Mamici de ianuarie - februarie 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Marybell sunt la prima sarcina in sensu ca n-am nascut pana acum, dar acum doi ani am pierdut o sarcina..asta afecteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

brig_adria ti-am trimis mail ca PM nu e activ la tine.
multam frumos

Mergi la inceput

fetelor am si eu o problema ,e un pic mai "spinoasa"...
cand fac pipi am impresia ca vine de la "dansa" un miros mai ciudat,ca atunci cand eram la sfarsit de ciclu...Sa ma ingrijorez?o fi vreo infectie ceva? si nu imi mai aduc aminte daca la prima sarcina am avut chestia asta (imi joaca feste memori : uneori am impresia ca am avut uneori ca nu )
igiena la "locul faptei" nu intra in dicutie ca asta se savarseste cu sfintenie .
astept sa vad ce ziceti si voi

20+ cu baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

anis sa stii ca nu ma bucur deloc ca e mare si mereu m-a ofticat faptul ca cresta asa repede. Mai ales ca am avut cateva saptamani cand se vedea practic diferenta de la o zi la alta. Si daca azi imi incapea o fusta, poimane ma trezeam ca nu imi mai vine...
treaba nu e ca mare - ca toata lumea de aici zice lasa sa fie copilul sanatos ca dau kg inapoi sau marimea burtii nu conteaza - nu e adevarat. Pe mine ma supara faptul ca nu pot sa fiu la fel de mobila cum sant altele in acelas termen cu mine, sau ca ma doare mai mult spatele - evident ca ma doare pentru ca cu asa burta nu are cum sa nu te doara.Obosesc mai repede sigur decat cele cu burtica mai mica si plus ganditi-va cum se intind la mine muschii in fata sustinand ditamai burta.
Ma mai linisteste maicamea cand zice ca e ereditar pentru ca ea cu mine a avut la fel burta mare de tot!!! Sormea cand s-a nascut nici nu se vedea ca lumea ca maica-mea e gravida!!! Si culmea sormea a fost mai mare ca greutate decat mine!!!
asa ca ma consolez si eu macar cu ideea ca mai sant si alte exemple (ex Daconst) ca si mine.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

delfinuta: atunci parerea mea este ca ar trebui sa ti se faca testul mai des (nici chiar saptamanal) dar macar o data la 5-6 saptamani
ai grija de tine fiindca la aceasta afectiune "prevenirea" este cel mai bun tratament,
nu te speria fi doar atenta, doctorii stii ca...

pupici
Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

gabitza74, atata timp cat colul tau este inchis nu ai de ce sa-ti faci probleme ca s-a scurtat...
Iti spun din proprie experienta.
Ana_Alx ca sa stai linistita, de ce nu iti faci un test de urina?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brig_adria spune:

Ana_Alx:nu am primit mail de la tine si cred ca ar trebui sa soseasca instant,mailul meu este bengea33@yahoo.ca
Mai incerca o data,pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Mary multumesc pt sfat, atunci cred ca la sf sapt viit ma duc la dr, nu mai stau...

Liudaio una te inteleg cu greutatile si frustrarile..la fel ma oftic si io ca nu mai pot fi ca inainte, sa alerg, sa ridic, sa ma joc. Sunt ca un bidonas turtit, nu mai am rapiditate delloc, ma dor salele, picioarele la orice miscare pe care o fac. Io zic ca fac curat in casa...mai mult dau indicatii...

Mergi la inceput

toanca os a fac si testul de urina si probabil si ceva e secretie vaginala,insa voiam sa stiu daca mai are cineva astfel de simptome...
brig_adria am trimis mailul .acum chiar nu are de ce nu ajunga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Ana Alx: in oricare din situatiile de mai jos e bine sa iei legatura cu medicul (durere la urinat, urinari frecvente, urina este tulbure, miroase "ciudat" cum ai spus tu, sau este cu sange) asa ca da-ne de veste dupa ce vorbesti cu medicul;

s-ar putea totusi ca urina sa aiba un miros mai ciudat si de la vitamine, fier si mai stiu eu ce medicamente luam in timpul sarcinii, insa pentru linistea ta suna-l pe doctor si descriei execat despre ce este vorba;

te pup
Mary

Mergi la inceput