficiorul doua leptopuri,are model la mumasa.
Pe la noi toate bune si frumoase si vremea friguroasa i-mi prieste,abia asteptam ca era nemaipomenit,adata eram haina de iarna si dupa costumul de baie,mai bine asa.
O mare noutate am fost joia trecuta in disco pana la 4 dimineata si a fost frumossssssssss,desi nu a fost muzica buna,dar am gasit un grup din Tirol cu care ne-am distrat de minune.
Apropo ,de fetele care nu stiu ce si cum sa faca si ce moda sa gaseasca ca printsorii sa faca la oala,un sfat de la mine lasati timpul ca l-e rezolva pe toate;noi facem la oala de la doi ani fara o luna si de cateva luni doar la veceu ca doar suntem baieti mari si de doua luni aproape nu mai avem nici zi nici noapte nevoie de scutec,asa ca vine totul de la sine.
Si noi n-e laudam ,ca la doctor mergem de placere si la vaccine incepem sa radem,e cel mai bun prieten al baietelului meu ,nici eu nu-mi pot explica de ce ,ca mi-e i-mi era frica sa merg la doc.Saptamana viitoare mergem la dentist,abia astept sa vad cum ,ce face?!!!!
Caro si Alina v-am sunat de cateva ori da nimic,sper sa vorbim curand daca aveti timp,binenteles???!!!!
pupici la toate.
laviniaN spune:
Fetelor eu nu am mai dat nici un semn de viata..sunt tot in Romania,inpachetez bagajele.
Doar pe 13 noiembrie o sa fiu la Bratislava,apartamentul pe care l-am inchiriat nu e liber numai din 12 noiembrie..cred ca vreo saptamana dupa ce ajung in slovacia nu o sa am internet pana rezolv problema.
Vad ca voi va tot intalniti intre timp,sper sa ne cunoastem cat de repede.
Flaflo mai ai vreo veste de la vecina ta??
Va pup pe toate,
LAVINIA.