Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Marinar, te tin la curent.
Sraluca, ce zici ar trebui sa-mi pup pisica mai tare in botic? Daca m-ar vedea toate persoanele care ne fac capul calendar sa dam pisica.....
Abia astept sa-l vad pe baietelul nostru tragand pisica de coada (si asa merge ea prea tantosa, numai cu ea in sus, ca o antena).
Pupici la burtici!
Loredana 20+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va multumesc foarte mult pentru incurajari si povesti. Si eu incerc pe cat posibil sa nu ma gandesc la nimic rau dar ma intrebam asa ... Sper sa fie ok la urmatorul control.
Oana e ok, sta in pat, am inteles ca si ea are ceva pb cu colul. De aia nu prea poate sa scrie asa mult ...

Va pup
Cata 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Monicut-Asa este,imi vine sa ma retrag intr-o padure sa fiu singura.De fire sunt mai tare si am avut la viata mea destule pb desi sunt inca tanara(22)peste care am trecut.Dar acum nu stiu cum sa iti explic NIMIC NU MAI ARE SENS.Sa stau restul lunilor gandindu-ma"oare va fi sau nu bolnavior copilasul meu"este ff greu si nu stiu daca am puterea sa rezist.Ma simt legata de maini si de picioare ca nu pot sa-l ajut,ca este in burtica mea si eu nu pot face nimik.Nu pot crde_ma sa-mi opresc lacrimile,orice as face nu pot.Sunt departe de mama mea care este singura pe care mi-as dori-o langa mine in aceste momente.In rest nimeni nu poate intelege.sufera si sotul bineinteles alaturi de mine dar deocamdata parca nici pe el nu-l vreau langa mine!mersi pt incurajari
Helenuta23-mersi mult ca te rogi pt mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Maine merg din nou la doctor.Va spun cand vin ,mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Flavia,vei face fatza,ai sa vezi! si ai sa ne dai peste nas ca tu poti cu doi! :)
cum sa citesti mesaje din urma?pai la prima pagina a capitolului,gasesti pe numere celelelate capitole.clic pe numere .vezi ca asta e capitolul 20 parca,deci trebuia sa accesezi capitolul 19.

cum ce e cu Liuda de nu a aparrut pana la ora asta?? mananca ardeii aia umpluti ca sa nu mai apuc si eu din ei!
Ctalina,sa stai in pat cuminte! sa te faci bine!

Michelle,scumpo,nu ne deprimi deloc! Doar ne-ama dunat aici si la bine si la rau,nu? ca doar nu am facut forumul doar pt zile bune! suntem aici sa te sustinem ! imi pare rau tare ca treci prin asta,dar trebuie sa te intaresti,sa nu mai plangi,sa nu te retragi,sa te gandesti ca bebe are nevoie de liniste sa iasa puternic si sanatos,sa ii poata rezolva problemele repede si cu bine. sa iasa el puternic,ai grija de tine,si el sigur va lupta ! nu-ti indeparta sotul si pe nimeni din jur,pt ca nici nu realizezi acum cat de mult te pot ajuta ei ,cu energia lor pozitiva.inconjoara-te de oameni cu energie pozitiva,asa iti incarci si tu bateriile si poti sa lupti! nu ai sa renunti nicicum! ai sa lupti in continuare si noi aici te sustinem pana la capat!
loremunteanu,nu trebuie sa dai pisicca.si momente de gelozie nu o sa aiba.multi am trait cu pisici si nu ne-au atacat niciodata.va trebui sa pazesti pisica de copil,ai sa vezi!! ce o s-o mai traga de coada!medicii recomanda sa pastram animalele,atat timp cat sunt vaccinate.e mare pacat sa dai un animal ,sa-l abandonezi,atunci cand un nou suflet ii ia locul in casa..
copiii cresc mai responsabili daca au in jur animale.
Messa,daca Alex vrea tati,apai Alex sa fie :))
Zātica si Sforicica haha ce nume mistoooo !

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

va dau o lista de nume ,pt cine nu a gasit si vrea ceva mai rar

Adalia
Aldana
Anabel
Ariana
Arietta,Ariette
Clotilde
Casiana
Deyanira
Desta
Dianora
Edda
Edelmira
Edna
Elda
Ella
Elvena,Elvina
Eulalia
Elina
Elga
Eliana
Eligia
Evelia
Fabia,Fabiola
Fedya
ianina
ilia
isabel
ivon.ivonne
Katherina,Katia
Lara
Leila,Lelia
Leda
Lena
Leonor
Linda
Lindsay
Loraine
Loreley
Lourdes
Ludmila
Luna
Lyuba
Mabel
Maira
Marcia
Mayra
Muriel
Myrna
Nabyrie
Nadina
Nancy
Nayra
Nessa
Nidia
Nika
Noelia
Noemi
Ruth
Salma
Sira
Stasya
Soraya
Sian
Sibila
Sheila
Serena
Shirley
Silvana
Sasha
Tamara
Thelma
Thais
Theda
Una
Vania
Vilma
yajaira
yalena
yamila
yolanda
yvette
zaira

Aaron
Arian
Atila
Adan

Ethan
Fabian
ivan
Nataniel
Naim
Natan
Soren
Nelson
Neyen
Noel
Tolya
Tyson
Umberto
Uriel
Uthman
Vail
Sebak
yamil
yuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Fetelor intrebare urgenta....ptr finutza mea gravi in 6 luni(eu nu am bbei si nu stiu ce sa ii zic):are febra 38,5 cred ca a racit un pic ce are voie sa ia?Tocmai plangea....nu stiu cum sa o ajut..va rog pe voi sa imi transmiteti!
Multumesc mult

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Corinuk ,paracetamol are voie sa ia, mai exact eferalgan.

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu sunt la pamant din cauza tensiunii, e a 3-a zi, cu 9.2, ieri 10.3 .Transpir rece, am baut la cola , da nu ma ajuta.Am vb cu dr, zice sa beau cafea, nuami ca nu pot sa beau.Inainte sa am copii m-am lasat de tigari si cafea, de atunci nu mai suport..Am gasit niste bomboane cu cafea, le rontai pe astea..

AniS 22+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Michelle,
incearca sa nu iti indepartezi pe cei apropiati tie. Poate ca nu iti dai seama dar de ei ai nevoie acum mai mult ca oricand. Ei sunt cei care nu te vor lasa prada disperarii. Trebuie sa fii tare si sa lupti pentru copilul tau. Ne pt voi.

sper ca vei veni cu vesti bune de la dr.

Alina

Mergi la inceput